Widok

Krzysio!!!!

ty chamie zapamietam to sobie ...
bedziesz cos potrzebowac to zobaczysz jak ci pomoge...
a jutro sie umowielam z miskiem o 8 pod krewetka a ty o której bedziesz?
i wez dowód albo paszport ze soba bo cie nie wpuszcza...
A wiesz co mam gdzies twoje zyczenia... dostalam od mojego kochanie i kuby i ikilku innych osób to mi starczy ....
tam z twoimi kto by sie nimi przejmował...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

"Witaj!
Zapraszamy Cie na marcowa impreze z cyklu FLOWER POWER & REGGAE - juz w najblizsza sobote (27.03.2004) w klubie GGOG (Gdansk-Wrzeszcz, ul Wajdeloty 13a - naprzeciwko basenu Start-u o godzinie 21.00. Za wstep zaplacisz 7 zl.
Wiecej informacji znajdziesz na stronie: www.sb.gd.pl."

Do wesołka@

Zbierz 100 ludzi, niech każdy weźmie po 100 ulotek i zalkejcie pół gdyni najlepiej o 1-nej godzinie

w sprawie ulotek antyunijnych

cóż, miał facet pecha, że go złapali i niech teraz poniesie konsekwencje.denerwuje mnie, gdy wcodząc na jakikolwiek przystanek, czy to kolejki, czy tramwajowy nie mogę odczytać sobie rozkładu jazdy, bo ktoś uznał za stosowne nakleić tam jakąś ulotkę.nie obchodzi mnie tematyka, śmieszy mnie robienie z przyłapanego bohatera akcji antyunijnej.
przez jakiś czas będzie trochę bardziej popularny na uniwerku, a potem to już będą inne gorące tematy i inni bohaterowie.

12

QWEPRÓBA

Agentko

Tylko pozazdrościc takiej wiosny.U mnie nawet koty wyginęły w sposób niewyjaśniony do dnia dzisiejszego.
Ale o dziwo nic nie padało.tylko strasznie wieje!!
Pozdrawiam.

Szukam

Młodej osoby, zainteresowaną współtworzeniem wytwórni filmów amatorskich. Posiadającą własny sprzęt, tj kamerę i oprogramowanie montażowe i mającą "zacięcie" w tym kierunku. Najlepiej z Gdanska.

:)

JUTRO (SOBOTA) W GGOGU FLOWER POWER®GAE + dub chillout!!!!!!!!!!!!!!

A to ciekawe

ktoś uznał za stosowne wykorzystać mój post sprzed kilku dni, przypominam chodzi o ten o ulotkach...
biedny Łukasz Kolak...naprawdę biedny, zapłaci kolegium w słusznej sprawie walki antyunijnej, może by tak ogłosić zbiórkę ogólnokrajową po uniwerkach, albo puszki wystawić i niech zamiast na kolejne piwo studenci wrzucają po parę złotych na adwokata dla szanownego aktywisty?!choć całkiem nieźle znając brać studencką śmiem przypuszczać, że biedakowi przydzielą obrońcę z urzędu, a poza paroma osobami reszta jego znajomych będzie radośnie chlać po knajpach zamiast sensowniej pomóc koledze rozklejaniem kolejnych ulotek antyunijnych...

życząc miłej lektury pozdrawiam grona zwolenników i przeciwników Unii.
to narazie robaczki.

wasza ulubiona i niezastąpiona

Mała Żabko

koty wyginęły powiadasz?a nie było tam w okolicy Beliala lub Kiszczaka?tu, gdzie teraz jestem mam na widoku aż trzy koty o wdzięcznych imionach Garfield, c****** Karma oraz Eljot.Garfield to przymilny rudzielec, c****** Karma nieco pechowa kotka, a Eljot to typ okupujący nieustannie łazienkę.ups, zapomniałam wspomnieć o paru gołebiach i żółwiach w pokoju obok, no i Blondi, czyli psicy smacznie chrapiącej na fotelu za mną.
wesoło nie ma co,
ciepło pozdrawiam z dzielnicy latających noży, czyli Zielonego Trójkąta w Gdańsku.

Agentko

To masz ciekawe towarzystwo.Niestety nie miałam przyjemności spotkać w swoich okolicach Kiszczaka i Beliala.Chyba że oni grasują nocą a wtedy sie nie rozglądam po osiedlu :-))
U mnie też grasują żółwie.Dwa w akwarium i jeden biega sobie po mieszkaniu ale one jakos wiosny nie wyczuwają.
Pozdrawiam ze słonecznego( jak narazie )Obłuża.

Właściwie

Sąd skazał początkującego ulotkiewicza słusznie . Tyle , że nie za zaśmiecanie a za naiwność , że nie powiem głupotę .
Bo :
- jaki jest sens lepienia teraz antyunijnych ulotek - żaden
- samo należenie do partii UPR i nadstwianie głowy za
znanego cwaniaka i kabareciarza K. Mikkego świadczy o
przeraźliwej naiwności , że nie powiem ...itd.
- jeśli się zbiera za coś to trzeba myśleć o skutkach, jeśli się ma
choć trochę "szarych" a student powinien mieć
Sąd chyba doszedł do wniosku lepiej niech teraz lekko oberwie po tyłku zanim wpadnie w gorsze tarapaty , - może rozum wróci .

At

dokładnie.

Problem art. 63a kw

Problem samego art. 63a kw, na przykładzie sprawy Łukasza Kołaka: Warto porównać art. 63a kw z art. 288 kk. Otóż na podstawie art. 288 kk przestępstwo zniszczenia, uszkodzenia lub uczynienia cudzej rzeczy niezdatną do użytku (poza przerwaniem lub uszkodzeniem kabla podmorskiego) jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego. Czyli, gdyby Obwiniony zdewastował, zniszczył całkowicie wiatę ZKM, czy obiekt na przystanku SKM, nie byłby ścigany z urzędu. Co innego, gdy dopuścił się umieszczenia tam ulotki, taki czyn jest ścigany z urzędu. Zniszczenie bowiem cudzej własności to nie to co nieuprawnione umieszczenie w miejscu publicznym ulotki, która może zawierać treści polityczne. W tym sensie można wskazać na funkcje również polityczną art. 63a kw.

chce prace!!!!!!!!!!!!!!

teraz to trzeba być supermenem żeby prace dostać

....

teraz to nawet supermena nie zatrudnia....

ktoś

superman wyszedł z mody, teraz na topie są bionicle i inne takie roboty...
wiem, bo ostatnie kilka dni spędziłam w towarzystwie zafascynowanego nimi dziecka.

pik

nie ty jeden, nie ty jeden....
a superman tez jest bezrobotny...teraz roboty górą!!!pracodawcy cenią ludzkie maszynki...

Witam

Ci, którzy wiedzą, że cząstki Nosnam usiłują gdzieś przeżyć :)))
Pozdrawiam

A ja nie jestem supermanem

I mi sie udało znaleść pracę.

JESZCZE DO SPRAWY KOŁAKA

- PKP jest wlasnoscia panstwowa, a ZKM komunalna - nie prywatna
- nawet gdyby byly wlasnoscia prywatną to przystanki maja charakter publiczny
- eurosceptycy nie mieli praktycznie innych szans dotarcia do opinii publicznej (koncesjonowanego eurosceptyka Giertycha nie licze....)Plakaty euroentuzjastow byly tez klejone na przystrankach.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry