Widok

Kto korzystał ze zniżek grupon?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny korzystałyście?Jak to jest?NIe ma zadnej ściemy?Napiszcie jak to się "technicznie" odbywa??Będe wdzieczna bo nie wiem czy moge spokojnie zdecydować sie na masaż :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pisalam Ci wczoraj, ze to nie jest sciema, bylam w Fabryce Nalesnikow, za bon o wartosci 25 zl najedlismy sie za 60 zl. wszystko bylo ok.
a mozesz napisac jak to sie odbywa czy jakis kupon dostajesz??

najlepiej zadzwoń na infolinię i popytaj.
wczesniej dzwonisz i umawiasz sie-jesli to konieczne, drukujesz kupon i idziesz skorzystac z zabiegu czy innej usługi którą kupiłaś. Ja korzystam z vacu well :) i jest fajowo :)Pozdrawiam :)
ja kupiłam kurs tańca .. na lekcjach jeszcze nie byłam ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. slyszalam duzo pozytywnych opini
kliknelam, wplacilam pieniazki i na nastepny dzien mailem otrzymalam kupon w pdfie, ktory wydrukowalam.
w zeszlym tygodniu go wykorzystalam i wszystko bylo ok.
przed zlozeniem zamowienia poinformowalam obsluge, ze mam kupon i chcialabym go zrealizowac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje za odpwiedzi kupilam juz kupon na masaze :)

hmm, to baw sie dobrze :-)

ja chcialam wczoraj kupic 2 dni w hotelu w Krakowie, ale chyba sie spoznilam, bo po powrocie do domu, klikajac na link, otwieralo sie juz zupelnie co innego... :( a oferta miala byc wazna do konca dzisiejszego dnia, szkoda....
dziewczyny a tak mało ofert jest w Gdańsku tzn. teraz widziałam jedno do Pat&Rub i druga na wybielanie zebów... cos zle szukam czy w Trojmiescie wszystko wyprzedane... dopiero zaczynam swoja przygode z Grupon ;)
Oferty są codziennie nowe, w Trójmieście zazwyczaj 1-2, i są "aktywne" zazwyczaj przez jeden czy dwa dni, więc w danym momencie możesz wybierać z około 4 ofert a pozostałe widzisz jako wyprzedane.

Ja jakiś czas temu strasznie się na ten Groupon napaliłam, obserwowałam przez kilka tygodni aż pojawiła się bardzo mnie interesująca zniżka do salonu fryzjerskiego. Kupiłam kupon i ze strony organizatora wszystko było OK, ale salon ewidentnie nie był przygotowany na tą liczbę klientów (kupon wykupiło ponad 400 osób). Próbowałam się dodzwonić do tego salonu od samego rana w dniu kiedy oferta zaczęła działać. Przez 40 minut było zajęte, po czym okazało się że przez najbliższy miesiąc nie ma już wolnych terminów (ciekawe kiedy planują obsłużyć te pozostałe osoby...). Także podziękowałam za taki deal i zwróciłam kupon. Pieniądze dostałam po kilkunastu dniach, więc do organizatora nic nie mam, ale chyba więcej nie będę się w to bawić bo nie mam zamiaru czekać dwa czy trzy miesiące na realizację i zastanawiać czy przypadkiem przez ten czas kupon się nie przeterminuje.
moja siostra kupila jakis kupon na zabiegi odchudzajace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajne to jest tylko wydaje mi sie ze kupujac kupon np. do fryzjera do ktorego oprocz mnie kupilo kupon jeszcze 700 osob to ciekawe kiedy bym sie do niego dostala
jakiś czas temu kupiłam 2 kupony do Malinowego ogrodu ;) póki co "leżą" i czekają na wydrukowanie i wykorzystanie :]
Grupon od tej obniżonej oferty o 50-60% bierze jeszcze kolejne 50%, tak, ze firma, która wchodzi w Grupon zaraz splajtuje, bo ma zalew klientów i usluge dostarcza ponizej kosztów. Juz wiele firm splajtowało, po wejsciu w to. Reszta biletów przepada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja korzystam na bierząco .
Juz z kilku korzystałam i za każdym razem ok .
Wczoraj byłam np u fryzjera a jeszcze 2 na inne sługi czekaja na wykorzystanie

Dla mnie to super sprawa bo za normalna kase bym sie nie zdecydowała na połowe z nich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja korzystałam kilka razy, ale jednej pizzerii włoskiej nie ma już i czekam już miesiąc na zwrot kasy.
ja też korzystałam i jestem zadowolona, nie było żadnych problemów, ale wykupiłam coś chyba niezbyt obleganego, bo szkolenie cartingowe :)
czy któraś z Was miała kupony do Malinowego Ogrodu na Łąkowej?
Ja miałam.
Już wykorzystane - było pysznie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry