Widok
Proste wszyscy myślą że usługa może być za darmo. W większości przypadków klienci myślą że dostaną tanią i dobrą usługę płacąc grosze, z drugiej strony firmy korzystają z tego tylko jako reklamy, na tym nie da się zarobić. Mówię że to jest znaczna część przypadków. Firmy postają i padają jak muchy. W dzisiejszych czasach reklama wyłaczyła myslenie wielu z nas.
Kupiłam bilet do teatru i siedziałam na końcu sali całkiem z boku. Mała widoczność.Po drugie kupiłam bon na wibielanie zębów we Wrocławiu. W gabinecie dentysta wmówił mi (choć systematycznie leczyłam zęby) że mam sporo ubyków, należy też usunąć kamień nazębny - każde leczenie kocztowało mnie 150 zł, trwalo to kilka miesięcy bo ekstra musiałam dojeżdzać do Wrocławia. W końcu grupton stracił ważność...Nadmienie że zdziwiły mnie te ubytki i poszłam do mojego stomatologa. Okazało się że facet wymieniał mi stare pląby!!!
Jeśli chodzi o bony do stomatologów to nie polecam, bo w gabinecie wcisną ci wszystko!
Jeśli chodzi o bony do stomatologów to nie polecam, bo w gabinecie wcisną ci wszystko!
Straszna lipa!!! Wszystkie oferty typu "pobyt w hotelu" mozna zweryfikowac ze strona booking.com lub na stronach hoteli. Ceny na gruponie sa wyzsze lub w najlepszym przypadku takie same, wiec nie rozumiem jak mozna pisac ze cos jest w promocyjnej cenie za 300zl zamiast 600 jezeli zawsze kosztowalo 300zl?! Oferty shoping proponuje porownac z allegro - ta sama sytuacja!!! Byc moze czasem trafi sie cos co jest tansze ale najprawdopodobniej z powodu braku popytu na ten bubel. Jezeli chcecie korzystac, ok ale porownujcie ceny z rzeczywistymi bo 90% to lipa!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
przestrzegam przed zakupami na gruperze!!! kupiłam masaż, ale odwołano moja oferte tzn gruper anulował kupon, czekam na zwrot 2 tygodnie!! Odsyłaja mnie do Payu, payu nie odpowoada na maile, wysyłaja ciagle te same maile z gruper z prosba o podanie danych do przelewu, podałam je juz co najmniej 6 razy a kasy brak!!!
NIE KORZYSTAJECIE Z GRUPERA ! ODRADZAM!!
NIE KORZYSTAJECIE Z GRUPERA ! ODRADZAM!!
spróbuj http://myjnia-reczna.pl
hejka . pozwolę sobie dołączyć się do dyskusji , faktem jest że firma okazik i inne firmy zmierzają nie w tym kierunku co idea założenia . firma okazik miała poprawić rynek pracy a wyszło inaczej , zamiast powiększyć dochody salonów kosmetycznych i innych firm wystawiających kuszące oferty wręcz doprowadziła 30 salonów do bankructwa .wiele odbiorców masowo kupują oferty za bezcen a pozostałe salony tylko główkują co zrobić by nie doprowadzić firm usługowych do klęski ,jak nie wpaść w sidła sławnej reklamy na okaziku ..szkoda że odbiorcy nie wiedzą że są w pułapce naciąganych promocji ,lecz po fakcie zazwyczaj żałują zakupu ,cóż można oczekiwać za 80% taniej?
napisane przez fryzjerów!!!:)
napisane przez fryzjerów!!!:)
Odradzam zakupy na Deal LX, zakupiłam usługę w październiku, gdy chciałam umówić wizytę to Pani powiedziała mi że jest chora i będzie na długim chorobowym wiec nie realizuje tych gruponów, przez 2 tygodnie próbowałam dodzwonić się do Deal LX, pisałam maile z prośbą o zwrot moich pieniędzy,bez odzewu, w końcu sie dodzwoniłam,rozbawiony koleś odpowiedział mi że rozpatrzą moja reklamacje i odezwą sie...
po 2 tyg zadzwoniłam z zapytaniem co z moja kasą, usłyszałam ze reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie i że mam czekać na zwrot moich pieniędzy.
Niestety do dziś ich nie otrzymałam.Totalne lekceważenie klienta, brak kontaktu , informacji i pieniędzy.
po 2 tyg zadzwoniłam z zapytaniem co z moja kasą, usłyszałam ze reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie i że mam czekać na zwrot moich pieniędzy.
Niestety do dziś ich nie otrzymałam.Totalne lekceważenie klienta, brak kontaktu , informacji i pieniędzy.
ostatnio jedna babka mi tłumaczyła różnicę między gruperem a grouponem:
gruper płaci za ilość sprzedanych kuponów (chyba od razu) a groupon tylko za zrealizowane ... więc prawdopodobnie fryzjer nie dostał ani grosza za ten kupon od groupona, więc jak już to trzeba próbować odzyskiwać kasę od groupona ...
No ale nie wiem czy to na 100% prawda.
gruper płaci za ilość sprzedanych kuponów (chyba od razu) a groupon tylko za zrealizowane ... więc prawdopodobnie fryzjer nie dostał ani grosza za ten kupon od groupona, więc jak już to trzeba próbować odzyskiwać kasę od groupona ...
No ale nie wiem czy to na 100% prawda.
Tak skorzystałam z gruponu w salonie kosmetycznym w Gdansku orunia Extra Vagance,grupon opiewał na kwpote 79 zl ,to byla masakra,nigdy wiecej ,to porazka kto dopuscił taki gabinet,brak elementarnych zasad czystosci,brud, wilgoć,grzyb na scianach,gdzie jest sanepid w takich lokalach,to po prostu skandal