Widok

Kto korzystał ze zniżek grupon?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny korzystałyście?Jak to jest?NIe ma zadnej ściemy?Napiszcie jak to się "technicznie" odbywa??Będe wdzieczna bo nie wiem czy moge spokojnie zdecydować sie na masaż :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My korzystaliśmy na razie 3 razy: pizza, kawiarnia i weekendowy wyjazd. Zawsze wszystko super, wyjazd przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, na pewno jeszcze nie raz skorzystamy :)
a ja bym napisała do groupona i poprosiła o zwrot kasy i już
proboj do skutku zeby nie przepadlo
ja mam jeszcze kupon do salonu kosmetycznego Aurum i od dwóch tygodni nie mogę się dodzwonić na żaden z podanych nr tel... kurde mam nadzieję, że nie przepadnie, bo coś mi się o uszy obiło, że mają jakieś problemy :/
roibilam w http://www.studiodobrystyl.pl/kontakt.html
u Angeliki i jestem zadowolona
dodatkowo dostalam rabaty na dopelnianie
My ostatnio czyściliślimy klimatyzację w samochodzie.Terminy były całkiem sensowne, chociaż sprzedali ponad 700 kuponów, i jestesmy bardzo zadowoleni. To byla nasz druga oferta z gruponu i nie zawiedlismy się, zatem polecam :)

Klima wyczyszczona lepiej niż u naszego stałego mechanika.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ania - przedłużałaś rzęsy? gdzie? jesteś zadowolona?
ja korzystalam ze znizek grupera i jestem bardzo zadowolona, byly to: restauracja, rzesy i pizza.wszystko gralo i bylo bezproblemowo,a jakosc uslug- mysle ze nawet i wieksza,bo jednostki te chca by do nich wracac... jest to dla nich reklama
Też chciałam wybielać zęby ale chyba nie można przy zębach wrażliwych? ja czekam na przedłużanie rzęs bo w kwietni zrobiłam w salonie nefretete właśnie z gruponu i do dzisiaj mi się trzymają!! fakt ze juz resztki ale jak dotuszuje to wiciąż dobrze wygląda. korzystałam z gruponów sushi, eastend, jakies spa w sopocie, schellac w bałtyckiej, i sensual body&spa i to niestety jedyna porażka. a tak to zawsze wszystko ok.
ja dziś wybielałam zęby w neodentice i było ok. ładnie wybielone, czas standardowy, obsługa super.
ja wczoraj skorzystalam z kuponow w restauracji i w kosmetyce i rowniez jestem bardzo zadowolona.bylam traktowana dobrze i uslugi jakich doznalam wcale nie odbiegaly od normy.
polecam
miałam grupon na manicure i pedicure w salonie na Kołobrzeskiej :) przesympatyczna obsługa :) byłam bardzo zadowolona :) Pani Iza nawet przedłużała okres na wykorzystanie gruponów - bo dużo kobiet zostawiło sobie na ostatnią chwilę i szybko zabrakło terminów(pomijając fakt, że nie miała czasu dla stałych klientek)

rozmawiałyśmy na temat tej akcji i faktycznie nie jest to opłacalne(po kosztach) ale Pani Iza potraktowała to jako reklamę - jest grupa klientek, które szybko wykorzystały grupony i wracały - teraz już jako stałe klientki :)

jedyny minus - Pani Iza nie wiedziała, że można ustawić konkretną ilość gruponów ;) że więcej się nie sprzeda ;)
aniu, jeżeli nie mogłaś zrealizować kuponu na masaż to mogłaś napisać do gruponu, że w związku z brakiem wolnych miejsc nie możesz go wykorzystać i kasę zwracają.
ja jestem zadowolona, najczęściej kupuję jakieś jedzonko w restauracjach;) najpierw zamawiam, jem a na koniec mówię, że płacę gruponem. i nigdy nie było problemu.
Ja korzystałam, ale uważam że to jest trochę ściema.Wykupiłam fryzjera i masaż.Miała być jakaś rewelacja a tu tylko podcięła włosy i trochę pomasowała głowę.Za te pieniądze mogłam iść normalnie a w ostatni dzień masażu powiedziała kosmetyczka, że nie ma wolnych miejsc i poszło w ich kieszeń.
Ania
faktycznie dziwna sytuacja bo jak zakończony to zakończony a nie jeden tak drugi s****, ze się kolokwialnie wyraze. widac każdy w tej szkole jazdy ma swoje reguły dziwne trochę, że na koniec nie dostała karteczki z potwierdzeniem wyjeżdzenia podpisanej przez instruktora.

mi tam tez jedna godzina przepadla przez zle zapamietanie godziny ale przepadla to przepadla i niekt sie nie czepiał bez przesady:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
przeczytałam artykuł i zupełnie nie rozumiem o co chlodzi tej kursantce, w każdej innej szkole też należy wyjeździć wymaganą ustawowo liczbę godzin i godziny na których kursant się nie zjawił (nie uprzedzając wcześniej) należy dodatkowo zapłacić
http://www.wykop.pl/link/777333/grupon-sprzedajemy-kupony-a-nie-uslugi/

Kupon... to rzeczywiście można taniej kupić, ale jak jest z jego realizacją to już inna strawa. Każdy powinien znać ryzyko. Polecam załączony artykuł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo czesto jest to gorsza jakośc usług dużo ludzi o tym mówi ale dużo sie wstydzi ze jakiś badziew kupili, głównie kosmetyczki
szukasz promocji okazji w Gdańsku zobacz i skorzystaj z ofert

http://www.ofertypromocje.pl/promocje/dla/gdansk.php

a dla tych którzy chcą się promować 50 złotych w bonusie na reklamę w serwisie

http://www.ofertypromocje.pl/strona/promocje.php
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://citeam.pl/oferty/trojmiasto
Aktywna Strefa Kobiet – poczuj się świetnie w swoim ciele!
coś ciekawego w Gdyni dla kobiet :)
a ja mojemu mezowi zafundowała Safari http://citeam.pl/oferty/trojmiasto/safari-quad-adventure-ekstremalna-przygoda-w-zasiegu-reki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry