Widok

Dyskretnej i sympatycznej poszukuje ON - żonaty

Witam,
Jestem normalnym facetem - przynajmniej tak myślę ;) - i chętnie poznam kobietę, w wieku 25-40, normalną i sympatyczną, która tak jak ja ma czasami ochotę spędzić czas w miłym towarzystwie.
Znajomość tę pragnę traktować jako przyjemne urozmaicenie rzeczywistości.
Napiszcie, proszę na: yeno@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy na Trójmiejskim Forum Zdradzających.

Normalnym facetem to na pewno nie jesteś, bo byś się trzymał żony, zamiast szukać urozmaicenia.
Chociaż na tym forum to zachowanie stało się już tak popularne że niedługo będzie można je nazwać normalnym.
Jak to kiedyś było w piosence "Ludzie to gnoje, dbają tylko o swoje".

To forum trojmiasto.pl powinno połączyć z weselnikiem - może dałoby to ludziom do myślenia. I to po obu stronach.

Moja wymuszona monotematyczność mnie frustruje. Chyba czas poszukać innego forum.

Oby był ten koniec świata w 2012, bo "zepsucie osiąga zenit" i by się przydało trochę posprzątać.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszukuję zdradzanej kobiety, która czuj się zaniedbywana, samotna w związku, ktorej brakuje miłości, uwagi poświęcanej przez męża- szukajacego odskoczni w innych łóżkach:) Chhciałbym Jej zaoferować wspólnie spędzanie czasu, wypad do kina, na spacer, weekend za miastem oraz przede wszytkiem wysłucham, doradzę, przytulę - i sprawię że znowu stanie się radosną , uśmiechniętą, pełną seksapilu, powabu kobietą, ktora jak kiedyś będzie cieszyla się życiem. I to nie dzieki mężowi, ale dzieki mnie:) Dlatego, "45 latku" podziel się ze mna numerem telefonu do " Twojego nieszczęścia" bo moze się okazać , że dla mnie Twoja żona będzie szczesciem! Nie tylko Ty masz prawo do szczescie - wierz mi ze zrobisz swojej żonie przysluge, Ona tez ma prawo do przezywania radości i ekstazy i namietnosci, jak nie Twoich ramionach, to byc moze zazna tego w moich.Pozdrawiam.Czekam na odzew.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
anty, wez ty sie ozen :)
Każdy kolejny podobny temat sprawia że mam mniejszą ochotę na żeniaczkę, nawet na jakiekolwiek związki...
Nawet seksu mi się odechciewa kiedy widzę jak ludzie zachowują się jak zwierzęta.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To raczej nierealne,przynajmniej tak sądzę.
Anty tak wysoko postawił poprzeczkę,że żadna kobieta jej nie przeskoczy.Intryguje kobiety,ale zarazem..... odpycha je od siebie.
anty nie moze sie ozenic, poniewaz to zlamalo by jego zasady moralne
zreszta slusznie, w mojej ocenie calkowicie

co do poprzeczki... lepiej ja ustawic wysoko i wybrac dobrze nawet po wielu latach, niz nisko i byle jak
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za czasy:(
Człowiek napisze że nie chce być zdradzanym a od razu mówią że za wysoko postawił poprzeczkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no cóż widocznie należysz do dinozaurów na wyginięciu, które nie czekają tylko na skok w bok, a teraz mało kto potrafi cos takiego zrozumieć :/

A z panem po 40. to mozna ledynie połączyć się w bólu albo może z jego żoną, bo jakąkolwiek heterą by ona nie była to i tak na takie traktowanie nikt nie zasługuje...

Świat schodzi na psy !!!
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

swiat dawno zszedl na psy
nie wiem jednak co ma do tego facet po czterdziestce

to, ze ludzie lubia urozmaicenia jest normalne
tylko chora filozofia proboje wmowic, ze to jest zle

kobiety rozumieja to pozniej niz faceci

chec nie bycia "zdradzanym" to czysty egoizm
wszak cierpienie moze byc tylko wirualne
Czegoś nie zrozumiałam, twierdzisz, że istnieje coś takiego jak chęć bycia "zdradzanym"??

pierwszy raz się z taką tezą spotkałam...

A propo zrozumienia kobiet w kwestii urozmaiceń, nie wydaje mi się żeby płeć miała w tej kwestii jakiekolwiek znaczenie, na to wpływa jedynie charakter.

napisalem o egosistycznej opcji - nie bycia - zdradzanym
tudziez posiadania prawa wylacznosci do narzadow, glownie plciowych partnera

wiec to nie ta teza

a propos urozmaicen seksualnych to plec ma diametralne znacznienie
w odniesieniu do osi czasu
pisala o tym nawet wislocka
oki teraz już doczytałam dokładniej co napisałeś - zwracam honor;)

A co do urozmaiceń zależnych od osi czasu to nie sprawdziłam więc nie wiem - za młoda jestem aby miec doświadczenie we względzie zmiennosci tych kwestii :P

Ja bym poszedł dalej, nie tylko prawo posiadania wyłączności do narządów, ale także do myśli i uczuć. W innym wypadku związek nie ma sensu. Można przecież nie być z nikim i uprawiać seks z kim się ma ochotę. Wchodzi się związek dla pewnych korzyści, ale także pewnym kosztem.

Jeśli już się jest, to trzeba przestrzegać pewnych reguł. Nie ma czegoś takiego jak "wolny związek", bo te słowa wzajemnie się wykluczają (znaczeniowo).

Jeśli uprawiasz seks z żoną sąsiada, ona woła moje imię a myśli o zielonym, to czym wy dla siebie jesteście? Jesteś dla niej tylko wibratorem na którym zaspokaja swoje chore fantazje. A ona dla Ciebie jest gumową lalką jeśli nie obchodzi cię to kim dla niej jesteś.
Jak dla mnie taki układ nie ma sensu.

Jeśli tak samo robi Twoja żona, to nie ma dla niej znaczenia czy robi to z Tobą czy z kimś innym. Właściwie prędzej czy później może znaleźć faceta z którym będzie jej się to robić lepiej niż z Tobą i wtedy przestanie to z Tobą robić. I co? przecież nie masz prawa własności do jej narządów, więc równie dobrze możecie istnieć latami nie uprawiając ze sobą seksu. Robiąc to z kimś innym. Właściwie zakochać się też możecie w kimś innym... Ostatecznie będą was łączyć tylko finanse, co oznacza że zyskiwać będzie strona która ma mniej, a tracić ta co więcej.
Jeśli to ona będzie więcej zarabiać to nie ma powodu by dalej była z Tobą. I związek się kończy. A jeśli na początku ustalasz reguły które nieuchronnie prowadzą do zakończenia a nie utrzymania związku, to po co zaczynać?

A bycie w związku z kimś kto w łóżku myśli o kimś innym, albo woli uprawiać seks z kimś innym nie ma sensu.
Jakiekolwiek wykroczenie poza reguły sprawia że związek nie ma sensu, bo istnieje dla korzyści.

Dzielenie się narządami swojej partnerki z innymi to jak dzielenie się wszystkim. Nie istniejemy w komunie. Jak kupisz sobie samochód to też chcesz go mieć dla siebie, nie zostawiasz go otwartego z kluczykami w środku i karteczką "możesz pożyczyć".
Między wieloma innymi, oznaczałoby to że ci na nim nie zależy.
Tak jak Ci nie zależy na tym kto posuwa Twoją kobietę.

Dla mnie to wszystko kłóci się z pojęciem miłości. Może nie wiem czym miłość jest, ale wiem czym nie jest. I dzielenie się czymkolwiek z obcymi jest rozrywaniem więzi związku. Wiązanie się aby budować coś razem i by to się zepsuło to trochę nielogiczne. Jak ktoś ma takie podejście do życia to niech nie wiąże się z nikim i bzyka kogo chce - proste, praktyczne i uczciwe:)
anty, chyba śnię?? odwołuje wcale nie jestes swirem!! tylko nic dziwnego, ze nie masz dziewczyny ( o ile dobrze zrozumiałam). rozwiązane jest badzo proste nie pasujesz do nawoczesnych postaw z takim swiatopoglądem to cieżko jest- znam to niestety z autopsji;/

Wiedziałem że zmienisz zdanie, a przez chwilę nawet pasowałem od Twoich wymogów, ech...

Idę coś zjeść:P
ah no zapomniałam pisałam, że miał być zwariowany
hmmm cóż za gafa sama bezpodstawnie odrzucam kandydatów na świra roku - już się poprawię :)

A w nocy się nie je, no chyba ze o innym jedzeniu myslisz...

jestem tolerancjyny, toleruje poglady antego, mimo ze sie z nimi nie zgadzam :)

czlowiek jest istota wolna, ograniczenie jego wlasnym egoizmem
checia posiadania wyrzadza wiecej szkod niz pozytku

temat czym jest zwiazek niedawno przerabialismy

w/g mnie seks jest tak banalny jak oddawanie moczu tudziez konsumpcja posilku
... choc dla wielu przyjemniejszy ;)

dorabianie do tego ideologi czesto konczy sie zle

zwiazek nie istnieje dla seksu, ani seks dla zwiazku
ziutolina, wlasnie dlatego, zes mloda - czytaj

nie chcesz chyba calej zyciowej wiedzy czaerpac z naszego niezyciowego forum ? :)
hmm wiesz mi sie wydaje, ze do niektórych prawd można dojść doświadczeniem więc nic sie o mnie nie martw - dam sobie radę- w końcu złego cholera nie bierze;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Poznam geja (66 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry