Widok

Problem z utrzymaniem erekcji

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku pieszczot wszystko jest w porzdku ale jak dochodzi do stosunku to penis opada iprzez to zaczynam się stresować i odechciewa mi się całego seksu. Zastanawiam sie nad wzieciem sildenafilu ale na forach raz piszą, że daje dobrey efekt, na innych ze można sie od niego uzależnić.
Proszę o opinię co robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tabletki działają na obie te rzeczy bo w składzie mają l argininę i wiele ziół. Jednak jeśli masz problem z libido to nie dziw sięze występuję u Ciebie problem z erekcją.Aby erekcja wystąpiła nie wystarczy wziąć tabletke. Musi Ci się również chcieć. Jak najbardziej możesz sobie tabletki kupić ponieważ cum on należy do tych lepszych w działaniu. Ale z drugiej strony wyeliminuj te czynniki, które powodują u Ciebie zmniejszenie libido.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panowie czy ktos brał może tabletki cum on? Są to tabletki tylko na erekcję czy może wpływaja na libido? problem mam i z tym i z tym :(
Tak, przecież u facetów też jest coś takiego jak libido. To chyba oczywiste.
A jeżeli chodzi o środki - to jest tego trochę. Wystarczy włączyć radio czy tv i masz pełno reklam. Dobry jest np Viamen
Środka na libido? To mężczyźni zażywają jakieś środki na libido? Myślałam, że tylko na erekcję, ale o libido nie słyszałam.
Masz coś konkretnego na myśli?
Może to ten stres? U wielu mężczyzn ma to bardo duże działanie. Najlepiej bedzie porozmawiać z nim o tym. Nie wiem czy tutaj na forum będziemy w stanie Ci pomóc. Czy mąż bierze jakąś suplementację? Może powinien spróbować jakiegoś środka na libido?
U mnie natomiast facet może nie ma problemów z osiągnięciem orgazmu, ale z erekcją. Musi być długa gra wstępna i być odprężony. Nie wiem z czego to wynika? Mówi, że ma stresującą pracę. A mi się wydaje, że to początki jakiś zaburzeń z erekcją. Dodam, że ma 39 lat. Ja mam 35 ;/
Choruje na coś? Przyjmuje leki? Czasem to bardzo utrudnia sprawę
Myślę, że najlepiej iść do lekarza, nawet jeśli nie okaże się, że coś jest nie tak, to będziecie spokojniejsi
I jeśli u np androloga wszystko będzie okej to może warto też przejść się do psychologa/seksuologa, bo może mieć to też podłoże psychiczne.

Ze środkow na erekcje polecam jednak te z syldenafilem. W środkach dostępnych bez recepty w sklepach jest go tyle,ze raczej nie powinien zaszkodzic a jednoczesnie będzie rezultat.
Moj mąz miał podobne problemy, brał Viamen i pomogło. Teraz też zdarza mu się wziąc tabletkę, drogie nie sa, a działają nie tylko na mocniejsza erekcję ale również na przedłużenie wytrysku. Dzięki temu może znacznie dłuzej.
Również polecam viamen, przynajmniej na początku.Sam trochę żałuję, ze nie zdecydowałem się na ten środek trochę wcześniej, a brałem wcześniej wiele innych (często reklamowanych). No i przyjmowałem sildenafil, mam lekkie nadciśnienie i dostawałem takich rzutów ciśnienia i bóli głowy, że po prostu czasami nie myślałem nawet o seksie. Tak to na mnie negatywnie wpływało. viamen nie powoduje przynajmniej żadnych efektów ubocznych.
A odnośnie wytrysku to jakoś nie zauważyłam żeby było więcej lub mniej. Mosiałabym się pertnera zapytać. Ogólnie wiem że był zadowolony.
a oprócz lepszej erekcji, jest też obfitszy wytrysk nasienia? Bo chyba wiesz, że orgazm męski = ejakulacja, i im więcej tym przyjemniej.
jeszcze jedno mi sie przypomniało mam pytanie czy można ten prosent 600 mieszać z alkoholem ?.
Dla mnie ten prosent 600 nawet aż trochę za mocny. Biorę 2 kapsułki ale z jednej odsypuję połowę proszku bo inaczej trzyma mnie prawie dwie godziny nawet po wytrysku. Moja narzeczona trochę się zdziwiła zaczęła zadawać głupie pytania czy coś biorę itp.... :)
Wystarczy 2 przed snem, i po 3 dniach powinienes stac na bacznosc na zawolanie. Czasami musisz poczekać jeszcze kika dni bo zależy to od kondycji z tego co czytałm sobie w opiniach na forach. Jednak u mnie bylo to całkiem szybko. Potem będziesz mógł zmniejszyc dawkę do jednej dziennie tabletki.
Jak sobie zamówię te cum on to po jakim czasie zacznąc działać?
Brałem penis complete, sa dobre ale droższe niż cum on, a u mnie cum on daje podobne działąnie tak więc nie wiem po co mam przepłacać. Najlepiej jest w sumie samodzielnie sobie porównać i zobaczyć co nam pasi.
Powodów moze byc tutaj dużo, hormony, zbyt intensywny trening jeśli na przykład ćwiczysz na siłowni, stres, nieodpowiednia dieta. Dobrze jest to przeanalizować i ewentualnie wprowadzić zamiany zanim się sięgnie po tabletki. Jesli jednak to nie pomoże to tabletki są wskazane ale te o naturalnym składzie, cum on jakie poleca tutaj kolega sią niezłe, chociaz ze swojej strony bardziej polecam penis complete.
U mnie osobiscie najlepsze okazały się tabletki Cum on.
Ja teraz jade na tym Prosent 600 kapsułka 400mg daje radę ponad godzinę spoko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie no brałem kilka razy ten Sildenafil pod różną postacią i cała masa skutków ubocznych u mnie wystąpiła serce waliło jak szalone, głowa tak pulsowała że miałem wrażenie jakby miała eksplodować polecałbym najpierw skonsultować się z kardiologiem zanim weźmie się to do ust. Byłem podłamany bo jak tak ma wyglądać udany seks a problem z erekcją u mnie wystepuje to ja już nie wiem. Teraz stosuję ten Prosent 600 o którym było pisane trochę bez przekonania na początku i rewelacja erekcja piękna i zero skutków ubocznych. Można to brać nawet codziennie.
Codzienne bieganie, nawet niezbyt długie. Bardzo poprawia kondycję. Przetestowane Co do środków na erekcje bez recepty to nalepiej jak sam sobie przetestujesz bo na kazdego działa coś innego: cum on, braveran, man power, penis complete oj sporo tego jest.

Inne tematy z forum Zdrowie

Swędzenie, łuska i pieczenie czy to łuszczyca skóry głowy? (6 odpowiedzi)

Od ciąży, czyli od 6 lat, mam potworne problemy ze skórą głowy. Swędzenie, łuszczenie, sypiąca...

Xarelto - gdzie taniej? (103 odpowiedzi)

moja mama musi brac ten lek, w najtańszej opcji znalazłam go za 149zł (20mg/24szt.) może ktoś wie...

Nieoperacyjne sposoby powiększania biustu (3 odpowiedzi)

Witam. Szukam tutaj informacji o nieoperacyjnych sposobach na powiększenie biustu. Nie biorę na...

do góry