Widok

Kto nie może przyjść, niech zmówi modlitwę.

Publikacja tekstu "Fałszywe oskarżenie" w tygodniku wSieci wywołała prawdziwą burzę. Stowarzyszenie Stop Manipulacji zapoznało się z dokumentacją sprawy i potwierdziło opisane ustalenia. Zawiązała się także obywatelska grupa wsparcia, która będzie towarzyszyć ks. Mirosławowi Bużanowi podczas rozprawy sądowej 28 stycznia 2014. Wszystkie te ludzkie reakcje i liczne zapewnienia o modlitwie za księdza ogromnie cieszą.

Organizatorzy informują, że można aktywnie włączyć się w protest i przyjść w najbliższy wtorek do Sądu Okręgowego w Gdańsku o godz. 14:30. Przedmiotem rozprawy będzie złożone przez obronę ks. Bużana zażalenie na umorzenie postępowania przez prokuraturę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13
Jeżeli ktoś powołuje Komitet i jest pewny niewinności księdza to może niech się ujawni z imienia i nazwiska. Przykro mi, ale artykuł roi się od błędów, niedopowiedzeń i i wręcz kłamstw. A siostrzeniec, siedzący za narkotyki i nie tylko ( a nie jak podaje "W sieci' za wyłudzenie czyli za niewysłanie paczki - kto za coś takiego siedzi ?). Pogratulować takiego świadka, dziwię się, że ksiądz zamierza się jeszcze raz kompromitować, ale cóż...
Można się pomodlić, ale może o to by facet przestał kompromitować siebie i tych biednych naiwnych ludzi, którzy go bronią
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8
Matko! ale ciemnogród
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
zgroza ,ze istnieja jeszcze takie buraki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
chyba burki, jak husky, to musi być burek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus..... i Maryja zawsze dziewica. Ojcze Nasz, który......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
"W Sieci" dopiero co powstało, a już chyba bankrutuje. Same orły i sama prawda.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
gdzie ja i moje dzieci mieszkają trzeba uciekać istny ciemnogród.
Może jako następną zorganizujecie już jakaś wyprawę krzyżową, spalcie na stosie kogoś albo lepiej powieście publicznie latem przed szkołą a zimą w nowo wybudowanej sali gimnastyczne.
Zacznijcie od wszystkich nie tutejszych i nowobogackich!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
no to cześć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ludzie jakis burak robi sobie jaja,najlepiej nie odpowiadac na te bzdury
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wal się robochłop :-) zakłamana społeczność!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

do góry