Widok

Kto nie może przyjść, niech zmówi modlitwę.

Publikacja tekstu "Fałszywe oskarżenie" w tygodniku wSieci wywołała prawdziwą burzę. Stowarzyszenie Stop Manipulacji zapoznało się z dokumentacją sprawy i potwierdziło opisane ustalenia. Zawiązała się także obywatelska grupa wsparcia, która będzie towarzyszyć ks. Mirosławowi Bużanowi podczas rozprawy sądowej 28 stycznia 2014. Wszystkie te ludzkie reakcje i liczne zapewnienia o modlitwie za księdza ogromnie cieszą.

Organizatorzy informują, że można aktywnie włączyć się w protest i przyjść w najbliższy wtorek do Sądu Okręgowego w Gdańsku o godz. 14:30. Przedmiotem rozprawy będzie złożone przez obronę ks. Bużana zażalenie na umorzenie postępowania przez prokuraturę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13
Jeżeli ktoś powołuje Komitet i jest pewny niewinności księdza to może niech się ujawni z imienia i nazwiska. Przykro mi, ale artykuł roi się od błędów, niedopowiedzeń i i wręcz kłamstw. A siostrzeniec, siedzący za narkotyki i nie tylko ( a nie jak podaje "W sieci' za wyłudzenie czyli za niewysłanie paczki - kto za coś takiego siedzi ?). Pogratulować takiego świadka, dziwię się, że ksiądz zamierza się jeszcze raz kompromitować, ale cóż...
Można się pomodlić, ale może o to by facet przestał kompromitować siebie i tych biednych naiwnych ludzi, którzy go bronią
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8
Matko! ale ciemnogród
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
zgroza ,ze istnieja jeszcze takie buraki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
chyba burki, jak husky, to musi być burek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus..... i Maryja zawsze dziewica. Ojcze Nasz, który......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
"W Sieci" dopiero co powstało, a już chyba bankrutuje. Same orły i sama prawda.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
gdzie ja i moje dzieci mieszkają trzeba uciekać istny ciemnogród.
Może jako następną zorganizujecie już jakaś wyprawę krzyżową, spalcie na stosie kogoś albo lepiej powieście publicznie latem przed szkołą a zimą w nowo wybudowanej sali gimnastyczne.
Zacznijcie od wszystkich nie tutejszych i nowobogackich!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
no to cześć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ludzie jakis burak robi sobie jaja,najlepiej nie odpowiadac na te bzdury
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wal się robochłop :-) zakłamana społeczność!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Ogrzewanie gazem (65 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

do góry