Widok

Ktora farba profesjonalna do farbowania na jasny blond?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moza ktoras z Was farbuje swoje wloski na blond i mi doradzi ktora najlepiej "chyta" Moj naturalny kolor to popielaty blond, taki sredni. I jak narazie mam na glowie jakies 100 odcieni blond. Bylam pare razy na farbowaniu u fryzjera ale potem w domu farbowalam sama i jakos tak mi roznie wychodzi. Chodzi i o profesjonalne farby fryzjerskie. Moze ktoras z Was farbuje na jasny blond i moze doradzic ktora farba w miare rowno farbuje dlugie wloski?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze ktoras z was jest fryzjerka i mi doradzi?

Wydaje mi sie ze ktoras z Was ( chyba z Rumi) jest fryzjerka, moze mi podpowie bo chcialabym sobie zamowic z allegro jakas dobra farbe.

wiesz, powiem Ci, ze z blondem to sama bym w domu nie eksperymentowala..lepiej umow sie do fryzjera i zapytaj o farby-fryzjer Ci doradzi jaka kupic do samodzielnego farbowania..zobaczy twoje wlosy i powie Ci czy lepiej chlodny czy cieply odcien.. ja przez prawie 10 lat mialam wlasnie jasny blond ale nigdy sama bym sie tego nie podjela w domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Farbowalam kilka razy u fryzjera ale gapa jestem i zapomnialam sie zapytac jaka farba :( ale pewnie masz racje, chyba jednak pojde do fryzjera :)

Ja zawsze chodziłam do fryzjera i niezawsze byłam zadowolona. Też myślałam, że w domu mi blond nie wyjdzie, ale odkąd mam dziecko i nie mam czasu iść do fryzjera - używam Syoss bardzo jasny mroźny blond (nr 9-5). Mam naturalne ciemne blond włosy i tą farbą wychodzi mi ładny jasny, chłodny blond :) Tylko, że na włosach muszę trzymać farbę ok 1,5 h (odrosty).
Kurcze Trixia a nie popalilas sobie wlosy po tak dlugim czasie trzymania? Ja to zawsze trzymam tak jak pisza ale nie zawsze jestem zadowolona dlatego myslalam o tych prosefjonalnych farbach.

no ja mam od swojegofryzjera, rozjasniacz lus semipermament plyn, i tak najpierw rozjasniam, proszek plus woda utleniona, proporcje 1:2, a po rozjasnieniu semipermanent aby byl odcien piaskowy, i tak mi sie splukuje, ale nie mam kurczego odcienia, farbuje mi sis hihi. stosuje firme artego...
ja już kilka razy zmieniałam kolor, znowu wracam do blondu ale z doswiadczenia i z wyprobwaniu wielu farb, jednak fryzjer robi to najlepiej, i jesli chodzi o kolor i wyglad wlosow po, nie wiem jakos jasniej wlosy wychodza (tzn ladny kolor blond) jak robie baleyage samym rozjasniaczem oczywiscie u fryzjera
Pozdraiwam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (177 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...

do góry