Widok
Ktora farba profesjonalna do farbowania na jasny blond?
Moza ktoras z Was farbuje swoje wloski na blond i mi doradzi ktora najlepiej "chyta" Moj naturalny kolor to popielaty blond, taki sredni. I jak narazie mam na glowie jakies 100 odcieni blond. Bylam pare razy na farbowaniu u fryzjera ale potem w domu farbowalam sama i jakos tak mi roznie wychodzi. Chodzi i o profesjonalne farby fryzjerskie. Moze ktoras z Was farbuje na jasny blond i moze doradzic ktora farba w miare rowno farbuje dlugie wloski?
wiesz, powiem Ci, ze z blondem to sama bym w domu nie eksperymentowala..lepiej umow sie do fryzjera i zapytaj o farby-fryzjer Ci doradzi jaka kupic do samodzielnego farbowania..zobaczy twoje wlosy i powie Ci czy lepiej chlodny czy cieply odcien.. ja przez prawie 10 lat mialam wlasnie jasny blond ale nigdy sama bym sie tego nie podjela w domu.
Ja zawsze chodziłam do fryzjera i niezawsze byłam zadowolona. Też myślałam, że w domu mi blond nie wyjdzie, ale odkąd mam dziecko i nie mam czasu iść do fryzjera - używam Syoss bardzo jasny mroźny blond (nr 9-5). Mam naturalne ciemne blond włosy i tą farbą wychodzi mi ładny jasny, chłodny blond :) Tylko, że na włosach muszę trzymać farbę ok 1,5 h (odrosty).
ja już kilka razy zmieniałam kolor, znowu wracam do blondu ale z doswiadczenia i z wyprobwaniu wielu farb, jednak fryzjer robi to najlepiej, i jesli chodzi o kolor i wyglad wlosow po, nie wiem jakos jasniej wlosy wychodza (tzn ladny kolor blond) jak robie baleyage samym rozjasniaczem oczywiscie u fryzjera
Pozdraiwam
Pozdraiwam