Widok

Ktora farba profesjonalna do farbowania na jasny blond?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moza ktoras z Was farbuje swoje wloski na blond i mi doradzi ktora najlepiej "chyta" Moj naturalny kolor to popielaty blond, taki sredni. I jak narazie mam na glowie jakies 100 odcieni blond. Bylam pare razy na farbowaniu u fryzjera ale potem w domu farbowalam sama i jakos tak mi roznie wychodzi. Chodzi i o profesjonalne farby fryzjerskie. Moze ktoras z Was farbuje na jasny blond i moze doradzic ktora farba w miare rowno farbuje dlugie wloski?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze ktoras z was jest fryzjerka i mi doradzi?

Wydaje mi sie ze ktoras z Was ( chyba z Rumi) jest fryzjerka, moze mi podpowie bo chcialabym sobie zamowic z allegro jakas dobra farbe.

wiesz, powiem Ci, ze z blondem to sama bym w domu nie eksperymentowala..lepiej umow sie do fryzjera i zapytaj o farby-fryzjer Ci doradzi jaka kupic do samodzielnego farbowania..zobaczy twoje wlosy i powie Ci czy lepiej chlodny czy cieply odcien.. ja przez prawie 10 lat mialam wlasnie jasny blond ale nigdy sama bym sie tego nie podjela w domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Farbowalam kilka razy u fryzjera ale gapa jestem i zapomnialam sie zapytac jaka farba :( ale pewnie masz racje, chyba jednak pojde do fryzjera :)

Ja zawsze chodziłam do fryzjera i niezawsze byłam zadowolona. Też myślałam, że w domu mi blond nie wyjdzie, ale odkąd mam dziecko i nie mam czasu iść do fryzjera - używam Syoss bardzo jasny mroźny blond (nr 9-5). Mam naturalne ciemne blond włosy i tą farbą wychodzi mi ładny jasny, chłodny blond :) Tylko, że na włosach muszę trzymać farbę ok 1,5 h (odrosty).
Kurcze Trixia a nie popalilas sobie wlosy po tak dlugim czasie trzymania? Ja to zawsze trzymam tak jak pisza ale nie zawsze jestem zadowolona dlatego myslalam o tych prosefjonalnych farbach.

no ja mam od swojegofryzjera, rozjasniacz lus semipermament plyn, i tak najpierw rozjasniam, proszek plus woda utleniona, proporcje 1:2, a po rozjasnieniu semipermanent aby byl odcien piaskowy, i tak mi sie splukuje, ale nie mam kurczego odcienia, farbuje mi sis hihi. stosuje firme artego...
ja już kilka razy zmieniałam kolor, znowu wracam do blondu ale z doswiadczenia i z wyprobwaniu wielu farb, jednak fryzjer robi to najlepiej, i jesli chodzi o kolor i wyglad wlosow po, nie wiem jakos jasniej wlosy wychodza (tzn ladny kolor blond) jak robie baleyage samym rozjasniaczem oczywiscie u fryzjera
Pozdraiwam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry