Widok
bede miała godzinę dziennie to nie taka tragedia:)zreszta wiem po swoich kolezankach ze mozna wygospodarowac ten czas...goirzej jesli miałabym gdzies jezdzic:)ja jestem uzalezniona od sportu wiec na pewno znajde chwile po 6 tygodniach:)od porodu oczywiscie jak sie wszystko zagoi:)bo powiem ze mi nie tyle zalezy na schudniecie co odzyskaniu masy miesniowej sprzed ciazy:)(delikatnej oczywiscie)
wracajac do tematu:dodam ze do 20 tc miałam+10 kg ,póxniej do 24 +13 kg a teraz do 33 +15 kg wiec u mnie nie sprawdza sie teza ze na poczatku nic nie tyjesz a później duzo:)...zaznaczam zadnych diet nie stosuje,jem normalnie czasami wiecej;)niz przed ciązą, ale niewiele wiecej:)..ps byłam dosc szczupła przed ciaza
mi sie wydaje, ze nie chodzi czas tylko siłe hehe, bo jednak zajmowanie sie dzieckiem 24h jest wyczerpujące, jezeli ci sie uda wyjśc z domu i isc na aerobik z chęci a nie z obowiązku to gratuluje, mam koleżanki które chodzą dzieci mają po ok średnio 8miesięcy i chodzą bo muszą żeby jakoś wyglądać po urodzeniu jeszcze przytyły, czego nikomu ne zycze,. ;-D
palla86 nie strasz
bylam niedrobna przed ciążą-172cm i 73 kg wagi więc nie chce wyglądać już gorzej...liczę, że spalę przy dziecku nadwyzkę i trochę z zapasów...:)
z tego co wiem, to wiele kobiet robi błąd, że podjada, dojada kaszki po dzieciach a te mają kalorii sporo i odkłada to się w biodrach
Tak więc jedzenie dla maluszka to jego jedzenie, a nie wspolne!!!

bylam niedrobna przed ciążą-172cm i 73 kg wagi więc nie chce wyglądać już gorzej...liczę, że spalę przy dziecku nadwyzkę i trochę z zapasów...:)
z tego co wiem, to wiele kobiet robi błąd, że podjada, dojada kaszki po dzieciach a te mają kalorii sporo i odkłada to się w biodrach
Tak więc jedzenie dla maluszka to jego jedzenie, a nie wspolne!!!

co za bzdura '' wiele kobiet dojada i podjada kaszki po dzieciach.... Boże ...to chyba ze sknerstwa aby sie nic nie zmarnowało.Jak nasz synek nie zje, a czasem zdarza sie ze zostawic 3/4 to wylewam wszystko. Pierwsze słysze i nikt z moich znajomych ani ja tego nie robimy.Jak można dzieciakowi podjadac kaszke?
Tak a propo pytania przytyłam w ciąży 9 kg i mam sie świetnie i mój biust wyglądam rewelacyjnie.
Moja kuzynka przytyła w ciąży 24 kg i łatwo to zrzucila oczywiscie karmiac piersia.
Tak a propo pytania przytyłam w ciąży 9 kg i mam sie świetnie i mój biust wyglądam rewelacyjnie.
Moja kuzynka przytyła w ciąży 24 kg i łatwo to zrzucila oczywiscie karmiac piersia.