Widok

Którą suknie wybrać? :(:(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny. Byłam wczoraj na przymiarce:):) Poszłam zupełnie bez koncepcji (ktorej wciaz bak;/), wiedzialam tylko, że suknia ma być ecru.
Przymierzylam 4 zupełnie rózne modele i nie wiem który wybrac (mam jedną najblizsza mi opcję, ale chcialabym posłuchać Waszego zdania) :D

A więc :D

numer 1:
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nr 1 i 2 są najlepsze
ile kosztuje sukienka 1?? jest piękna:) Swoją drogą Cinderella masz dzisiaj równe 300 dni do ślubu:)
Najładniejniej wyglądasz w 1:)
zdecydowanie nr 1 albo 3 :) figura prezentuje sie super, ale pamietaj ze nawet detal decyduje o tym czy bedziesz wyglądac jeszcze piekniej :) i ze suknia musi odzwierciedlac Twój charakter :D moja taka jest....typ-rozwazna i romantyczna :)
ale przyjrzałam sie jeszcze raz i wybieram 3
:) przepieknie :)
3 lub 1. Zdecydowanie jednak podoba mi się najbardziej nr 3 :) Jest skromna ale przez koronkowe wykończenia elegancka. Wydaje mi się, ze najlepiej wyglądasz w tym modelu. Jesteś wysoka prawda?
hihi no niestety nie - mam tylko 1.55m :D:D Suknie odcinane pod biustem dają taki efekt no i stałam na podeście do mierzenia...;)
no i się wydało:P jedna osoba pod dwoma nickami:P ale i tak nr 1 najpiękniejsza:)
A na jakiej ulicy jest ten salon ?
:) Jeśli zależy Ci na efekcie podwyższenia- to oznacza, ze suknia spełniła swoje zadanie i Cię ładnie wydłużyła :)
o jacie gacie dopiero zauważyłam :D tego się nie spodziewałam:) byłam u koleżanki i kiedy ona robiła kawkę szybciutko skorzystałam z okazji żeby Wam odpisać:) i nawet nie zauważyłam szczerze mówiąc, że jest zalogowane jako ona- taki odruch- odpisz->wyślij:)
sorki za te nieporozumienie- a, no i jedną osobą napewno nie jesteśmy hihi :)
sorki ale nie mogłam sie powstrzymać:P jak już umrze to się nie rozchoruje:P
ot taka drobna uwaga:)
dobra wiem wiem miało być zmarznąć:)
w jakimś sensie napewno:) ale stałam na podescie...
zdecydowanie 1
A mnie się jednak ta jak to pisałyście "księżniczkowata" podoba. Śliczna! Jedyna okazja w życiu, aby coś takiego ubrac!

Muzyka która udekoruje Twoją uroczystość
juz wiem skad kojarze te suknie (przynajmniej 2 z nich: 1 i 3). ten salon w ktorym bylas wspolpracuje z salonem z Poznania www.juliarosa.pl
suknie rzeczywiscie maja ladne, ta pierwsza tez mierzylam, w Poznaniu, bardzo ladna.
byłam na tej stronie i faktycznie to są te same suknie- jednak nie wszystkie z kolekcji mają w arttrendzie- fakt, bardzo ładne:)
Cindarella a jaki tam maja wybor bolerek?niestety bede musiala sie ubezpieczyc w razie brzydkiej pogody
nie pytałam o bolerka, jakieś wisiały
mi się bardzo podoba 2 , jak lubie takie sukienki w stylu bajkowym :)
do góry