Widok
Którą suknie wybrać? :(:(
Hej dziewczyny. Byłam wczoraj na przymiarce:):) Poszłam zupełnie bez koncepcji (ktorej wciaz bak;/), wiedzialam tylko, że suknia ma być ecru.
Przymierzylam 4 zupełnie rózne modele i nie wiem który wybrac (mam jedną najblizsza mi opcję, ale chcialabym posłuchać Waszego zdania) :D
A więc :D
numer 1:

Przymierzylam 4 zupełnie rózne modele i nie wiem który wybrac (mam jedną najblizsza mi opcję, ale chcialabym posłuchać Waszego zdania) :D
A więc :D
numer 1:

dzięki wszystkim za rady jesteście super :):)
Już odpowiadam na pytania które sie pomiedzy pojawiły:
otóż po raz kolejny piszę na temat adresu: Bora Komorowskiego w oliwie -Zaraz na poczatku jak sie patrzy od strony skm. Natomiast ja jechalam samochodem-i tu , fakt, troche problem w znalezieniu-bo na b.komorowkiego nie mozna sie nigdzie zatrzymac, ale kolo tego sklepu jest parking-hmm...a to zagadka :D objechalam z drugiej strony we wczesniejsza ulice i na czuja skrecilam w prawo w taka ślepą, myśle sobie, że najwyżej zawroce, ale- udało sie :D
kolejne pytanie było chyba o obsługe- otóż panie bardzo miłe, obsługiwaly mnie 2. doradziły i odradziły. szczegolnie pani w okularach (chyba wlascicielka) bardzo sympatyczna.
buty-na zamówienie. można kombinowac z wzorem, modelem, obcasem. ceny ok 150zł.
Czyżbym była tą, która ochrzciła te "zagadkowe" centrum ślubne, o które wszyscy pytali? hihihihih :D:D
aaaa.a...ceny sukeinek! wszystkie które mierzylam to średnio 2,5tys. moja faworytka (jedynka) chyba 2.600
Już odpowiadam na pytania które sie pomiedzy pojawiły:
otóż po raz kolejny piszę na temat adresu: Bora Komorowskiego w oliwie -Zaraz na poczatku jak sie patrzy od strony skm. Natomiast ja jechalam samochodem-i tu , fakt, troche problem w znalezieniu-bo na b.komorowkiego nie mozna sie nigdzie zatrzymac, ale kolo tego sklepu jest parking-hmm...a to zagadka :D objechalam z drugiej strony we wczesniejsza ulice i na czuja skrecilam w prawo w taka ślepą, myśle sobie, że najwyżej zawroce, ale- udało sie :D
kolejne pytanie było chyba o obsługe- otóż panie bardzo miłe, obsługiwaly mnie 2. doradziły i odradziły. szczegolnie pani w okularach (chyba wlascicielka) bardzo sympatyczna.
buty-na zamówienie. można kombinowac z wzorem, modelem, obcasem. ceny ok 150zł.
Czyżbym była tą, która ochrzciła te "zagadkowe" centrum ślubne, o które wszyscy pytali? hihihihih :D:D
aaaa.a...ceny sukeinek! wszystkie które mierzylam to średnio 2,5tys. moja faworytka (jedynka) chyba 2.600
Byłam w tym salonie i faktycznie jest ''na czym oko zawiesic'' ;) (wiem co mówie-przejechałam polowe 3 miesta w poszukiwaniu wymarzonej sukni!)
Byłam w sumie mile zaskoczona bo salon nigdzie sie nie reklamuje i zupełnie przez przypadek tam trafiłam ( na moje szczęście!)
Kupiłam piękną suknie (na 5 kołach) ! zamówiłam tam tez piekne zaproszenia;)
Panie z obsługi bardzo miłe i naprawde zaangażowane w swoją prace:)
polecam;) a moj ślub tuz tuz ;)
Byłam w sumie mile zaskoczona bo salon nigdzie sie nie reklamuje i zupełnie przez przypadek tam trafiłam ( na moje szczęście!)
Kupiłam piękną suknie (na 5 kołach) ! zamówiłam tam tez piekne zaproszenia;)
Panie z obsługi bardzo miłe i naprawde zaangażowane w swoją prace:)
polecam;) a moj ślub tuz tuz ;)
tak się teraz zastanawam bo masz ślub w grudniu... co planujesz zalozyć "na gorę"? bo przy pierwszej sukni nie ma problemu, nawet jakiś fajny płaszczyk by pasowal za do przy ten najpiękniejszej drugiej... wszystko dluższe niż do pasa odpada bo zwyczajnie nie zmieścisz dołu sukni (miałam identyczny problem z moją suknią wieczorową...)a jakiś kożuszek czy futerko by średnio pasowalo... bo ta suknia jest za lekka do nich...
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
o jacie gacie dopiero zauważyłam :D tego się nie spodziewałam:) byłam u koleżanki i kiedy ona robiła kawkę szybciutko skorzystałam z okazji żeby Wam odpisać:) i nawet nie zauważyłam szczerze mówiąc, że jest zalogowane jako ona- taki odruch- odpisz->wyślij:)
sorki za te nieporozumienie- a, no i jedną osobą napewno nie jesteśmy hihi :)
sorki za te nieporozumienie- a, no i jedną osobą napewno nie jesteśmy hihi :)
Moim zdaniem w sukni 1 i 3wyglądasz zacnie:-)Osobiście także podobają mi się takie style,zwłaszcza z rękawkami,jak masz dylemat i troszkę więcej kasy to kup te dwie kiecki,po północy wystąpisz w drugiej odsłonie i powalisz gości:-)pozdrawiam i powodzenia.Jeśli można wiedzieć w jakiej cenie są te suknie?