Widok

Które lepsze???????????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani, nie wiem na które księgi gości się zdecydować (jak zwykle)!
Czy te które są zszywane, czy te zbindowane????Wydaje się, że zszyte są trwalsze, przy zbindowanych można karty wyciągać- ale czy to się stosuje i po co?
Chce zakupić, ale.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my kupilismy zbindowaną, żeby w razie czego dołozyc kartek jakby zabrakło, bo chcę zrobic taka księgę nie tylko z wpisami gości ale tez ze zdjęciami i opisem całego wesela, ale nasza księga ma 50 stron i teraz uważam, ze to wystarczy więc może lepiej zszytą, będzie ładniejsza.
a skąd kupowałaś monika1? Od Nikitki???czy z innego źródła i jak możesz podać to z jakiego???
już kiedyś pisałam, że od nikitki, praktycznie ona tylko robi takie rzeczy, ale przyznasz, że są bardzo efektowne, ja kupiłam taka z liliami
a nie lepiej zrobic samemu..... ja zrobilam w ten sposob: przeskanowalam zdjecia (od rodzicow ze slubu po nasze, w tym z dziecinstwa itp), wkleilam do worda, dodalam teksty i wierszyki, wydrukowalam na papierze fotograficznym i zanioslam do oprawienia kolo Polibudy (20 zl za oprawienie na bolce tzn mozesz album rozkrecic i dodac kartki np ze zdjeciami z wesela). Materialow masz tam tysiace do wyboru. Przynajmniej album bedzie w 100% od Ciebie. Pozdrawiam
ja również wykonałam taką ksiegę sama, jest dokładnie taka, jaką chciałam. Ze zdjęciami ślubnymi rodziców, naszymi od niemowlaka do nastolata :)) Nasze wspólne zdjęcia no i oczywiście będą tam fotki z wesele. Oprócz zdjęć, będą wpisy gości i inne ciekawostki. Moja księga tak sie spodobała koleżance, która wychodz za mąż 2 m-ce później, że teraz robie taka dla niej. Takie księgi, myślę że są bardzo fajną pamiątką.

do góry