Widok
Polecę "swoje" :-) nr 42 w Oliwie- pod lasem :-), "Dolina Smyków" Przemiłe panie, co miesiąc teatrzyk lub koncert, angielski (prowadzony przez szkołę językową) codziennie po 3 godziny- Pani mówi do dzieci cały czas TYLKO po angielsku + zajęcia (uczenie wierszyków, piosenek, całych zwrotów) Dodatkowe zajęcia taniec, logopeda. Duże podwórko, fajnie wyposażone, cicha okolica. Urozmaicone jedzonko.
witam! Chciałabym polecić nowe przedszkole, które jest bardzo miłym i rozwijającym miejscem dla dzieci. Warto je odwiedzić i zapoznać się z ofertą edukacyjną:)
Niepubliczne przedszkole Smykowo: http://www.smykowo.com
Niepubliczne przedszkole Smykowo: http://www.smykowo.com
Witam,
moje dziecko chodzi do przedszklola kota edwarda, na osiedlu mlodych, na ulicy rodakowskiego. trafilam tam bo zaczelam z synkiem chodzic na zajecia kotki-rewelacja, maly nie bal sie przedszkola i od razu byl pelen optymizmu gdy inne dzieci bardzo przezywaly rozstanie z mama.
z tego co wiem w popularnym edku sa jeszcze miejsca i serdecznie polecam bo fachlarz zajec dodatkowych jest duzy a panie suuuper, cieple, usmiechniete i chetne do wspolpracy
moje dziecko chodzi do przedszklola kota edwarda, na osiedlu mlodych, na ulicy rodakowskiego. trafilam tam bo zaczelam z synkiem chodzic na zajecia kotki-rewelacja, maly nie bal sie przedszkola i od razu byl pelen optymizmu gdy inne dzieci bardzo przezywaly rozstanie z mama.
z tego co wiem w popularnym edku sa jeszcze miejsca i serdecznie polecam bo fachlarz zajec dodatkowych jest duzy a panie suuuper, cieple, usmiechniete i chetne do wspolpracy
Nie polecam przedszkola nr42 na Michałowskiego. Dzieci są musztrowane, grupy są przeładowane, więc maluchy częściej chorują. Widziałam też przez okno panią, która moje dziecko szarpała za rękaw "do szeregu". Żadne z mojej dwójki nie wspomina dobrze tego miejsca!!!
Polecam Kota Edwarda - indywidualne podejście do najmniejszego szkraba. Wszystkie dzieci znają siebie i swoje Panie. Moje dziecko zostało "odmienione"- otwarta, kontaktowa, radosna optymistka, bez kompleksów stąpiła już teraz w szkolne szeregi. Przedszkole jak żadne inne!!!
Polecam Kota Edwarda - indywidualne podejście do najmniejszego szkraba. Wszystkie dzieci znają siebie i swoje Panie. Moje dziecko zostało "odmienione"- otwarta, kontaktowa, radosna optymistka, bez kompleksów stąpiła już teraz w szkolne szeregi. Przedszkole jak żadne inne!!!
Mój synek również uczęszcza do Przedszkola Kota Edwarda. Odkąd skończył rok chodziliśmy na zajęcia z serii Zabaw Twórczych - Kotki, Koty a później Kocurki. Dzięki temu, gdy poszedł do przedszkola jako 2,5 latek był do tego swietnie przygotowany, nie bał się rozstań z mamą a Edka traktował i traktuje nadal jak drugi dom. Płacze wtedy gdy z jakiegoś powodu nie może pójść do przedszkola.
W przedszkolu funkcjonują trzy grupy - maluchy, średniaki i starszaki. Panie są bardzo zaangażowane i serdeczne, a każde dziecko traktowane jest indywidualnie. Jest dużo zajęć dodatkowych z rewelacyjnymi prowadzącymi - francuski, angielski, zajęcia sportowe oraz rytmika. Raz w tygodniu są zajęcia prowadzone przez panią psycholog. Przedszkolakami opiekuje się też logopeda.
W przedszkolu funkcjonują trzy grupy - maluchy, średniaki i starszaki. Panie są bardzo zaangażowane i serdeczne, a każde dziecko traktowane jest indywidualnie. Jest dużo zajęć dodatkowych z rewelacyjnymi prowadzącymi - francuski, angielski, zajęcia sportowe oraz rytmika. Raz w tygodniu są zajęcia prowadzone przez panią psycholog. Przedszkolakami opiekuje się też logopeda.
My jesteśmy żłobkowi ;-) ale jesli malabym wybierac i tak wlasnie wybralam to tylko placówke która już jest jakiś czas na rynku-ma remonmę a nie jakieś misie smerfne domki etc-bez obrazy oczywiście:)
Pozatym najlepszą renomę wydadzą rodzice-no i nie tu na forum bo to róznie bywa............powodzenia
Pozatym najlepszą renomę wydadzą rodzice-no i nie tu na forum bo to róznie bywa............powodzenia
witam, ja mogę polecić FREGATĘ na Zaspie, Startowa 4. W tej chwili mam tam dwóch synów. Dowożę ich z drugiego końca miasta :), ale naprawdę warto. (Zresztą są tam też rodziny, które mają jeszcze dalej niż my) Szukaliśmy przedszkola, które będzie dla chłopaków takim przedłużeniem domu - jest super. Na stronie można ogólnie dowiedzieć się o przedszkolu, ale dopiero rozmowa z Panią Dyrektor rozjaśniła nam całokształt. http://www.fregata.edu.pl