Widok

Ktore przedszkole wybrać?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy przedszkolaków piszcie jakie przedszkole polecacie w Gdańsku, wrzeszcz,zaspa przymorze i nie tylko:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam przedszkole STOKROTKA na Arkońskiej. Jest tam 5 grup, dużo miejsca, duży ogród, Panie sa naprawdę z powołaniem, jest angielski 2x w tygodniu i rytmika 2x w tygodniu. Obecnie wraz z wyżywieniem płacę 480 zł
to niedrogo, szkoda że daleko ode mnie
Polecę "swoje" :-) nr 42 w Oliwie- pod lasem :-), "Dolina Smyków" Przemiłe panie, co miesiąc teatrzyk lub koncert, angielski (prowadzony przez szkołę językową) codziennie po 3 godziny- Pani mówi do dzieci cały czas TYLKO po angielsku + zajęcia (uczenie wierszyków, piosenek, całych zwrotów) Dodatkowe zajęcia taniec, logopeda. Duże podwórko, fajnie wyposażone, cicha okolica. Urozmaicone jedzonko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witaj a ile płacisz bo ja małego daje za parkiem do przedszczola pod kasztanami jakos tak i płace 500 zl , z jedzeniem religia, rytmika,angielski, ale dopiero tydzień chodzi i już chory więc ja nie mogę tu pisać że polecam bo synek za krótko chodzi ale ogolnie to mi się podoba i fajne Panie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opłata zależy od miesiąca (ile dni- jedzenie) ale ok. 500zł. Oczywiście religia (nieobowiązkowa :-) ) rytmika jest.
NIE WIEM GDZIE TO JEST BYS MNIEJ WIECEJ WYTŁUMACZYŁA A SĄ TAM MIEJSCA WOLNE.
PRZEDSZKOLE Nr 42, 80-300 Gdańsk-Oliwa, ul. Michałowskiego 28, niedaleko meczetu, ale pod lasem, na osiedlu Młodych.
image Teraz w środku roku nie ma miejsc (ale miżesz zadzwonić i się upewnić), a nabór jest na wiosnę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
coś nie idzie mi wklejanie bozpośredniedo dostępu do strony :-(

http://dolinasmykow.nazwa.pl/news.php
witam! Chciałabym polecić nowe przedszkole, które jest bardzo miłym i rozwijającym miejscem dla dzieci. Warto je odwiedzić i zapoznać się z ofertą edukacyjną:)
Niepubliczne przedszkole Smykowo: http://www.smykowo.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam,
moje dziecko chodzi do przedszklola kota edwarda, na osiedlu mlodych, na ulicy rodakowskiego. trafilam tam bo zaczelam z synkiem chodzic na zajecia kotki-rewelacja, maly nie bal sie przedszkola i od razu byl pelen optymizmu gdy inne dzieci bardzo przezywaly rozstanie z mama.
z tego co wiem w popularnym edku sa jeszcze miejsca i serdecznie polecam bo fachlarz zajec dodatkowych jest duzy a panie suuuper, cieple, usmiechniete i chetne do wspolpracy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam opinie mysz87.Nasz synek uczęszczał do Edwarda 3 lata- były to niezapmniane chwile dla nas rodziców jak i Michałka.Nowoczesna placówka dla wszystkich!polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
które przedszkole we wrzeszczu wybrać
Nie polecam przedszkola nr42 na Michałowskiego. Dzieci są musztrowane, grupy są przeładowane, więc maluchy częściej chorują. Widziałam też przez okno panią, która moje dziecko szarpała za rękaw "do szeregu". Żadne z mojej dwójki nie wspomina dobrze tego miejsca!!!
Polecam Kota Edwarda - indywidualne podejście do najmniejszego szkraba. Wszystkie dzieci znają siebie i swoje Panie. Moje dziecko zostało "odmienione"- otwarta, kontaktowa, radosna optymistka, bez kompleksów stąpiła już teraz w szkolne szeregi. Przedszkole jak żadne inne!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój synek również uczęszcza do Przedszkola Kota Edwarda. Odkąd skończył rok chodziliśmy na zajęcia z serii Zabaw Twórczych - Kotki, Koty a później Kocurki. Dzięki temu, gdy poszedł do przedszkola jako 2,5 latek był do tego swietnie przygotowany, nie bał się rozstań z mamą a Edka traktował i traktuje nadal jak drugi dom. Płacze wtedy gdy z jakiegoś powodu nie może pójść do przedszkola.

W przedszkolu funkcjonują trzy grupy - maluchy, średniaki i starszaki. Panie są bardzo zaangażowane i serdeczne, a każde dziecko traktowane jest indywidualnie. Jest dużo zajęć dodatkowych z rewelacyjnymi prowadzącymi - francuski, angielski, zajęcia sportowe oraz rytmika. Raz w tygodniu są zajęcia prowadzone przez panią psycholog. Przedszkolakami opiekuje się też logopeda.
Polecam przedszkole "Tulaczek" w Oliwie - niewiele dzieci i super kadra, mnóstwo zajęć edukacyjnych i ruchowych, a przede wszystkim - przyjazna, domowa atmosfera!
My jesteśmy żłobkowi ;-) ale jesli malabym wybierac i tak wlasnie wybralam to tylko placówke która już jest jakiś czas na rynku-ma remonmę a nie jakieś misie smerfne domki etc-bez obrazy oczywiście:)
Pozatym najlepszą renomę wydadzą rodzice-no i nie tu na forum bo to róznie bywa............powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zachęcam do Smykowa na Chrzanowskiego 6/2. Miłe panie, małe grupy do 12 osób (bardzo kameralnie), rodzinna atmosfera i przyjmują dzieci od 2 lat!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mój brat chodził do przedszkola w gda-wrzeszcz na ul.Klonowicza
witam, ja mogę polecić FREGATĘ na Zaspie, Startowa 4. W tej chwili mam tam dwóch synów. Dowożę ich z drugiego końca miasta :), ale naprawdę warto. (Zresztą są tam też rodziny, które mają jeszcze dalej niż my) Szukaliśmy przedszkola, które będzie dla chłopaków takim przedłużeniem domu - jest super. Na stronie można ogólnie dowiedzieć się o przedszkolu, ale dopiero rozmowa z Panią Dyrektor rozjaśniła nam całokształt. http://www.fregata.edu.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry