Widok

Który rowerek biegowy dla 4,5 latka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny szukam rowerka biegowego (koniecznie z pompowanymi kołami) nadającego się dla 4 latka. Który jest godny polecenia? Do tej pory mieliśmy kettler speedy (taki żółto-czerwony), ale już synek z niego wyrósł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
hm... co jest z tą modą na rowerki biegowe (???)
Ja od jesieni "katuję" Dziecko trójkołowym (Mexller bmx 16) a na wiosnę gdy skończy 3 lata czekam, że już będzie śmigało
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kup "normalny" dwukołowy rower z pedałami i na początek odkręć pedały :-) 4,5 latek spokojnie da radę jeździć na rowerze dwukołowym. Jak się oswoi z nowym sprzętem to za chwilę sam poprosi o dokręcenie pedałów i będzie śmigał aż miło :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam temat, mój syn ma 4,5 roku ,na rowerku biegowym śmiga już 2 lata ale wyrósł z niego i szukam większego ale jeszcze się nie natknęłam.
Na zwykłym też jeździ na kołach 16" ale nie może tak poszaleć jak na biegowym. Biegowy kocha miłością absolutną ,obawiałam się czy będzie chciał wsiąść na zwykły ale nie było problemu ,od razu zaczął jeździć bez kółek ,bez trzymania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a może ten "zwykły" jest za duży? :)
moja 4,5 latka co prawda drobna (100cm i 14 kg) śmiga na 12", a jak chwilowo go nie miała i pożyczała od siostry swoją starą biegówkę to było jej ciężko już, z pedałami dużo łatwiej i szybciej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry