Widok

Kult

Kult Temat dostępny też na forum:
Kult9, 10 Marcagodz. 20:00bilety: brakAK PG KWADRATOWA w dniach 9 i 10 marca będzie gościł mega gwiazdę polskiej sceny rockowej Zespół KULT.Zespół wielokrotnie gościł już w naszym klubie, będzie to ich drugi występ w klubie po remoncie klubu Kwadratowa.Bilety na koncert do nabycia tylko i wyłącznie u nas w klubie u osoby zajmującej się obsługą stołu bilardowego.Uwaga:wstęp wyłącznie dla osób ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mano- zakończ to przedstawienie

Tobie ktoś płaci za wstawianie takich durnych i krytycznych komentarzy?? Po co wogóle wchodzisz na tą stronę??Zamiast chwalić to co lubisz krytykujesz całą resztę. Sorki, ale jak dla mnie to zachowujesz się trochę jak "burak", który nigdzie nie zaistniał i teraz próbuje się wykazać na forach takich jak to. Idż na inną stronkę i skończ tę żenadę. "...taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę..."

ERRATA

tfu ... na psa urok.

Oczywiscie wybralbym Ryska. Nigdy w życiu LEMON :) ... ch, cha, cha ...

Do KTOSIA

Jestem madry ZAWSZE .... hehehehehe ... i lubie dyskutowac także w realu.

Anyway: widac, ze masz malo dystansu i do siebie i do KULTU. Zaproponowałeś mi koncert Rynkowskiego, wiec ci odpowiedzialem, że wybrałbym LEMON. Nie rozumiem o co Ci w ogóle chodzi. To raczej ty wczutuj sie w posty i chociaz staraj sie je zrozumiec.

Mano, jesteś po prostu żenujący. ciekawe czy jesteś taki mądry na żywo, gdy rozmawiasz z kimś w cztery oczy. każdy może być mądry i ironiczny siedząc przed monitorem. widzę, że krytyka, to Twoja specjalność.
poza tym zauważ, że wydarzenie dotyczy Kultu, a nie jakiegoś tam Lemona. potrafisz czytać ze zrozumieniem?

żenada, bez kitu.

....

żal, a właściwie: żałość ...

W sumie gdybym mial wybierac miedzy Ryśkiem a Lemonem, wybrałbym Ryska ....

... hehehehehehe ...

Mano, a Ty zawsze możesz się wybrać na Ryszarda Rynkowskiego.

'hehehehehe'

żal.

P.S.

Możesz tez wybrac sie na koncert lekko alternatywnego i pełnego anergii LEMON'a ... ;)

Dzis w PAPRYCE ... hehehehehe

Do Śledzia

Ty Sledziu, a czy ja napisalem, ze jestem muzykiem i pcham sie na scene ? Uswiadomie Cie, bo chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem: NIE

Wiec po co cala ta gadka ?

Skoro nie potrafisz argumentwac, i swoje wywody ograniczas do NIE, bo NIE, to lepiej po prostu nie zabieraj głosu.

Na prawdę: idź na KULT, wybaw się i nie czytaj co tutaj wypisuję. Olewka

za duzo tego

>>Mano nagraj pare płyt i zobaczymy co potrafisz ... za 25lat .... >>nara
Problem w tym, że troche za duzo tych plyt nagrał. O pare za dużo. Mowi sie zeby nie przesadzić i wiedziec kiedy ze sceny zejść.
A co do luzu.
Kaziu już dał na luz.. wiec po co chodzić na koncerty co nic nowego nie wnoszą. Dla alkoholu przy muzyce?
Do tego to każda podrzedna grupa weselna wystarczy chłopaki.

dajcie na luz

Mano to kolo który bije piane i chce żebyśmy się tu produkowali olewka gościowi i spokój ........ ;-)

Mano nagraj pare płyt i zobaczymy co potrafisz ... za 25lat .... nara

PANIE I PANOWIE zobaczymy się w Kwadracie z tymi co chcą a reszta niech idzie na inne koncerty na których nas nie bedzie ...... jest tyle fajnych kapel wymienionych już tutaj wcześniej

pozdro SIWY i ekipa

siwy, przypuszczam ze gdy nie bedziesz miał co poznawac zostanie Ci tylko to piwo :) Jeśli na koncertach kultu sa rostrzasane jakies poglady to napisz pozniej. Raczej dla wielu pretekst do napicia. A pijacka gadka to juz mało ma wspolnego z otwartoscia na swiat ktora pałal Kazimierz zanim ukończył studia.

irytacja

a może Smolik czy Rubik to są wielkie gwiazdy?? poza tym proszę o trochę szacunku dla człowieka który w tym wieku potrafi sprostać wymaganiom fanów(nawet jeśli nie są zbyt wygórowane)Kazik nigdy nie twierdził,że tworzy dla ludzi " z górnej półki". Robi to co lubi i za to go szanuję. Jeżeli to nie Wasza bajka to nie idźcie do Kwadratowej. A tak na poważnie to chciałbym usiąść z Wami przy browarze i pogadać na takie tematy- lubię poznawać poglądy innych osób. Każdy może się mylić - także ja. Z Kultu i tak nigdy nie zrezygnuję a Wam radzę wsłuchać się trochę w teksty piosenek(szczególnie tych starszych)

rozbawienie 2 :)

Odpowiadam:

- "jaki jest sens krytykować Kult za to co robi??"

jest bo KULT jest juz wtórny a wręcz NUDNY.

- "ludzie jak się nie podoba to idźcie na boysów- nikt was do niczego nie zmusza."

Sam idź na boysów lub akcent. Ja nie muszę, co nie zabrania mi publicznie wypowiadać się na temat KULT.

- "a poza tym który z "wielkich polskich artystów" potrafi zagrać tyle koncertów i przy okazji nie krzyczeć za bilet jakiś kosmicznych sum??"

Grają bo mają publikę, taką jak Ty która pojdzie na dwa sety pod rząd. Skąd w ogóle to pytanie ... hehehehehe ....

Co do cen to jest norma, wiec takze nie rozumiem argumentu. Przepłaciłeś kiedyś za Lady Pank albo PERFECT ... ? .... hehehehehe ...

rozbawienie :)

>>jaki jest sens krytykować Kult za to co robi?? ludzie jak się nie >>podoba to idźcie na boysów-
Zespół to nie rynek i sklep z ładnymi witrażami ;)
Sens?
Na tym polega, że kult wyszedł sam z krytyki zwanej kontestracją. Jeśli cie to dziwi to może sie zorientuj.
Nie widzę powodu żeby krytykować boys itp zespoły. Poza tym krytyka - jak widzisz- tego, że nie majac nic do przekazania tłucze zbyt długo to samo. Zrozumiałeś? Nie ma na to usprawiedliwienia. Nie chce zatrudnić Smolika lub Rubika to jego sprawa. Ale jak ktos wyraza sie o zespole samograj no to wybacz zakłada ze sie nie musi starać. I to juz jest złe. Kazdy muzyk Ci to powie. Poza tym. Zespół musi rozwiać własne problemy sam. A narwani fanii niszcza kreatywnosc kupujac cokolwiek podleci 10-ty raz z rzędu.

KULT!KULT!KULT!

jaki jest sens krytykować Kult za to co robi?? ludzie jak się nie podoba to idźcie na boysów- nikt was do niczego nie zmusza. a poza tym który z "wielkich polskich artystów" potrafi zagrać tyle koncertów i przy okazji nie krzyczeć za bilet jakiś kosmicznych sum?? jednak jakimś cudem zawsze jest komplet na ich koncertach. ja będę dwa razy obowiązkowo

żenadka 2

No raczej

żenadka

he he ;)

FANI KULT

BRAVO !!!!

Tego potrzebowałem !
Tak trzymać !!!!

Dziękuję za wszystkie JASNE ARGUMENTY i opinie !

dobra idz słuchac Much albo innego emo scierwa :P

Mano

Stara jak już. Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Masz racje. Szkoda z Tobą gadać. Szkoda klawiatury.

Chyba jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie. Widzisz coś więcej niż czubek własnego nosa?

Inne tematy z forum Rozrywka

Solidarni z Ukrainą 2026 (3 odpowiedzi)

Trudno uwierzyć, ale mija dwanaście lat odkąd Rosja napadła na Krym i cztery, gdy najechała...

DERBY: ARKA Gdynia - LECHIA Gdańsk (14 odpowiedzi)

Derby Trójmiasta Arka Gdynia kontra Lechia Gdańsk już w piątek, 27 lutego 2026 roku o godz. 20:30...

Walczymy o Alfę (6 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych losami Centrum Handlowego Alfa na Przymorzu na...

do góry