~Mano
(18 lat temu) 6 lutego 2008 o 12:01
... 4
A ten znowu swoje.
Napisz jeszcze, ze jestes tak zmeczony zyciem i masz tyle obowiazkow, ze nie masz czasu na progress ... hehehehe ... To typowe dla Polaków.
Wiesz w sumie to troche mi Cie żal, że dalej tkwisz w tym swoim kultowym jestestwie.
Wcale nie staram sie udowodnic, że KAZIK nie jest progresywny, bo nie jest. A skoro ty to tak czytasz, to juz twoj problem. Ładujac tutaj swoje wypociny zaliczasz sie do takich samych INTERNETOWYCH MADRALI, jak ja z prostej przyczyny: masz coś do powiedzenia. Dodatkowo podrasowujesz swoje mysli sarkazmem, wiec nie dziw sie, ze pozostaje obojetny.
Sam doskonale skwitowales KULT:
"Zrozum że czasem ludzie maja ochote uslyszec cos co znaja (...). No i na takie zapotrzebowanie odpowiada Kazik i Kult"
No własnie.
O ile dobrze wiem, to każdy ARTYSTA, chce poprzez swoja twórczośc wyrazić siebie a nie odpowiadać na zapotrzebowanie mas.
Tworzy przede wszystkim DLA SIEBIE a nie dla swoich fanów. Nawet przytoczona tu przez Ciebie METALLICA, za ostatniego longa zebrała chłostę od fanów. Ale mieli to w nosie, bo płytę tworzyli nie dla odbiorców tylko tak jak w danej chwili czuli. Czy zatem Twoim zdaniem KAZIK wydająć po raz enty praktycznie identyczny album, jest jeszcze artystą, czy już zwykłym MASOWYM PRODUKTEM ?
Poza tym myśle, że obchodzi Cie mój gust z prostej przyczyny. Gdyby Cie nie obchodził zlałbyś ciepłym moczem moje dywagacje. Tak jednak nie jest.
I żeby wszystko było jasne:
Twoja Stara !
0
0