Widok

Kupię kombinezon 92 cieplutki coccodrillo

Kupię Temat dostępny też na forum:
witam

kupię kombinezon Coccodrillo rozm.92 od srodka z polarem, cieplutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cytryni, dla Maciusia??
Rozmiar 92 będzie za duży;/Cocco ma zawyzoną rozmiarówke, mysle ze 86 bedzie i tak spory.

Buzka kochana!
Aniu mój byczuś ma 85 cm i chyba lepiej bedzie ten 92, jak myślisz ?

buźka :)
Cytrynik, Cocco ma zarąbiście zawyżone rozmiary.
Nasz Janek ma teraz 92/93 cm i kombinezon w rozmiarze 92 z Cooc mamy właśnie- sporo za duży, znaczy na zimę ok, ale na grube ubranka pod spodem.

Ja też tak polowałam, aż wziełam Janka do sklepu, przymierzyłam i w 86 rok temu sie topił.!!!
radzę Ci, Maciusa też poddać przymiarce.Po co masz kupić i potem się silić z podwijaniem.Szkoda,że wcześniej się nie upomniałaś, sprzedałam do Janie, zarypiasty dwuczęściowy z ubiegłej kolekcji za grosze;/w rozmiarze 86....Ale teraz po ptokach:(
podnosze
zgadzam się z Anią - najlepiej przymierzyć w sklepie :)

u nas 86 był mocno na teraz(prawie skrzypiał w szwach - taki ładny, zielony, 1cz. z nowej kolekcji) :P do końca zimy z pewnością musiałabym kupować drugi kombinezon ;)
więc kupiliśmy 92 - ma kilka cm(4?) na długość zapasu :)

faktycznie wygląda na to, że 92 z zeszłorocznej kolekcji było dużo większe od nowego 86 ;)

szkoda, że w tym roku firma się nie popisała i 1cz. kombinezony zrobili do 86 rozmiaru :/
podbijam
Cytrynka coccodrillo ma naprawdę zaniżoną rozmiarówkę ja kupowałam w styczniu tego roku dla Lenki r.80 i był dużo za duży, przymierzałam czy teraz nie będzie za mały i jest w sam raz a moja Lenka jest starsza i do małych nie należy :) przymierz jakiś w sklepie i wtedy szukaj , moja powinna teraz mieć 92 r. ale jak przymierzyłam to się w nim topiła i zostajemy przy tym r.80 :) u nich 80 to jak 86/92 :)
i czasem trzeba dokupywać dwa rozmiary tzn np. moja bratowa kupowała dla 2,5 letniej córki kurtkę 80, a spodnie 86 w zeszłym roku.
Ja też mam kombinezon zeszłoroczny na tą zimę, kurtka 86, spodnie 80. SPodnie są ok, ale kurtka wieeeelka..
imageimage
kurcze, to mi bobu zadałyście

a gdzie jest coccodrillo w 3mieście ?
Cytrynka - kopiuję co pisałam w innym wątku kombinezonowym ;)

Coccodrillo:

Gdańsk - Auchan, Medison, CH Morena, Galeria Przymorze oraz Fashion House :)

http://coccodrillo.pl/pomorskie,w,8.html
W Porcie Rumia też jest ;)
imageimage
dziekuję dziewczyny :)
Zgadzam się z dziewczynami. Mój młody nosi rozmiar 104, a kurtę ze spodniami dostał 98 i to za duże. Starczą na pewno na całą zimę. Dwa lata temu kupiliśmy też kombinezony w Cocco, to dwa lata w nich chodził. Cóż za oszczędność:-) Tyle, ze w pierwszym roku były mega niewygodne do chodzenia:-(
w każdym razie, nie dostałam ani jednej oferty ?
hop hop

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry