Widok
Cytrynik, Cocco ma zarąbiście zawyżone rozmiary.
Nasz Janek ma teraz 92/93 cm i kombinezon w rozmiarze 92 z Cooc mamy właśnie- sporo za duży, znaczy na zimę ok, ale na grube ubranka pod spodem.
Ja też tak polowałam, aż wziełam Janka do sklepu, przymierzyłam i w 86 rok temu sie topił.!!!
radzę Ci, Maciusa też poddać przymiarce.Po co masz kupić i potem się silić z podwijaniem.Szkoda,że wcześniej się nie upomniałaś, sprzedałam do Janie, zarypiasty dwuczęściowy z ubiegłej kolekcji za grosze;/w rozmiarze 86....Ale teraz po ptokach:(
Nasz Janek ma teraz 92/93 cm i kombinezon w rozmiarze 92 z Cooc mamy właśnie- sporo za duży, znaczy na zimę ok, ale na grube ubranka pod spodem.
Ja też tak polowałam, aż wziełam Janka do sklepu, przymierzyłam i w 86 rok temu sie topił.!!!
radzę Ci, Maciusa też poddać przymiarce.Po co masz kupić i potem się silić z podwijaniem.Szkoda,że wcześniej się nie upomniałaś, sprzedałam do Janie, zarypiasty dwuczęściowy z ubiegłej kolekcji za grosze;/w rozmiarze 86....Ale teraz po ptokach:(
zgadzam się z Anią - najlepiej przymierzyć w sklepie :)
u nas 86 był mocno na teraz(prawie skrzypiał w szwach - taki ładny, zielony, 1cz. z nowej kolekcji) :P do końca zimy z pewnością musiałabym kupować drugi kombinezon ;)
więc kupiliśmy 92 - ma kilka cm(4?) na długość zapasu :)
faktycznie wygląda na to, że 92 z zeszłorocznej kolekcji było dużo większe od nowego 86 ;)
szkoda, że w tym roku firma się nie popisała i 1cz. kombinezony zrobili do 86 rozmiaru :/
u nas 86 był mocno na teraz(prawie skrzypiał w szwach - taki ładny, zielony, 1cz. z nowej kolekcji) :P do końca zimy z pewnością musiałabym kupować drugi kombinezon ;)
więc kupiliśmy 92 - ma kilka cm(4?) na długość zapasu :)
faktycznie wygląda na to, że 92 z zeszłorocznej kolekcji było dużo większe od nowego 86 ;)
szkoda, że w tym roku firma się nie popisała i 1cz. kombinezony zrobili do 86 rozmiaru :/
Cytrynka coccodrillo ma naprawdę zaniżoną rozmiarówkę ja kupowałam w styczniu tego roku dla Lenki r.80 i był dużo za duży, przymierzałam czy teraz nie będzie za mały i jest w sam raz a moja Lenka jest starsza i do małych nie należy :) przymierz jakiś w sklepie i wtedy szukaj , moja powinna teraz mieć 92 r. ale jak przymierzyłam to się w nim topiła i zostajemy przy tym r.80 :) u nich 80 to jak 86/92 :)
Cytrynka - kopiuję co pisałam w innym wątku kombinezonowym ;)
Coccodrillo:
Gdańsk - Auchan, Medison, CH Morena, Galeria Przymorze oraz Fashion House :)
http://coccodrillo.pl/pomorskie,w,8.html
Coccodrillo:
Gdańsk - Auchan, Medison, CH Morena, Galeria Przymorze oraz Fashion House :)
http://coccodrillo.pl/pomorskie,w,8.html