Widok
Kurcze
Nie moge otworzyc kącika muzycznego. mam taki dobry internet. cud ze w ogole mam. Więc nie mam jak opisać przygody mojego zycia. W najczarniejszychh zakatkach mojej wyobrazni nie myslałam, ze ta przygoda bedzie tak wygladac.
Chyba tego nie przezyje.
A nie wykupilam miejsca na cmentarzu.. kurde. Dzieci beda mialy wydatek.
Albo mnie zeżrą, jak w anegdocie ks twardowskiego...
Chyba tego nie przezyje.
A nie wykupilam miejsca na cmentarzu.. kurde. Dzieci beda mialy wydatek.
Albo mnie zeżrą, jak w anegdocie ks twardowskiego...
Admin też tu nic nie zdziała.
Blokada antyspamowa, jak sam kiedyś pisał, to potwór żyjący własnym życiem, którego nikt, łącznie z administracją Forum, nie ogarnia :D
Proponuję Ci Aniu, napisać co masz do napisania, np. w notatniku a potem wklejać na Forum odcinkami. Wówczas wyczaisz, który fragment Twojego tekstu temu potworowi się nie podoba. I będziesz mogła coś pozmieniać. Do skutku.
Blokada antyspamowa, jak sam kiedyś pisał, to potwór żyjący własnym życiem, którego nikt, łącznie z administracją Forum, nie ogarnia :D
Proponuję Ci Aniu, napisać co masz do napisania, np. w notatniku a potem wklejać na Forum odcinkami. Wówczas wyczaisz, który fragment Twojego tekstu temu potworowi się nie podoba. I będziesz mogła coś pozmieniać. Do skutku.
Moze ja cos napisze Ann co, wszak wiem o niej wszystko.
Znaczy Twej przygodzie co? ;)
A tak poza tym, chcialbym wiedziec kiedy bedziesz u nas, za ile dni i kiedy mam wyjsc po Ciebie na dworzec. Nie pracuje teraz nie dalbym rady z ta reka, o ile wczoraj byl balon to dzis nie moge jej wyprostowac.
Najwyzej zlapie za siekiere i odetne, jak Grek Zorba, ktoremu jeden z palcow przeszkadzal grac pieknie na santuri.
Znaczy Twej przygodzie co? ;)
A tak poza tym, chcialbym wiedziec kiedy bedziesz u nas, za ile dni i kiedy mam wyjsc po Ciebie na dworzec. Nie pracuje teraz nie dalbym rady z ta reka, o ile wczoraj byl balon to dzis nie moge jej wyprostowac.
Najwyzej zlapie za siekiere i odetne, jak Grek Zorba, ktoremu jeden z palcow przeszkadzal grac pieknie na santuri.