Widok

Kurs projektowania i krawiectwa

Chciałabym ukończyć kurs projektowania i krawiectwa. Czy możecie mi doradzić gdzie się odbywają takie kursy? I czy w ogóle są?
Będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
KURS KRAWIECKI JUZ DZIALA Witam ponownie. Specjalnie zostawilam nr tel. do indywidualnych kontaktow, poniewaz byl to czas wzmozonej pracy zawodowej i nie goscilam w internecie. Pierwsze 2 godz. kursu sa gratis. Przeznaczam je na zaprzyjaznienie sie z maszynami. Do kazdego uczestnika podchodze indywidualnie, do jego potrzeb i umiejetnosci, czy tez ich braku. Nastepna kazda pelna godz. 20 zl. Kurs odbywa sie w Gdansku ( dolnym ) Wrzeszczu, co drugi weekend. Moge sie dostosowac tez w innym czasie,ale to po uzgodnieniu. Czekam pod nr tel. 507 019 828 na pytania, propozycje i zgloszenia. SERDECZNIE ZAPRASZAM! KINGA
Prosze o info na temat indywidualnego ewentualnego kursu-szkolenia
Pozdrawiam
btch83@wp.pl
zobaczcie patchworkowo u agaty wiem że prowadzi takie kursy pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja te zjestem zainteresowana, proszę o informacje bikej@wp.pl
Kingo, ja również jestem zainteresowana! Zdradziłabyś, jaki jest koszt? jbfotograf@wp.pl :)
...zaczaruj mnie.! Zabiorę i przemycę Twoją tajemnicę...

- fotografia artystyczna, konkurencyjne ceny
Witam, ja również byłabym zainteresowana kursem lub propozycją Pani Kingi, ale oczywiście chodzi o koszty....
byłabym zainteresowana takim kursem, lub nawet indywidualną nauką. Jaki może być koszt?
Jestem krawcową,myślałam od pewnego czasu,by stworzyć taki kurs w domowej atmosferze. Jednocześnie mogłabym zapewnić naukę i po -moc trzem osobom.Tyle mam maszyn plus overlock.W moim projekcie byłaby możliwość uszycia takiej rzeczy,jaka sobie moje Miłe wymyślicie. Dlatego tez w jednym czasie mogę dzielić się wiedzą z mała grupą. Pomagam tworzyć wykroje,również na nietypowe sylwetki.Doradzam krój do figury.Mam doświadczenie w szyciu sukienek wieczorowych, ślubnych,żakietów,spodni,czapek,odzieży na co dzień. Sylwester tuż,tuż!Wyobrażcie siebie moje miłe Panie jak będziecie chciały wyglądać i.... ZAPRASZAM DO KONTAKTU: 507 019 828 Kinga.
Są szkoły w Łodzi, Krakowie i Toruniu, które oferują takie kierunki. W Trójmieście niestety nie znalazłam, nawet przy ASP nie ma, a szkoda.
Cześć-sama szukam czegos takiego. Wiem, że euroschool w Gdyni oferuje takie kursy (tzn tylko szycie ), wiem, bo tam dzwoniłam. Mówili, że za ok. 300 zł i pod warunkiem że zbiorą jakąś ilosc osob bla bla. Jesli znajdziesz coś lepszego-napisz tu, pls : )

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry