Widok
Jestem krawcową,myślałam od pewnego czasu,by stworzyć taki kurs w domowej atmosferze. Jednocześnie mogłabym zapewnić naukę i po -moc trzem osobom.Tyle mam maszyn plus overlock.W moim projekcie byłaby możliwość uszycia takiej rzeczy,jaka sobie moje Miłe wymyślicie. Dlatego tez w jednym czasie mogę dzielić się wiedzą z mała grupą. Pomagam tworzyć wykroje,również na nietypowe sylwetki.Doradzam krój do figury.Mam doświadczenie w szyciu sukienek wieczorowych, ślubnych,żakietów,spodni,czapek,odzieży na co dzień. Sylwester tuż,tuż!Wyobrażcie siebie moje miłe Panie jak będziecie chciały wyglądać i.... ZAPRASZAM DO KONTAKTU: 507 019 828 Kinga.
KURS KRAWIECKI JUZ DZIALA Witam ponownie. Specjalnie zostawilam nr tel. do indywidualnych kontaktow, poniewaz byl to czas wzmozonej pracy zawodowej i nie goscilam w internecie. Pierwsze 2 godz. kursu sa gratis. Przeznaczam je na zaprzyjaznienie sie z maszynami. Do kazdego uczestnika podchodze indywidualnie, do jego potrzeb i umiejetnosci, czy tez ich braku. Nastepna kazda pelna godz. 20 zl. Kurs odbywa sie w Gdansku ( dolnym ) Wrzeszczu, co drugi weekend. Moge sie dostosowac tez w innym czasie,ale to po uzgodnieniu. Czekam pod nr tel. 507 019 828 na pytania, propozycje i zgloszenia. SERDECZNIE ZAPRASZAM! KINGA