Widok

Kurtki skórzane gdzie kupić?

Witam,

Gdzie dostanę kurtki skórzane na wiosnę w Gdańsku? Nie chodzi mi o sieciówki, typu Ochnik, tylko jakiś kameralny sklep, z dużym wyborem i przystępnymi cenami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swego czasu też się rozglądałam i ciężko o małe sklepiki. Zobacz może na Giełdzie w Pruszczu Gdańskim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to jak, wszyscy kupują w sieciówkach w galeriach? :)
Po prostu ciężko o kurtki skórzane w innych sklepach.
Nie wiem czy jeszcze jest ten sklep w Pasażu koło lotu w Gdańsku sklep jest na samym dole na wprost jak schodzi się ze schodów , tam kiedys kupowałam płaszcz skórzany i marynarkę ,potem jeszcze prawdziwe skóry sprzedają jak są jarmarki w Gdańsku ,też mam jeszcze w szafie 2 skóry kupione właśnie na jarmarku ,skory droższe mają niż w sklepach ale za to porządne ,teraz to nie wiem czy taki jarmark będzie przed świętami byc może tak ,potem we Wrzeszczu koło teatru Miniatura salon z futrami i skórami ,i oczywiście u kuśnierza zrobi jaką sobie życzysz ,albo przerobi mi przerabiał skórę ,farbował i naprawił bo była to ramoneska po moim ojcu ale kurtka jest super mam ja parę lat i nadal modna .

Inne tematy z forum Moda i uroda

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry