Widok
ATMO!
DZIĘKI ZA MIŁE SŁOWA. ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ŻE OSOBA KTÓRA POPEŁNIA SAMOBÓJSTWO NIE UWALNIA SIĘ OD SWOICH PROBLEMÓW. CZŁOWIEK JAKO JEDNOSTKA JEST ZJEDNOCZONY Z LUDZKOŚCIĄ. UMIERAJĄC, ROZCHODZI SIĘ W INNY STAN MATERII ( POWIETRZE, ZIEMIA, WODA, itd.) BY NASTĘPNIE PONOWNIE SIĘ NARODZIĆ, OCZYWIŚCIE NIE JAKO TA SAMA OSOBA, TYLKO NOWY CZŁOWIEK ( Z tysiącami nowych problemów - Plagiacie!).NASTEPUJE TU "WIECZNY POWRÓT" O KTÓRYM MÓWIŁ JUŻ KIEDYŚ FRYDERYK NIETZCHE. TO MOJA, JAKBY NIE PATRZEĆ, LOGICZNA TEORIA. ZGADZASZ SIĘ? SERDECZNIE POZDROWIAM!
DZIEKI
wszystkim ktorzy mnie zauwarzyli.Ktorzy,zatrzymali sie na chwile i pomysleli.Uruchomili wyobraznie, otworzyli serca.nigdy nie pomyslalabym ze cos takiego moze mnie spotkac , malo tego smialambym sie.Pomyslcie osobie z uczuciem, z miloscia.To nie egoizm , to nie jest wstyd ,zrobcie cos co lubicie i usmiechnijcie sie.Z mojego doswiadczenia nigdy sie nie dorosleje .Dochodza obowiazki odpowiedzialnosc za siebiei innych.Zrobicie ze swoim zyciem to co bedziecie chcieli WYBOR ale to nie jest slogan to fakt. oK mam 28 lat meza ktory prosi mnie nie kupuj wiecej zwierzat ,ide do sklepu i jezdze na wozku a kto powiedzial ze nie moge ze nie wypada .moj maz sie wscieka ze nie musze miec nawet jego zeby miec dobry czas ,gadam do siebie smieje sie do z siebie. jem wdobrej restauracji rekoma imam radoche jak ludzie patrza sie z oburzeniem.sami by chcieli ale ich na to nie stac .zpewnoscia zmienie sie gdy zaczne adekfatnie wygladac do swojego wieku. Nie kaze wam robic tego samego Nie mam dlakogo byc juz dzieckiem wiec jestem sama dla siebie,najwazniejsze jest zaakceptowac siebie.A pozniej gdy zaczniecie zarabiac na siebie nie bedziecie dbac o obca opinie.zacznijcie gadac do siebie glosno moze nie na ulicy,ale... dobra nie nudze
Plagiat
Nie kumam tego z przezimowaniem??
A co do pozytywow mojej osoby (a wlasciwie wplywy) na twoja.
To dziekuje.
Pamietasz mowilem kiedys ze jestesmy podobni.
Wiec teraz to potwierdzam i bede sie tego trzymal
A za personalia to przepraszam z calego serca.
p.s.
swoja droga do jakich rozwazan nas doprowadzila tamta moja chwila slabosci podczas przebywania na necie :)
A co do pozytywow mojej osoby (a wlasciwie wplywy) na twoja.
To dziekuje.
Pamietasz mowilem kiedys ze jestesmy podobni.
Wiec teraz to potwierdzam i bede sie tego trzymal
A za personalia to przepraszam z calego serca.
p.s.
swoja droga do jakich rozwazan nas doprowadzila tamta moja chwila slabosci podczas przebywania na necie :)
7sk
coz czytam to i nie moge uwierzyc wlasnym oczom, a wszyscy czytelnicy hp trojmiejskiego teraz beda walic drzwiami i oknami.
trzeba bylo dodac jeszcze gdzie mieszkam. chcoiaz to juz bylo gdzies tam. poza tym.
jak juz keidys stwierdzilem, ja to ja. nie mozna mnie zmienic na sile jesli mi sie to nie podoba. widocznie to co wprowadziles w moje zycie bylo pozytywne bo mnie zmienilo. dzieki. ale zdaje sie ze pora na zmiane tematu. przezimuje i zobaczymy na wiosne.
trzeba bylo dodac jeszcze gdzie mieszkam. chcoiaz to juz bylo gdzies tam. poza tym.
jak juz keidys stwierdzilem, ja to ja. nie mozna mnie zmienic na sile jesli mi sie to nie podoba. widocznie to co wprowadziles w moje zycie bylo pozytywne bo mnie zmienilo. dzieki. ale zdaje sie ze pora na zmiane tematu. przezimuje i zobaczymy na wiosne.
Plagiat2
Alez to co mowisz jest wyjatkowe, niesamowite i niepowtarzalne. Pod tym co mowisz odkrywam prawdizwego ciebie. I ten prawdziwy ty jest gsciem z kotrym lubie gadac i kumplowac sie. Nigdy nie mow ze jestes nrmalny, a zwlaszcza ze jestes nikim. Bo kazdy jest wyjatkowy, wszystcy sa inni.
Ratowac cie. JAkbym mogl zaprzestac probowac. Zaczelem i albo to skoncze albo bede za toba chodzil jak cien !!! Chcialbym doprowadzic do konca to co zaczelem. Cel byl przez moment blisko ale sie oddalil. Ale na wszystkich przyjdzie moment.
Zajac sie soba? Po co? Moje zycie jest poukladane. Mam wzgledny spokoj i sowbode sytuacji. Jest jaka jest i w sumie mi nie przeszkadza. A gdyby nie ty nigdy nie bylbym tym kim jestem. Mam nadzieje ze ty niebylbys tym kim jestes. A niebylybismy bo bylibysmy kims innym.
Ratowac cie. JAkbym mogl zaprzestac probowac. Zaczelem i albo to skoncze albo bede za toba chodzil jak cien !!! Chcialbym doprowadzic do konca to co zaczelem. Cel byl przez moment blisko ale sie oddalil. Ale na wszystkich przyjdzie moment.
Zajac sie soba? Po co? Moje zycie jest poukladane. Mam wzgledny spokoj i sowbode sytuacji. Jest jaka jest i w sumie mi nie przeszkadza. A gdyby nie ty nigdy nie bylbym tym kim jestem. Mam nadzieje ze ty niebylbys tym kim jestes. A niebylybismy bo bylibysmy kims innym.
Plagiat
Poglady nie sa takie zle. Poglady stanowia o twoim aktualnym ja. Tylko ty mozesz je zmieniac. Pogaldy to pewne ramy w ktore sma sie wpisujesz. I masz mozliwosc je zmieniac. Jendak pod tym wszytskim pod gruposkorna warstwa pogladow i masek zawsze bedziesz taki sam. Jedyny i niepowtarzalnie wyjatowy Plagiat.
Popelniam swiadomie maly plagiat ale pomysl o tym co tu zawre
wiesz moze i to skads znasz
ale ja znowu ulegam plagiatowi.
zaczynam nie wierzyc w siebie
nie zaczynam sam sobie skladac obietnic
zaczynam sie zmieniac potwornie
i zobaczymy za miesiac co z tego nie bedzie
czy urodzi sie plagiat superskin
Posluchaj. ZAWSZE bedziesz soba. Nigdy nie bedziesz nikim innym. Zmieniasz sie. Ale zawsze w tobie cos zostanie z tego co przezyles, z tego kim byles. Wiesz mi. Znam to. nie dasz rady tego zniszczyc ani zagluszyc !!!!! Musisz nauczyc sie z tym zyc
ale ja znowu ulegam plagiatowi.
zaczynam nie wierzyc w siebie
nie zaczynam sam sobie skladac obietnic
zaczynam sie zmieniac potwornie
i zobaczymy za miesiac co z tego nie bedzie
czy urodzi sie plagiat superskin
Posluchaj. ZAWSZE bedziesz soba. Nigdy nie bedziesz nikim innym. Zmieniasz sie. Ale zawsze w tobie cos zostanie z tego co przezyles, z tego kim byles. Wiesz mi. Znam to. nie dasz rady tego zniszczyc ani zagluszyc !!!!! Musisz nauczyc sie z tym zyc
Najpierw Plagiat (o Else musze dluzej pomyslec)
Dziekuje. :)
jestes bardzo mily,
co do moich pogaldow to uwazam ze nie sa takie az znowuz zdrowe, choc przyznaje ze sa lepsze niz pare lata temu (a nawet rok) bo sobie wsyztsko poukaldalem opielem w jakies tam ramy.
elokwencja - hmmmmm nie ja i elokwencja to przeciwnosci. a to ze jestesmy zakreceni i nasze gadki nie maja sensu znaczy wlasnie ze pieprze jak potluczony. Choc czasem powiem cos z sensem.
Czekaj. Ja to skads znam. ty tez tak mowisz o sobie......
jestes bardzo mily,
co do moich pogaldow to uwazam ze nie sa takie az znowuz zdrowe, choc przyznaje ze sa lepsze niz pare lata temu (a nawet rok) bo sobie wsyztsko poukaldalem opielem w jakies tam ramy.
elokwencja - hmmmmm nie ja i elokwencja to przeciwnosci. a to ze jestesmy zakreceni i nasze gadki nie maja sensu znaczy wlasnie ze pieprze jak potluczony. Choc czasem powiem cos z sensem.
Czekaj. Ja to skads znam. ty tez tak mowisz o sobie......