Widok

LAIBACH - KONCERT W STODOLE (in Warsow) 28 LISTOPADA

NO I STAŁO SIĘ MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO.

SZUKAM LUDZI CHĘTNYCH DO WYJAZDU NA TEN KONCERT.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Blurp

Nie hulajnoga to moze nie, ale uwazam, ze to przesada kupowac 2 samochody i to takiej marki.Czy Ty wogole wiesz ile one sa warte?!Czy nie mozna bylo przeznaczyc te pieniadze na jakis bardziej odpowiedni cel?np:szpitale badz ulatwienia dla osob niepelnosprawnych.

jak zwał tak zwał...

zaćpany, naćpany, czy też na odlocie moim zdaniem to głupota i tyle.

Agentka

zapraszam do współudziału :] ;)

Borys

nie mam pojecia ile one sa warte
ale zyjemy chyba w takiej kulturze ze jak sie jest przy wladzy to nalezy z tego korzystac prawda ?

Brednie

To wszystko brednie naćpanych lub na dobrym rauszu humanoidów.

Domiś&Martuś

Jak się Wam studiuje ? :)

kakalaken-glock 19 danzig

dawno juz nie bylem w trojmiescie bo obecnie mieszkam pod zielona gora ale jak wpadam tam czasem na chwilke to zawsze znajduje cos nowego.podoba mi sie to .kocham gdansk bo tu sie urodzilem ja moi rodzice , dziadkowie itd.gdansk jest piekny nie tak jak przed wojna ale jest, i zaden Adamowicz tego nie spieprzy.(mam nadzieje)pozdrawiam fanow OGNIWA SOPOT RUGBY KLUB

HTML

WAJNE JEST TRÓJMIASTO ALE OD 1 GRUDNIA NA KARWINACH NIEMA BYĆ EUROMARKETU A TAM BĘDZIE HIPERMARKET TESCO NAPRAWDE SZKODA

niezależne forum studentów UG

Serwis ug.wortal.org został pomyślany jako niezależna forma dyskusji i kształtowania opinii na temat Uniwersytetu Gdańskiego. Celem tego forum ma być przede wszystkim oddolne generowanie i zbieranie informacji których często nie otrzyma się w oficjalnych materiałach UG. Jako źródło praktycznej wiedzy o prawdziwym obliczu UG serwis może być wartościową pomocą dla kandydatów na studentów i w pewien sposób wpłynąć na decyzję o wyborze uczelni. Zaznaczamy że serwis nie jest skierowany przeciwko żadnej instytucji i osobie, która mogłaby być związana z uniwersytetem.

u Maxyma

jest jeszcze w Gdyni knajpa u maksyma? czy to prawda że w środku jest ścięte drzewo?

blurp

rzadko

POLSKO-UKRAINSKA LISTA DYSKUSYJNA

POLSKO-UKRAINSKA LISTA DYSKUSYJNA
http://geocities.com/klaudiuszwesolek/pluk.html

martunia

fajnie ;)

bardzo dziwne

OD JAKIEGOŚ CZASU NIEJEDNOKROTNIE PRÓBUJĘ DAĆ OGŁOSZENIE W DZIALE SPRZEDAM, NIESTETY ŻADNE SIE NIGDY NIE UKAZAŁO, A WPISUJĘ DANE NAPRAWDĘ DOKŁADNIE.
CZY TO NIE JEST CO NAJMNIEJ DZIWNE, INNE OGŁOSZENIA SĄ WIDOCZNE, A MOŻE SĄ PŁATNE?
monika1k@op.pl

Gdzie?

Wie ktoś gdzie w trójmieście jest sklep alpinistyczny, chodzi mi o linki do wspinaczki itd?

Triaaaaaaaaaaaaaa

niewiem o co chodzi

Alpi

Hm.... Alpinus?

Alpi

Ul Mściwoja w Gdyni np.

Sylwester w Karkonoszach

Zapraszamy w Karkonosze. Okolica Karpacza i Szklarskiej Poręby: www.karkonosze.popracy.pl . Po pracy należy się urlop.

panika

panika to fajna rzecz

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Kawa czy Herbata - rano (229 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry