Widok

LEGALIZACYJNA DEMONSTRACJA W GDYNI:))

DNIA 21 CZERWA 2003, W GDYNI O GODZINIE 16:16, NAPRZECIWKO URZEDU MIASTA ROZPOCZNIE SIE DEMONSTRACJA O ZALEGALIZOWANIE W POLSCE MARIHUANY, KTORA BULWAREM PRZEJDZIE AZ POD MUSZLE KONCERTOWA GDZIE BEDA ZBIERANE PODPISY, ROZDAWANE ULOTKI A POZNIEJ KONCERTY- WIECEJ INFO W CZASIE DEMA I NA STRONIE:
http://www.kanaba.info WSZYSTKICH CHCETNYCH, NIELEGALNIE PALACYCH I TYCH KTORZY MYSLA ZE LEPIEJ MIEC KONTROLOWANA SPRZEDAZ NIZ DILERSKIE PODZIEMIE PROSZE O PRZYBYCIE:)
NAWET DOKTOR DAVID BEKER TWIERDZI ZE DZIALA ONA RELAKSUJACO, ROZKURCZAJACO I CHRONI PRZED ZUZYCIEM POLACZENIA NERWOWE, OPOZNIA ROZWOJ CHOROB ALZHEIMERA I PARKINSONA I DZIALA PRZECIWBOLOWO. TAK WIEC PRZYBYWAJCIE I NIE ZAPOMNIJCIE SIE WPISAC NA LISTE. DOZOBACZENIA W SOBOTE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prosze o uwzglednienie mojego pustulatu:

"Zezwolenie na wlasna produkcje we wlasnych cieplarniach".

Inaczej monopol zachlannych krwiopijcow - legalnych zlodzieji, cenami bedzie was legalnie wykanczal, znacznie bardziej niz uczciwi (nielegalni) dilerzy.
Racja, idę kupić kawałek ziemi na ogródek. I do księgarni po "Poradnik młodego zielarza" :-)
Ciekawy jestem ile osob bylo .... . Bo wszyscy sa za, ale jak trzeba sie wychylic to wszyscy sa zajeci .....
Ciekawe ile było osób? nie słyszałem nic o tym w TV więc pewnie nikogo nie było, hehe
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

TV klamie!!!!!!!!!!!!!!!! ;-))
a osob bylo sporo zrodla podaja ze okolo 80 nawet niektorzy ze do 150. ja tam byla i podpisalam sie na liscie wiecej info a nawet zdjecia z manifestacji znajduja sie na stronie: www.kanaba.info wszystkich zainteresowanych zapraszam do wgladu na stronie. a co do tv to slyszlam ze na tvn byly jakies info ktorych ja nie widzialam bo w tym czasie nie bylo mnei w domu. pozdrawiam wszystkich za ;P
hmm... demonstracje (jak i legalizacje marihuany jako taka) popieram, choc sam nie pale, nie palilem, i nie zamierzam (nie mam i nigdy nie mialem rowniez nic wspolnego z MJ ze strony podazy, i rowniez nie zamierzam), ale uwazam, ze kazdy powinien miec prawo przyjmowac uzywki jakie mu sie podoba (a ze MJ moze miec zastosowanie medyczne to w ogole inna sprawa; ja mowie o 'rozrywkowym' uzyciu). Jedna mala prosba: teraz czesto bywam na forum; dawniej bywalem rzadziej; zawsze jednak mozna cos przegapic, nawet cos tak waznego; a ja bym chetnie poszedl na takie demo (pod warunkiem ze jest LEGALNE i w Trojmiescie badz gdzies niedaleko), tylko gdybym o tym wiedzial wczesniej; czy mozna wiec prosic o podeslanie info na mojego maila, gdyby taka okazja byla nastepnym razem? z gory dziekuje.

Pozdrawiam!!
Krzysiek

Inne tematy z forum Towarzyskie

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Zdrady wkoło (3 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

do góry