Widok
ja mam lekkiego bzika na punkcie czytania etykiet i kupowania w miare jak najzdrowszej zywnosci :) i to co moge polecic z lidla to:
- nabiał pilos
- sery plesniowe i camember (rewelacja camember z ostra papryka lub pieprzem)
- szparagi w sloiku
- pomidory koktailowe w koszyczkach - czesto maja takie ktore jak sie powacha to slicznie pomidorkiem pachna :)
- rewelacyjne sery owcze i makarony (jak sa tygodnie francuzkie, hiszpanskie, wloskie)
- mrozone owoce morza (ale takie bez panierek czy dodatkow)
- kiedys mieli swietna rybe z brokulami i serem (o dziwo bez zadnych wspomagaczy smakowych)
- nabiał pilos
- sery plesniowe i camember (rewelacja camember z ostra papryka lub pieprzem)
- szparagi w sloiku
- pomidory koktailowe w koszyczkach - czesto maja takie ktore jak sie powacha to slicznie pomidorkiem pachna :)
- rewelacyjne sery owcze i makarony (jak sa tygodnie francuzkie, hiszpanskie, wloskie)
- mrozone owoce morza (ale takie bez panierek czy dodatkow)
- kiedys mieli swietna rybe z brokulami i serem (o dziwo bez zadnych wspomagaczy smakowych)
parowki, kielbaski wiedenskie, szynka szwarcwaldzka, kielbasa wiejska, kindziuk w plastrach, kabanosy, schab plastrowany - to z wedlin kupuje regularnie i jest pyszne
mrozonki: pierogi ruskie, z kapusta i grzybami, z truskawkami, pyzy z miesem, makaron ze szpinakiem, mieszanka chinska, frytki, mrozone pizze
dodatkowo jak sa tygodnie tematyczne to nuggetsy dla dzieci, pyszne wolowe steki, krewetki i inne owoce morza, kulki ziemniaczane, fasolka zielona,
lody - w kubku 0,5 litrowym z kawalkami ciasteczek - pychota,
ale tez na patyku w czekoladzie z migdalami moje ulubione
serki z owocami, jogurty, jogurt naturalny, smietana, mleko, maslo 82%, ice coffe to tez w lodowkach przy jogurtach
sery plesniowe, zolte sie ostatnio popsuly albo mi nie smakuja a kiedys kupowalam goude, producentem jest mlekpol
slodycze - wafelki pakowane po 10 cos w stylu knopersow, podrobki twixow, marsow i snikersow, male mleczne i kokosowe batoniki, czekolada, biszkopty, zelki, wafelki
dzemy - moj ulubiony jezynowy
croissanty w dziale pieczywo:) i bagietki jeszcze cieple:)
platki dla dzieci, miodowe, czekoladowe a dla mnie fitella, musli, zwykle cornflakesy
tunczyk w puszce, takie geste zupy z makaronem tez w puszce nie jest to jakies super danie ale na wyjazdy jak znalazl tylko ostatnio u nas ich nie ma:/
kukurydza, fasola w puszce, korniszony z chili, papryka konserwowa, oliwki
ice tea w kartonie, soczki przecierowe, woda truskawkowa
makaron - z durum, a cena 2,19 za paczke
przecier pomidorowy w kartonie
chusteczki w5, chusteczki dla dzieci toujours, papier toaletowy ten po 12,99, reczniki papierowe tez te drozsze, gabki po 2,99 sa super, worki na smieci, folia aluminiowa, wszystko w dobrej cenie i dobrej jakosci
plyn do naczyn 0,5 litra niebieski do 200 zmywan chyba, najbardziej gesty plyn jaki mozna kupic, zaden pur czy fairy sie nie umywa
tanie alkohole w promocji czesto jakas wodka czy wino, ale lilkiery kawowy podobny w smaku do sheridansa, a kosztuje niecale 20 zl
jestem wielka fanka lidla:)
mrozonki: pierogi ruskie, z kapusta i grzybami, z truskawkami, pyzy z miesem, makaron ze szpinakiem, mieszanka chinska, frytki, mrozone pizze
dodatkowo jak sa tygodnie tematyczne to nuggetsy dla dzieci, pyszne wolowe steki, krewetki i inne owoce morza, kulki ziemniaczane, fasolka zielona,
lody - w kubku 0,5 litrowym z kawalkami ciasteczek - pychota,
ale tez na patyku w czekoladzie z migdalami moje ulubione
serki z owocami, jogurty, jogurt naturalny, smietana, mleko, maslo 82%, ice coffe to tez w lodowkach przy jogurtach
sery plesniowe, zolte sie ostatnio popsuly albo mi nie smakuja a kiedys kupowalam goude, producentem jest mlekpol
slodycze - wafelki pakowane po 10 cos w stylu knopersow, podrobki twixow, marsow i snikersow, male mleczne i kokosowe batoniki, czekolada, biszkopty, zelki, wafelki
dzemy - moj ulubiony jezynowy
croissanty w dziale pieczywo:) i bagietki jeszcze cieple:)
platki dla dzieci, miodowe, czekoladowe a dla mnie fitella, musli, zwykle cornflakesy
tunczyk w puszce, takie geste zupy z makaronem tez w puszce nie jest to jakies super danie ale na wyjazdy jak znalazl tylko ostatnio u nas ich nie ma:/
kukurydza, fasola w puszce, korniszony z chili, papryka konserwowa, oliwki
ice tea w kartonie, soczki przecierowe, woda truskawkowa
makaron - z durum, a cena 2,19 za paczke
przecier pomidorowy w kartonie
chusteczki w5, chusteczki dla dzieci toujours, papier toaletowy ten po 12,99, reczniki papierowe tez te drozsze, gabki po 2,99 sa super, worki na smieci, folia aluminiowa, wszystko w dobrej cenie i dobrej jakosci
plyn do naczyn 0,5 litra niebieski do 200 zmywan chyba, najbardziej gesty plyn jaki mozna kupic, zaden pur czy fairy sie nie umywa
tanie alkohole w promocji czesto jakas wodka czy wino, ale lilkiery kawowy podobny w smaku do sheridansa, a kosztuje niecale 20 zl
jestem wielka fanka lidla:)
ostatnio odkrylismy z mezem mrozony ser camembert w panierce z sosem borówkowym do przygtowania w piekarniku.
Za 4 krążki ok 9,9zł - pysznie rozplywa sie w ustach
jest jeszcze taka mozarella ale nie jadlam
do tego:
kabanosy PILOS
Twarożek z orzechami PILOS
pierogi mrozone
Pizza Hawajska z serii produktów Amerykańskich :)
nic wiecej nie przychodzi mi do glowy :)
Za 4 krążki ok 9,9zł - pysznie rozplywa sie w ustach
jest jeszcze taka mozarella ale nie jadlam
do tego:
kabanosy PILOS
Twarożek z orzechami PILOS
pierogi mrozone
Pizza Hawajska z serii produktów Amerykańskich :)
nic wiecej nie przychodzi mi do glowy :)
ja z gotowych dań kupuję gyros w kartoniku dla męża, ja zaś lubię danie indyjskie z kurczakiem,
kiedyś myślałam że w Lidlu jest kicha, ale od jakiegoś roku jestem fanką
wiadomo jest sporo śmieciowego jedzenia ale jest dużo dobrego za przystępną cenę, a słodycze to mają rewelacyjne
ostatnio wzięłam na spróbowanie kawę bo Jacobs zrobił się ochydny a okazało się że jest dobra i taniej niż kornung
kiedyś myślałam że w Lidlu jest kicha, ale od jakiegoś roku jestem fanką
wiadomo jest sporo śmieciowego jedzenia ale jest dużo dobrego za przystępną cenę, a słodycze to mają rewelacyjne
ostatnio wzięłam na spróbowanie kawę bo Jacobs zrobił się ochydny a okazało się że jest dobra i taniej niż kornung
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja też bardzo lubię Lidla.
Wg mnie mają super chemię W5. W tym tabletki do zmywarki.
No i moja kuzynka pracuje w Lidlu i mówi, że surowo przestrzegają tam norm. Zwłaszcza jeśli chodzi o owoce i warzywa - mówi, że spokojnie można kupować. Jak tylko coś jest podejrzane lub zaczyna się psuć, to wywalają. Kuzynka mówi, że czasami to aż żal, bo jak np. banan ma jedną plamkę to od razy na odrzut jest.
A no i uwielbiam czekoladę z Lidla. Jest taka mleczna, duża w niebieskiem pudełeczku - chyba za 4,90. Wg mnie najlepsza na świecie ;-).
Wg mnie mają super chemię W5. W tym tabletki do zmywarki.
No i moja kuzynka pracuje w Lidlu i mówi, że surowo przestrzegają tam norm. Zwłaszcza jeśli chodzi o owoce i warzywa - mówi, że spokojnie można kupować. Jak tylko coś jest podejrzane lub zaczyna się psuć, to wywalają. Kuzynka mówi, że czasami to aż żal, bo jak np. banan ma jedną plamkę to od razy na odrzut jest.
A no i uwielbiam czekoladę z Lidla. Jest taka mleczna, duża w niebieskiem pudełeczku - chyba za 4,90. Wg mnie najlepsza na świecie ;-).