Widok

LIDL co warto kupić ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
Co warto kupić w LIDLu ? Bardzo rzadko tam bywam i nie wiem co jest warte uwagi, a muszę kupić coś na obiad :)

Jedyne co zawsze tam kupuję to Chusteczki uniwersalne W5 :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widzę, że nie tylko ja mam taki problem z parówkami, ja mam jeszcze gorzej bo w domu zjedza u mnie tylko parówki z Nowaka i zadnych innych nikt nie chcę ruszyć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a te parówki z Nowaka mają dobry skład? :P Kiedyś je kupowałam ale wtedy jeszcze nie byłam "dzieciowa" i nie zwracałam uwagi na to co w środku ;)
tak na prawdę to do końca nie wiem, bo dziecku daje sokoliki, ale juz mu sie przejadły i ich nie chcę. Ale przy okazji mogę podpytac ile % miesa maja.
AgusiaGda byłam dzisiaj w Nowaku i trochę jestem rozczarowana :) te nowakowskie parówki mają 71% mięsa wieprzowego, ale one mi smakuja bardzo innych nie ruszę, fakt że dziecku daję jeszcze sokoliki. Wiem, że z parówek typ[owo dla dzieci najlepiej wypadają sokoliki i te piratki czy jakoś tak z lidla, bo ostatnio na WP był ranking :)
Dori30 - dzięki :) widziałam na stronie Nowaka parówki cienkie i śniadaniowe. To które mają 71% mięsa?
Znalazłam dobre parówki :) te Lidlowe już sobie odpuściliśmy, nie będziemy ich kupować.
Dobre parówki odkryłam w sklepie P.M. Lis (Sierakowice), mięsa mają 84,5% czy jakoś tak. (Sklep koło dawnego Atrium i cukierni Magda, za rynkiem na Przymorzu)

Czy warto kupować dania gotowe w tygodniu azjatyckim? Jak ze smakiem(np. jakieś krewetki w cieście, sajgonki itp.)?
Z Biedronki te 93% mięsa są dobre z tych twardych (niestety mój syn ich nie lubi ze względu na ta twardość właśnie)ale smakowo są w porządku, te w dużym niebieskim opakowaniu były jeszcze niedawno całkiem dobre ale teraz są wg mnie strasznie słone i sporo gorsze -przestałam je kupować , z braku laku kupujemy Berlinki Classic
AgusiaGda widzę, że juz znalazłaś swoje parówki :) ale ja mówiłam wyżej o tych typowo Nowaka :)
widzę, że dopisałam na drugim koncie to ja Dori30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry