Widok
AgusiaGda byłam dzisiaj w Nowaku i trochę jestem rozczarowana :) te nowakowskie parówki mają 71% mięsa wieprzowego, ale one mi smakuja bardzo innych nie ruszę, fakt że dziecku daję jeszcze sokoliki. Wiem, że z parówek typ[owo dla dzieci najlepiej wypadają sokoliki i te piratki czy jakoś tak z lidla, bo ostatnio na WP był ranking :)
Znalazłam dobre parówki :) te Lidlowe już sobie odpuściliśmy, nie będziemy ich kupować.
Dobre parówki odkryłam w sklepie P.M. Lis (Sierakowice), mięsa mają 84,5% czy jakoś tak. (Sklep koło dawnego Atrium i cukierni Magda, za rynkiem na Przymorzu)
Czy warto kupować dania gotowe w tygodniu azjatyckim? Jak ze smakiem(np. jakieś krewetki w cieście, sajgonki itp.)?
Dobre parówki odkryłam w sklepie P.M. Lis (Sierakowice), mięsa mają 84,5% czy jakoś tak. (Sklep koło dawnego Atrium i cukierni Magda, za rynkiem na Przymorzu)
Czy warto kupować dania gotowe w tygodniu azjatyckim? Jak ze smakiem(np. jakieś krewetki w cieście, sajgonki itp.)?
Z Biedronki te 93% mięsa są dobre z tych twardych (niestety mój syn ich nie lubi ze względu na ta twardość właśnie)ale smakowo są w porządku, te w dużym niebieskim opakowaniu były jeszcze niedawno całkiem dobre ale teraz są wg mnie strasznie słone i sporo gorsze -przestałam je kupować , z braku laku kupujemy Berlinki Classic