Widok

****LIPCOWE I SIERPNIOWE MAMUSIE 2009****14

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LIPIEC:
Jumelka 01.07- chłopczyk
akmka 01.07- dziewczynka :)
_karolcia_pf 04.07
effcia 07.07- chłopczyk /Adaś
Matea 09.07
kaska2308 10.07
Sasza 12.07
olala82 15.07
Martek 16.07
gosiar 16.07- chłopczyk
J czy J 19.07
trotka 25.07
asior 27.07

SIERPIEŃ
agutek81 06.08
jolga 07.08
Ola81 07.08
adziula 14.08
bruks1983 15.08
larisa 16.08
Madia 16.08
olas 18.08
Asiunia81 21.08
ewa 23.08
monalizka 27.08
demolka 28.08
panismithowa 30.08
gusia-sierpień/wrzesień
stokrotka15-sierpień/wrzesień
zora1- 30.08
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
leniwo-to prawda. To chyba taki dzień. Ja dzisiaj też coś nie mogę pozbierać się do kupy..nic nie zrobiłam przez cały dzień-nawet do sklepu po chleb nie poszłam. A tu zaraz za obiadek trzeba się brać :-(
ja juz robilam obiadek, dzis szpinak swiezy z makaronem(mniam) i łosos...kolezanka byla na pogaduchach i szybko mi dzien dzis ucieka;)
A ja wam się dzisiaj pochwalę, że udało mi się kupić dwie pary sponi ciążowych, jeansy i czarne na kant i jedną elegancką tunikę z satyny, ale ogolnie wybór marny jak dla mnie w tych sklepach ciążowych.
ja wczoraj kupiłam w kamama na hali w gdansku jeansy.ale tylko tam byly fajne portki jak dla mnie,w c&a i h&m jakos tak workowato leżą...ale ceny wszedzie jak dla mnie grubo przesadzone;/
Dokładnie, ceny z kosmosu, za najzwyklejsze jeansy, tyle że z mają troche wszystgeo materiału dodatkowo minimium 150 zł. Ja moje też kupiłam właśnie na hali, bo mają tam największy wybór. Co do c&a tam bardzo maly wybór, w h&m trochę więcej, ale mi też tam nic nie leżało.
A ma któraś z Was taki problem, że te spodnie ciążowe zjeżdżają? Ja mam z materiału, ale takiego jakby grubszego, na zimę, wstawka na brzuch jest bardzo luźna i nawet jak sobie ją zwężę prawie maksymalnie to mi spodnie z tyłka spadają. Brzucha mam już sporo a i tak się cholery nie trzymają. Wkurzona jestem z dnia na dzień coraz bardziej..
nowych nie nosilam jeszcze wiec niewiem ale dwie pary jeansow odkupilam od kumpeli i troche zjezdzaja...ale sa troszke dla mnie luzne wiec moze dlatego
za to fajne bluzki mozna kupic w lumpkach i to jeszcze z metkami;) wystarczy zrobic wywiad kiedy dostawa no i miec fajny lumpek bo w niektorych same szmaty
Mi też troszkę zjeżdżają ciążówki jeszcze, ale myślę, że to się wkrótce zmieni. ;-)

Jolga, gdzie są jakieś przyjazne lumpki w Trójmieście?
no właśnie, mniejsze nie będziemy, hehe.a jesli chodzi o lumpki to "mój" ulubiony jest w oliwie zaraz przy dworcu skm przy torach a najlepsze dostawy we wtorki i do 12 najlepiej sie tam zjawić. i w gdansku tez jedem fajny ale nie pamietam jaka to ulica w kazdym razie niedaleko hali targowej idąc w strone ul.długiej pierwsza w lewo i w tej uliczce drugi lumpek
może któraś się skusi na moje ciuszki? Sprzedaję, większość Kathma, stan bardzo dobry- niezniszczone, jestem pierwszą właścicielką :-) http://forum.trojmiasto.pl/Ubrania-ciazogowe-sprzedam-t73034,1,16.html
Jolga dzięks, może się kopsnę zobaczyć co w trawie piszczy. :-)
martszp mi sie podobaja twoje ciuszki ale niestety ja nosze L;/ napewno cos bym wziela ale nie wcisne sie
szkoda :-(
Dziewczyny ja też mam jeansy ciążowe(chyba biodrówki) ale noszę do nich pasek więc się trzymają, ale bez paska to koszmar..... jak usiądę i wstanę kilka razy to spadają spodnie razem z majtkami..... Z paskiem super ale uwiera troszkę jak siedzę...
a nie masz w nich regulacji na gumkę?
jestem po usg - Bąbel zdrowy i ruchliwy, ale dał się grzecznie zmierzyć i obejrzeć z każdej strony
na 99,9% jest to chłopczyk, synuś mamusi, lekarz pokazał mosznę i prącie (3 razy powtórzył, bo nie dowierzałam ;P), usg stwierdziło wg rozmiaru główki na 23-24 tc, więc możliwe, że urodzę pod koniec czerwca, ale dobrze mi w tym lipcowym wątku, więc zostanę przy tym maksymalnym terminie 4 lipca ;)

tatuś widział najwięcej, ja wszystko pod kątem, bo monitor był lekko za mną, serduszko, płucka, kość nosową, karczek, kość udowa, rączki, nóżki, wszystko na swoim miejscu i wskazuje na zdrowego chłopca :)

pan doktor pochwalił mnie i Bąbla, bo dawno nie zdarzyło mu się tak wyraźnie zobaczyć płeć i grzecznie leżał, choć nie spał, dał się zmierzyć w całości :)
Karolcia serdecznie gratuluje-kolejny chłopak w naszym wątku. Pewnie nastawiłaś się na dziewczynkę co? stąd to niedowierzanie :-D
ważne, że jesteście zdrowi i wszystko idzie w najlepszym porządku.
Ja idę jutro-mam nadzieję, że mój malec również ma się dobrze.

no to co? dopisujemy kolejnego, małego facecika :-D

LIPIEC:
Jumelka 01.07- chłopczyk
akmka 01.07- dziewczynka :)
_karolcia_pf 04.07- chłopczyk
effcia 07.07- chłopczyk /Adaś
Matea 09.07
kaska2308 10.07
Sasza 12.07
olala82 15.07
Martek 16.07
gosiar 16.07- chłopczyk
J czy J 19.07
trotka 25.07
asior 27.07

SIERPIEŃ
adziula 06.08
agutek81 06.08
jolga 07.08
Ola81 07.08
bruks1983 15.08
larisa 16.08
Madia 16.08
olas 18.08
Asiunia81 21.08
ewa 23.08
monalizka 27.08
demolka 28.08
panismithowa 30.08
zora1- 30.08
w sumie z jednej strony myślałam o dziewczynce, ale dużo znaków wskazywało, że jednak będzie chłopczyk, ale jak to mówi mój mąż - 50/50, inaczej być nie może ;P
to są oznaki (że będzie chłopczyk), które znajomi dawno mi wskazywali:
brzuszek w miarę nisko osadzony, z tyłu widać wyraźnie zarysowaną talię, niby urody mi dziecko nie odjęło (choć nie mnie to oceniać), początek ciąży pod znakiem kwaśnego (choć z umiarem, teraz - słodkie)

cieszymy się bardzo oboje, gdyby to była dziewczynka nie cieszyli byśmy się mniej ani bardziej, szkoda mi tylko tych różowych fatałaszków i sukieneczek ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry