Widok

LISTOPAD I GRUDZIEń MAMUSIE 2008

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Juz chyba podarujemy sobie liste:0
Otiweramy watek zdjeciami Jasiula z rańca:)

image
i jesscze jedno , naszego smiechulca;)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Evilek, co to jest 6 kg, zrzucisz jak nic!
Odezwe sie na gg:)
pizza :) Ja ostatnio zrobilam domową pizzę i wyszla pyyycha :) Zrobilam oczywiscie z tym, co moge. Kurczaczek, kukurydza, ogorek kiszony i seruś....mniammm pychotka była :)

a ja nie moge serusia....buuuuu......

uwaga.. trzymajcie kciuki..maly wlasnie sam zasypia bez smoczka:D:D:D:D!!! skoro w nocy potrafi sam to w dzien tez go mamcia oduczy!!!!!
trzymamy, trzymamy :)
hiphip hurra....
image
E-L-E-G-A-N-C-K-O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej:) Ale Michałek anielsko wygląda. hehe moja to nawet jak spi to widac ze diable :p
Ale sie Jasiu fajnie śmieje, kurde paulina jak widzi aparat to automatycznie przygasa;/
ja teraz z nerwowo umieram..ona cholera je co 405 godzin to pewnie przez to TAK MALO PRZYBIERA:/ ale jak ja probuje na sile karmic to tylko w histerie wpada:((
Riska, a Paula chce jesc w nocy? Moze w nocy sprobujecie, przez sen.. ten nocny pokarm jest nawet bardziej wartosciowy..
dziewczyny, kto pyta nie błądzi, a Wy doswiadczone jesteście.

Czy prasujecie ciuszki po praniu?
Wszytskie?

Ja znam taką teorię, że prasuje się, aby pozbyć się bakterii, ale czy to prawda???
ja nic nie prasuje bo nie mam nawet zelazka :] i jak widac pauli nic nie jest.
no Pychota jak na zlosc w nocy to sie budzi co 2-3 godziny a wtedy na szczescie je.
ja wszystko prasuje, ale to po prostu moja "schiza". :)
Jesli chodzi o jedzenie, to moja je co 1,5 - 2 h...pocumka, pocumka z 10 minut i tyle. ;/ w przyszlym tyg znowu szczepienie i wazenie przy okazji...ciekawe ile przybrała ...
Alis Paula to je tak 6-8 minut z cycola. ale ona od poczatku tyle jadla:] nie idzie jej zmusic do duzeszgo ciumkania.
mój tez raczej mało zjada,daleko mu do norm z opakowania
hejka.
co do pasowania- zawsze i wszytsko prasuje , nawet skarpetki:)
pychota - brawo :-) Kostek smoczek tylko od święta używa :-) na szczęście ;-)

Jaki Jaś zdziwiony na zdjęciu, że mama mu zdjęcie robi ;-) i jak zawsze grzeczny chłopak ślicznie pozuje :-)

ja prasuje jak mam czas, jak nie to nie ;-) no chyba, ze coś jest na prawdę pogniecione i nieładnie wygląda, ale zwykłe śpiochy i body zazwyczaj bez prasowania
Wchodze na forum a tu o prasowaniu:)Właśnie siedze przy desce rozłożonej i prasowanko zaczynam,3 pralki do prania,też nie wszytsko prasuje.Jak mam czas to tak jak nie to nie;)czeka na lepsze czasy.Była u nas szwagierka z Natali kuzynką o matko jaki sajgon w pokoju zostawiła!!!wszystkie miśki latały itp:)miłego wieczorku
Jaś mały model:)pózniej wkleje Natkę,jak główkie pięknie trzyma moja łobuzica!!!
właśnie sprzedałąm KUbusia tatusiowi, w końcu mam chwilkę dla siebie. Rety..
bociany dawaj fotke Natalki :-)
evilku ja też cały dzień sama z moim bączkiem, dopiero przed chwila tatuś się zjawił i mogę popracować;-)
do mnie dzis matka wpadła. no i stwierdziła ze to cale marudzenie niejedzenie slinienie to to że ząbki ida:(( zakupila dentinox i posmarowalam jej i od razu padla spac... niestety bez jedzenia:((

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry