Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMCIE I DZIECIACZKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam porannie,Nata;la już ,,na nogach''. Bidulka popłakiwała w nocy przez dziąsła ale i tak jest dzielna:))
Goralko myśle,że nie masz co panikować,gdyby występowały jeszcze inne obajwy to jasne,że lekarz wskazany.Nie wymagajkmy,żeby 3-4 miesięczny dzieciaczek sam się sobą zajmował.Wiem,że jest ciężko,jak domaga się uwagi non stop.Natala ostanio też musi mieć mnie w zsięgu wzroku,sama pobawi się 15-30 minut.Malutka jeszcze jest,jak będzie siedzieć czy raczkować będzie jej łatwiej.
Co do porządków,stert ciuszkó Natali uśmiecha się do mnie z fotela do prasowania od kilku dni a pościel zmieniłam 3 raz odkąd mała jest na świecie.Doba jest za krótka zdecydowanie.Ania jesteś dobrze zorganizowana,mi tego brak.Staram się wieczorem pozmywać,żeby rano syfu nie było ale nie zawsze mi to wychodzi..
Ehh mmay jechać na pobieranie krwi a wieje okrutnie,na poprawe humorku pizza domowa dziś:)buziaczki,miłęgo dzionka:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak właśnie dziś 3 m-ce kończy mój szkrabik, dziękujemy:))
sto lat dla Asiulka!! rany jakie ona cudne włoski ma i ile!!!!!kubolek przy niej to ma sianko na główce:)
pychotko-jesli chcesz wiedziec co u nas to skrobnij mi maila i zapraszam na gg :D
Natala zalicza właśnie ostanią drzemeczke,po południu 2,5 h spała.
Jutro mam nadzieje,że nie będzie padać to pojedziemy na pobieranie krwi.
Co do sprzątania,niech każdy uważa jak robi,nie potępiam osób,które sprzątają codziennie na błysk.Każdy ma priorytety w życiu.Nie uważam,że mieszkam w syfie bo codziennie nie pucuje wszytskiego.Cięzko w moich 40 m2 zrobić bałagan,tym bardziej,że cały dzień jesteśmy same z Natalą.Prasuje jak mi się uzbiera troche prania i tak mam.Teraz to głównie rzeczy Natali ,nasze na bieżąco;)Nie czekam cały tydzień na Darka z porządkami,po prostu raz w tygodniu są bardziej generalne.Dom zapuszczony nie jest:)To jest moje zdanie:)Szacunek Ania dla Ciebie za to co robisz,ja nie mam takiej potrzeby po prostu.Wiadomo,że dom jest ciężej utrzymać w porządku.
Natala popłakuje przez sen,dziąsełka męczą:/
Asia ślicznotka, najlepszego na skończone 3 m-ce!! fajna chichotka z niej

ja jestem dziś padnięta, sama nie wiem czym...
Amelko przesłodką masz pocieche!!moc buziaków i zdrówka dla małej przesłodkiej kruszyny:)
Bociany, mi sie tlumaczyc nie musisz:)
Twoj cyrk, Twoje małpy ,,,jak sie mówi:)
Ja lubie porzadek i to zadna przesada!!!Nie ciezko to chyba zrozumiec??:)hehe..Chociaz moze i ciezko;;))

Justi, nie mam gg, napisze Ci na tel:)
Nie tłumacze,pisze jak jest:)Rozumiem doskonale:)
ojj dziewczyny - jedne sprzątają na cacy, walczy cały dzień ze ścierką i odkurzaczem a inne wolą poleżeć brzuchem do góry albo maja bardziej absorbujące dzieci, jak bym miała takiego Jasia to tez chata by błyszczała :-)
po co od razu te kły ;-) wyluzujcie
Wyluzowujemy:) jak zaczniemy na siebie siadać to niedługo wątek zginie śmiercią naturalną a szkoda by było:)lece do śpiącej Natali,miłego wieczroku
a ja to normlanie nie wiem skad to wszystko sie bierze.. niby rano wstaje czysto..wieczorem masakra.. i tak pozniej latam i sprzatam i szlag mnie trafia, a czasem nie:D zalezy jak lezy:D:D:D ale wiecie, mowie raczej o takim dokładniejszym ogarnięciu....:D:D:D bo te rzeczy malego są wszedzie.. nasze już tez....;/ pranie robie co 2.dzien ale mamy małą pralke, taką pod zabudowe w kuchni...w związku z czym ostatnio widok suszarki zaczyna mnie draznic i to porzadnie:)
bez przesady:D:D:D raz w tygodniu pożadne sprzątanie wystarczy..... i na szczescie tez zajmuje mi to nie wiecej niz 2h...

wszystkiego naj dla Asiuli:D fajna z niej śmieszka:D
u nas to juz tradycja wątkowa-niby ok, jak cos ktos robi inaczej, ale zal..dd...ściska i trzeba swoje 5groszy dołożyc....hehe
dobrze, ze po sprawie z Justi, nabrałam całkowitego dystansu do naszego watku!
Ja tam wyluzowalam juz dawno hehe...
Aniu-wiem,ze nie masz gg,zorientowalam sie:P
Kiedy bedziesz miec spowrotem???
Bociany-nie obrazilam sie.Obrażanie sie jest dla dzieci w przedszkolu:P
Po prostu nie bardzo mam ochotę "mówić",gdy mało kto "słucha".Po co sie produkowac bez wiekszego sensu.I tak póki co u nas bez zmian ,więc niczego nowego do "powiedzenia"nie mam.Pewnie za jakiś czas,gdy juz zaczniemy porządne leczenie/rehabilitację,to będę miala do powiedzenia coś innego,ale to za bardzo długi czas.

Miłych pogawędek:P
Kobitki Asia dziekuje za zyczonka i komplementy.
Straszny z niej niejadek dzisiaj, rano zjadła 120 ml, potem dopiero o 17 ale tylko 20 ml!!!!! SZOK i na noc 110 + trochę piersi - mam nadzieję, że to chwilowe bo inaczej mi dziecko zmarnieje. Risika wy chyba mieliście wczoraj taki dzień - może coś jest w powietrzu??

Justi czytałam posta o napięciu mięśniowym. Wierzę, że dobra rehabilitacja wam pomoże i nareszcie będzie dobrze.
Dzien dobry:D

NIECH TA PIEPRZONA ZIMA SIE JUZ SKONCZY - JUZ JEJ MAM SERDECZNIE DOŚĆ!!!

ps....a tym razem to juz tylko tak dorzuciłam jak to u nas wygląda nic nikomu nie zarzucając.. i wyszło jak zawsze... zal mi tylka nie sciska:D:D:D a wrecz powiem, że Cie Aniu podziwiam za te Twoje pokłady energii:) no chyba, że czegos nie zakumałam....;/ hahhaha...
Cześć,popieram niech ta zima pójdzie cholere jasną bo deprechy można dostać:(
Hello, ale mi się ziewa, dziś wstawalm chyba z 5 razy, masakra jakaś, może kawa mi pomoże, a poza tym czuję, że mam dziś dzień na lenia - normalnie nic mi się od rana nie chce, bleee.
Pychota - wysłam maila.
Idę robić kawę i poczytam sobie gazetkę na zabicie lenia.
ach Pychota, co racja to racja, nie można juz się wypowiedzieć w temacie bo odbiera się to jako atak... ach ale to pewnie przez ta paskudną pogodę jesteśmy takie nabuzowane - jedne bardziej, drugie mniej...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry