Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***11***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up-bo spadłyśmy

co za kretyn te wątki zakłada!!!

mnie tez to wkurza.
Dzis rano jak się przewracałam w łózku na drugi bok poczułam silny skurcz, kurcze ciekawe co to było, przestraszylam się. Ma któraś z Was tak czasem?

evilek też czasami tak mam,myśle ,że to nic poważnego,rozciągamy się:)
kurcze zaspana jestem maksa chyba niskie ciśnienie:/

ja siedze w pracy a chętnie bym w domku pospała.
jeśli chodzi o te skurcze to uspokoiłaś mnie, racja przeciez tam musi się wszstko dopasować

wstalam dopiero i nadal zaspana;(..kurcze, z tym spaniem...Nie cierpie tego ciepla na dworze i szczerze, to tylko czekam na chłod, jakis deszczyk mały...

up

No , zaraz spadniemy znowu w dooooooł;(...Dzisiaj juz troche mniej goraco, chyba wezme chrzesniaka na spacerek...Mykne z nim na poczte, i do parku...Potem cos na obiadek wymodze..

O chyba zniknely te wszytskie smieciowe watki:)...Teraz to dopiero widac, jak i ile watkow pozakladalysmy bedac w pulapce czyjejs glupoty:)hehe

wiecie co? czekalam spokojnie na moje przesylki (szuflady do szafek nocnych i prezent od rodzicow na dzien dziecka) i dzisiaj maz pojechal na poczte odebrac je....no bo przeciez koniec strajku a Pani mu powiedziala ze nie ma ich na tej poczcie i nie wie na ktora ma sie udac....szukaj igły w stogu siana, normalnie przeginka;/ a rodzice codziennie dzwonia czy prezent doratl;/

z pocztą to masakra,też czekam na 2 przesyłki:/
a pogoda super po deszczyku,zupełnie inne powietrze jest:)))Najadłam się arbuza i sama mam teraz brzuch jak arbuz:D

Uf..juz sie zastanawialm, co na obiad- a tu maz dzwoni, ze po pracy zabiera mnie na obiad d restauracji:):):0Kochany jest...nie musze dzisiaj sie silowac, co zrobic;)

anti farciara jedna;P ja mam obadek od wczoraj więc luzik,chociaż chodzi za mną...no własnie nie wiem co,chyba pizza:/

Pizza?mniam..uwielbiam..z kurczakiem:)...Ale dzisiaj zjem cos z kurczakiem tez..i ziemniaczki i sto zestawowo surowek:)Juz sie nie moge doczekac, bo glodna zaczynam sie robic!!!!!

Bocianki, a Ty chodzisz do dr Olszewskiej, prawda?...jaka ona jest..chodzi mi o badania, o to czy np sama proponuje jakies badania dodatkowe, czy raczej tylko wizyta i siup do domu?

anti chodzę do niej:)na każdej wizycie bada na fotelu,potem usg,aa najpierw się pyta jak się czujesz itp. mierzy ciśnienie i zaleca badania .Raz mialam sytuacje,że wyniki byly dobre,to kazala nie robic żadnych badań,a na ostaniej wizycie zaleciła morfologie i mocz.Siedzieliśmy chyba z 45 minut w gabinecie. Jeśli chodzi o usg to też nie jst na ,,szybko'' tylko wszystko dokładnie mierzy i bada.
No ziemniaczki wstawione ,teraz zjem obadek a wieczorkiem pizza bo nie wytrzymam no:)))

a ta Pani przyjumuje w ktoryms ze szpitali?

W studenckim szpitalu,wiem też ,że chyba na klinicznej ,operowała tam babcie mojego męża.Chce rodzić na Zaspie i wiedziałam od początku,że ona tam nie pracuje :)

no wlasnie tez mi sie cos nie zgadzalo, bo kuzynka mi ostatnio mowila ze chodzila do niej i ze z nia rodzila na klinicznej a Ty bociany wybierasz sie na zaspe wiec myslalam ze pomylilam cos:P
oki, ja spadam do domku:P milego weekendu dziewczyny
pozstaram sie w weekend wrzuci fotke ne forum 3miejskiemamy bo wczoraj maz mi zrobil sesyjke z brzucholem:P

_m_g czekamy na fotki:)))też mam w planach sesyjkę,może namówie małża.Zjadłam obiad i teraz troche lenistwa:)))Jeszcze mycie podłóg przede mną.

no podłogi pozmywane,w weekend sprzątać nie trzeba:DD
aaa no i pizze zamówiłam...ale mi ślinka leci :))))

znowu te durne wątki:///

up ;-)

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

hop
up, niech śmieci znikną :)

podbijam:)

chyba przesadziłam trochę ze sprzątaniem,bo mnie trochę plecy bolą i podbrzusze.Pewnie 3 h w kinie też dały swoje.Dziś za to grzecznie odpoczywam:)))jutro wizyta ,odliczam już godziny:)

bociany faktycznie odpocznij sobie. Ja przez weekend nic nie robiłam, dzis poszłam do ogrodu na chwilke. Postanowiłam się oszczędzać, a co tam....świat się nie zawali jak nie poodkurzam albo czegoś innego nie zrobie.

dokładnie evilek:))dlatego dziś lenistwo.Trzeba się oszczędzać.No i na razie do kina się nie wybiorę:)

Hejka Babki***Ja dopiero zlądowałam po miłym weekendzie;)..Odpoczelam na maxa, pozeglowalismy, jeziorko, superrrrrrrrrrrrr.......We wtorek jedziemy na usg, moze sie dowiemy jaka płeć:)..

Anti no to trzymam kciuki żeby maleństwo dało zobaczyc co ukrywa między nóżkami. Ja na usg idę w środę może też się czegoś już dowiem:)

O losie, ale spadlysmy w dół:(..Przez te kretynskie smieci!...Moze dzien chociaz fajny bedzie dzisiaj:)..Jade dzisiaj do sądu, w zwiazku z dokumentacja , mam nadzieej, ze szybko wroce i nie naraze malenstwa na zbytni stres;)..

witam po weekendzie
mielismy znajomych u siebie wiec zdjec nie wkleilam, moze dzisiaj przerzuce je w koncu:P zobaczymy...
czas zaczac kolejny tydzien roboczy w pracy...
ja na wizyte w pt...w koncu sie doczekałam i tez mam nadzieje ze dowiem sie iz nosze w brzuszku dziewczynke:)

Cześć ,ale jestem niewyspana,mąż w nocy dał popis wiercenia się a dzidzia w brzuchu wędrówki ludu...:)))oczy nqa zapałki mam a przede mną kilka spraw do załatwienia mam nadzieje,że szybciutko wrócę poplotkować:))))

ja siędzę przy biurku i zasypiam, dziś zaczynam 16tc i może w końcu poczuję ruchy. W srode mamy usg i czekam z nicierpliwością, może ja tez odkryje kogo w brzuszku noszę

evilek u mnie to nadal cisza, maluszek nie szaleje a szkoda:(
oby do piatku:P

Ja jutro zaczynam 20 tydzień a ruchów ani widu ani słychu... Czarne filmy już mam wkręcone :-(. Wizyta dopiero 25-go. Nie ma opcji wcześniejszej wizyty, bo zwyczajnie nie mam kiedy....

Fotografia:
I cała reszta:

justyna to u mnie podobnie, filmy tez juz mam:( dzisiaj zaczelam sie naprawde martwic czy oby z maluszkiem wszsytko OK, ale widze ze Ty tez nie czujesz jeszcze ruchów wiec moze nie wszystkie z nas tak szybko czuja maluszka:)

powróciłam,ale burza we Wrzeszczu!!na szczęście przechodzi powoli.Dziewczyny nie martwcie się ruchy nawet do 20-22 tygodnia przy pierwszej ciązy poczuć można,u mnie to takie jakby przemieszczanie a nie kopniaki.Zresztą dziś podpytam się lekarki czy ,,to '' to właśnie ruchy.Wcześniej nic takiego nie czułam.Właśnie jak zwykle przed wizytą zaczynam się stresować:((((

A najgorsze jest to, ze w pierwszej ciąży czułam ruchy w 17 tygodniu, jestem normalnej budowy, w tej ciąży może nawet ze 3kg mniej ważę.

No ale myślę sobie, że skoro norma to jest do 24 tygodnia poczuć ruchy to jest ok - no bo dlaczego niby miałoby nie być ok :-). I tego się trzymam.

Fotografia:
I cała reszta:

bociany!

To spytak Olszewską w moim imieniu ;-), czy w drugiej ciąży jak się na przełomie 19 i 20 tygodnia nie czuje, to nie ma powodu do stresu - ok? Z góry dziękuję! Dzwoniłam dziś do niej w tej sprawie, ale nie odebrała tel. A wizytę mam dopiero 25.06.

Fotografia:
I cała reszta:

ja staram się też nie denerować, musi byc dobrze, pewnie jeszcze bedziemy miały dość tych malutkich kopniaczków:)

spytam się Justyna-jak ze stresów nie zapomnę-zapiszę na kartce:))bo na każdej wizycie mam takie ciśnienie z nerwów,że mąż o wsyztsko się pyta bo ja jestem w szoku hi hi szczególnie jak usg oglądam:)))
jak ja bym chciała być już po...no ale jeszcze 4 h i wychodze,dobrze,że do Olszewskiej mam rzut beretem.

Ja do Olszewskiej w pierwszej ciąży zawsze chodziłam z kartką i odhaczałam nawet długopisem podczas wizyty wyjaśnione kwestie ;-).

Fotografia:
I cała reszta:

dobra metoda:))chyba ją dziś zastosuje.Ale się najadłam,teraz trochę lenistwa.Jutro ide na poczte odebrać w końcu kołysanki i t-shirt.minęłam się dziś z listnoszem:)

oczy się same zamykaj ą,głowa boli...oby do 18:30...
dziewczyny w innym wątku narobiły mi smaka na placki ziemniaczane-jutro robie obowiązkowo!:)

hej dziewczyny:))
a ja sobie bylam 4 dni w sztokholmie...a tam ladna pogoda a w gdyni nas burza złapała.
mam pytanie czy ktoras wybiera sie na taki piknik 28 czerwca www.mamanaczasie.pl??
darmowe usg 4d i porady... bulwar nadmorski w gdansku... tylko ja nie wiem gdzie to jest? i jak sie tam dostać... :/

Uf..witam.po calym dniu biegania:)..W sadzie myslalam ze mnie zjedza te babki-urzedaski-koszmarne! Chyba na burze sie zbiralo i dlatego takie niemile były...Teraz mam spokoj, az do egzaminu na tlumacza, jakos w lipcu:)..Ale to juz pesteczka dla mnie bedzie.jakos sie nie boje...
Teraz luzik....nawet kompa nie musze juz wlaczac na scislosc, no chyba ze na pogaduchy na forum to TAK:)...

Ciekawe jak Bocianek?? Czy p> olszewska jej dojrzy płec maluszka! Bociany, jak wrocisz, to PISZ ZARAZ co tam:****

Riska ja też nie wiem gdzie ten park nadmorski jest, a chętnie bym się przeszła. Tak se myślę że to może Brzeźno

No to jestem,córeczka na 200 procent:)))))))))))))))))))))))))))))ale jesteśmy szczęśliwi,Olszewska ma oko,wypatrzyła ją w 13 tygodniu.Roziwja się prawidłowo,pokazała nam zaciśniętą piąstke:))))i stópki:)))euforia normalnie:)))termin 20.11 tak jak na początku.
Justyna nie wzięłam kartki i zapomniałam z tego wszytskiego się zpaytać,przepraszam Cię bardzo,przed gabinetem powtarzałam ciągle,że mam się zapytać i co skleroza:(
aa 1,5 kg na plusie,na razie wszystko w brzusio idzie:)))))))))))))

Justyna Art ja też nie czuję jeszcze ruchów, też mam czarne filmy, rozwieję je dopiero jak wrócę z usg.bede je miała dopiero 27-go i mam nadzieję że wszystko bedzie w porządku,pozdrawiam serdecznie

mi powiedziała,że to mogą być ruchy u mnie a nie muszą,jest jeszcze na nie czas

To super wieści :-). Mi chłopca Olszewska wypatrzyła w 13 tygodniu, w 17 się potwierdziło :-).

Fotografia:
I cała reszta:

Bociany, super:)..Teraz imie wybieraj szybko:)hehe...Ale extra, moze ja jutro sie dowiem czegos..:)

imie wybrane Natalia:)

a mnie dobija frustracja ze nie wiem wrrr.
normalnie Wam zazdroszcze dziewczyny... ja na ten piknik 28 pojade chyba juz o 8 rano tam bede i nie wyjde jak nie wypatrza najllepiej fiutka...

Justynka, ja uważam,że nie masz się co martwić:))też sie obawiałam, niektóre kobiety piszą,że w 16 tygodniu już coś się dzieje, ale to naprawdę bardzo wcześnie. Ja poczułam zdecydowanie później. Olszewska mówiła mi, że do 24 tygodnia można nie czuć ruchów w ogóle, więc spokojnie nie stresuj się, na pewno jest wszystko ok!:)

Bociany, gratuluję dziewczynki:))
dzięki @ga:)))
cześć w ogóle,spałam jak zabita chyba stres odpuścił po badaniu i nie dotrwałam do końca meczu:)zaraz muszę coś zjeść bo mam takie zassanie....

gratulacje bociany! ja tez chce dziewczynke:)))) oby do piatku:)
na meczu tez wczoraj zasnelam, i tak nie bylo co ogladac:P

dzięki:)no to fakt mecz porażka,najgorszy ze wszytskich,ale wczoraj to nic humoru by mi nie popsuło:)))))po śniadanku już,zaraz się zbieram na pocztę po kołysanki i t-shirt.Chce jeszcze do Galerii Bałtyckiej pójść.

u mnie jeszcze t-shirta nie ma, mam nadzieje ze uda mi sie go przechwycic przed mezem;p
a mam jeszcze jedna prosbe-macie moze dziewczyny jakis pomysl na I. rocznice slubu?
bo ja juz sama nie wiem, chcialabym mu cos kupic od siebie ale znowu cos co mu sie przyda...zegarek ma (nawet dwa), dlugopisy, notatniki, kalendarze odpadaja, nie uzywa, myslalam o perfumach ale to takie oklepany zwykly prezent....

Witajcie dziedwczynki po długiej przerwie. Ja pierwsze ruchy poczułam dopiero dziś z rana :) Normalnie myslalam, ze umrę z radości, szybko męża wołalam, ale nie zdarzyl. Ale to cudne uczucie :) lalala. No i u mnie też jeszcze nie widac płci :( Też liczę na małego pisiolka hihihi. A wizyta dopiero 23-ego, tosz ja nie wytrzymam !!! Grrr, co prawda mam juz duzo różowych rzeczy i mąż się śmieje, że z naszego synka chcę jakiegoś odludka zrobic hihih. Ach, już chcę Maluszka na świecie !!

m_g_ t-shirt super:))a kołysanki..ahh.słucham i płaczę:)))cudne są....wyobrażam sobie jak będę małej śpiewać.Byłam w Smyku i kupiłam 2 pajace z różowym kacentem a co:)))
Muszę dziś pietruszkę zjeśc,bo mi hemoglobina spadła jest w normie ale się obniżyła i witaminy kupiłam Elevit bo ginka kazala zacząć brać.

okienko w suwaczku mi się przesunęło!:D

monolog prowadzę:) wtawie zdjęcia z wczorajszego usg

image
image

image
image

bociany ogromne gratulacje, dziewuszka jak ta lala:):) ja jutro idę na usg może też coś gin wypatrzy. DZiś nie poszłam do pracy bo nie mogłąm się podnieśc, kurcze troche się matrwie czy to nie cukrzyca...

evilek a badalas cukier??może to po prostu gorszy dzień??
małą na drugim zdjęciu zasłania łożysko ale i tak ją widać:)))
w ogóle okazało się,że mam macicę dwurożną,nie ma to wpływu na rozwój dziecka ani na poród.

nie jeszcze nie badałam. A co to ta macica dwurożna?co to znaczy?

bociany to super z ta koszulka, pewnie niebawem i u mnie bedzie:P
a mala super, juz sama nie moge sie doczekac kiedy naszego maluszka podpatrze:)

u mnie w piatek zacznie sie 5m-c...jak ten czas leci:P

ojj leci..nie czytam więcej netu,wpislaam sobie ,,dwurożnośc macicy'' i się naczytalam,że można wczęsniej urodzić itp.Lekarka powiedziala ,że nie mam się martwić to nie będę,muwsze sobie to do głowy wbić!!

Hej babaeczki:) Bociany, nie czytaj neta za duzo, tam jest sporo zeczy , ktre bierzemy sobie do serca a potem przezywamy;/..ja wlasnie czeresni kilo pozarlam:)..ale pyszne byly..nie jem slodyczy wiec owocami sie zapycham.;/..Malujemy nasza sypialnie dzisiaj-juz widze ze kolor BOSSSSSSSKI!!!!!!!...Fajnie cos zmienic w domu, bo jakos tam nudno z jednym i tym samym kolorkiem...Ok, lece pomagac brygadzie!

anti, tylko za duzo farby nie wdychaj, bo to bardzo niezdrowo dla dzidzi !!

ja niedługo za obiadek się zabieram. ALe chmury się zebrały, chyba burza bedzie i komp będę musiałą wyłączyć.

anti a jaki kolorek??przed nami też remoncik.Burza sobie poszła,słoneczko wyszło:))słucham 3 raz kołysanek,odstresować się można przy nich.
Nie czytam już nic więcej!:)
wstawiłam właśnie ziemniaczki jestem głodna jak wilk...mam taką ochotę na pomidorówkę,że wieczorkiem zrobie,tylko zakupy zrobić muszę.

Hm....w sumie ostatnio wymalowalismy 6 pomieszczen;)-kazde na inny kolor, a 3 w tym samym odcieniu:)TYm razem mamy meksykanskie chilli +jedna ze scian frontowych z oknami dachowymi, bedzie w tapecie w brazowe kwaity-super efekt..

ejj anti to super kolorki:)))głowa mnie boleć zaczęła ide się przewietrzyć.

Hej Babeczki!

Byłam na USG i okazało się, że będzie chłopiec! Hurra!

Pozdrawiam,

kasiek gratulki!!!to mamy parkę jak na razie:))))

No nie, kolejna juz wie a ja nic;(Mialam dzisiaj wizyte ale pani doktor przelozyla;(.buu...od rana mnie nosi...i dlatego wole cos robic by myslec tylko o piatku-moze tym razem w poateczek sie dowiemy!!!!!

kasiek gratulacje!!:)
anti oby do piatku, ja mam na 18 chyba:P

kasiek gratulki.
anti nie martw się jak też jeszcze nic nie wiem:)

No wiem, ale ja juz prawie koniec 21 tygodnia;(

anti ja mam tak samo dalej nie wiem i mnie nosi wnerw :((

Co do płci to ja już od dawna wiem, ze drugi chłopiec będzie :-).

Dziś, tak jak i wczoraj i tak jak będzie w kolejnych dniach - od rana do wieczora pakuję dobytek z przerwami na klientkę ;-) i na odwiedziny w castoramie ;-). Nie doczekam się przeprowadzki chyba. Po kolei rzeczy wyjeżdżają, a tyle jeszcze do zrobienia i do spakowania...

Fotografia:
I cała reszta:

to wesoło masz Justyna:)))jem kanapeczki z pietruszką,no i zupka pomidorowa w toku.AA i kołysanek słucham :)

a mnie coś głowa zaczyna boleć. Obiad zrobiony, zjedzony:)

polecam na ból głowy kawkę z sokiem z cytryny:))kiedyś już o niej pisałam.Na mnie działa.
Z nudów bawie się naszą listą:)

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad-chłopiec
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad-dziewczynka
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad-chłopiec
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

a tu nasze miesiące, zebysmy wiedziały kiedy iśc rodzic :
1 4 tyg - I MIESIĄC
5 8 tyg - II MIESIĄC
9 12 tyg - III MIESIĄC
13 16 tyg - IV MIESIĄC
17 20 tyg - V MIESIĄC
21 24 tyg - VI MIESIĄC
25 28 tyg - VII MIESIĄC
29 32 tyg - VIII MIESIĄC
33 36 tyg - IX MIESIĄC
37 40 tyg - X MIESIĄC

1. Wg książki "W oczekiwaniu na dziecko"

1 miesiąc - 1-4 tygodzień,
2 miesiąc - 5-8 tygodzień,
3 miesiąc - 9-13 tydzień,
4 miesiąc - 14-17 tydzień,
5 miesiąc - 18-22 tydzień,
6 miesiąc - 23-27 tydzień,
7 miesiąc - 28-31 tydzień,
8 miesiąc - 32-35 tydzień,
9 miesiąc - 36-40 tydzień.

2. Wg gazety Claudia dodatek "Ciąża"

1 m-c : 1 - 4 tydzień
2 m-c : 5 - 8 tydzień
3 m-c : 9 - 12 tydzień
4 m-c : 13 - 16 tydzień
5 m-c : 17 - 20 tydzień
6 m-c : 21 - 24 tydzień
7 m-c : 25 - 28 tydzień
8 m-c : 29 - 32 tydzień
9 m-c : 33 - 38 tydzień

3. Wg encyklopedii Larousse:

1mc - 1-4tyg
2mc - 5-8tyg
3mc - 9-13tydz
4mc - 14-18tydz
5mc - 19-23tydz
6mc - 24-27tydz
7mc - 28-31tydz
8mc - 32-35tydz
9mc - 36-39tydz

anti one sa wg pierwszego dnia @ czy zapłodnienia?

hm..wydaje mi sie ze tak, jak lekarz Ci stwierdzi...Jak masz na usg..Czyli zaplodnienia chyba

wiecie co, chciałabym zapisać się do Olszewskiej na usg żeby płeć określiła bo u mojego gina to chyba się nie doczekam. Ile u niej czeka się na wizytę, chciałabym usg zrobić za jakiś miesiąc i nie wiem z jakim wyprzedzeniem się rejestrować.

Evilek, ja tez mialam ten sam dylemat-i zarejstrowalam sie do dr Olszewskiej :)..Ze wzgledu na jakis wyjazd przyjmie mnie 28.06-wiec w sumie za dobry tydzien, ale juz sie nie moge doczekac. W piartek za to lece sie dowiedziec jaka płeć;) o ile sie uda;)

aha , rejestrowalam sie w piatek..13.06

czy jakieś 2 tyg przed, no to ja zadzwonie na początku lipca:)dzięki

a gdzie BOCIANY sie podziala? cisza dziwna ....moze gdzies wyjechala?

a nie wiem, dzisiaj jej jeszcze nie bylo, ale nic nie mowia ze gdzies sie urywa:)

jeszcze troszke i znowu zobacze maluszka:0 wczoraj wystroiłam się wieczorem w sukienkę taka letnią, przylegającą do ciała, w nij super brzuszek widać. mam taką piłeczkę:)

Cześć:)musiałam dziś mamę w pracy zastąpić wyjątkowo-miala wyjazd.Chociż do ludzi poszlam,a że z bratową jestem w sklepie to się naśmialysmy i nadrobiłyśmy ploteczki:))chociaż nie ukrywam,że jestem padnięta,bardziej chyba psychicznie,klienci potrafią dać w kość:/
teraz wcinam zupkę pomidorową i leniuchuje z nogami do góry:D

Nio w koncu sie odezwalas;)...A ja dzisiaj metnie i bol glowy do tego:(...Jakis niedobry dzisiaj ten dzien:(...W piatek do lekarza w koncu!

anti tylko jutro i piąteczek:)))dziś o dziwo mnie głowa nie boli za to wczoraj..niezawodna kawka z cytrynką pomaga,właśnie wcinam czereśnie.
Od 2 dni chyba brzuchalek mi się powiększył bo już kilka osób zwróciło uwagę,szczególnie po południu-mały arbuzik:D

ale Ty malo przytylas nie??ja juz mam 7+

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry