Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***11***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up-bo spadłyśmy

co za kretyn te wątki zakłada!!!

mnie tez to wkurza.
Dzis rano jak się przewracałam w łózku na drugi bok poczułam silny skurcz, kurcze ciekawe co to było, przestraszylam się. Ma któraś z Was tak czasem?

evilek też czasami tak mam,myśle ,że to nic poważnego,rozciągamy się:)
kurcze zaspana jestem maksa chyba niskie ciśnienie:/

ja siedze w pracy a chętnie bym w domku pospała.
jeśli chodzi o te skurcze to uspokoiłaś mnie, racja przeciez tam musi się wszstko dopasować

wstalam dopiero i nadal zaspana;(..kurcze, z tym spaniem...Nie cierpie tego ciepla na dworze i szczerze, to tylko czekam na chłod, jakis deszczyk mały...

up

No , zaraz spadniemy znowu w dooooooł;(...Dzisiaj juz troche mniej goraco, chyba wezme chrzesniaka na spacerek...Mykne z nim na poczte, i do parku...Potem cos na obiadek wymodze..

O chyba zniknely te wszytskie smieciowe watki:)...Teraz to dopiero widac, jak i ile watkow pozakladalysmy bedac w pulapce czyjejs glupoty:)hehe

wiecie co? czekalam spokojnie na moje przesylki (szuflady do szafek nocnych i prezent od rodzicow na dzien dziecka) i dzisiaj maz pojechal na poczte odebrac je....no bo przeciez koniec strajku a Pani mu powiedziala ze nie ma ich na tej poczcie i nie wie na ktora ma sie udac....szukaj igły w stogu siana, normalnie przeginka;/ a rodzice codziennie dzwonia czy prezent doratl;/

z pocztą to masakra,też czekam na 2 przesyłki:/
a pogoda super po deszczyku,zupełnie inne powietrze jest:)))Najadłam się arbuza i sama mam teraz brzuch jak arbuz:D

Uf..juz sie zastanawialm, co na obiad- a tu maz dzwoni, ze po pracy zabiera mnie na obiad d restauracji:):):0Kochany jest...nie musze dzisiaj sie silowac, co zrobic;)

anti farciara jedna;P ja mam obadek od wczoraj więc luzik,chociaż chodzi za mną...no własnie nie wiem co,chyba pizza:/

Pizza?mniam..uwielbiam..z kurczakiem:)...Ale dzisiaj zjem cos z kurczakiem tez..i ziemniaczki i sto zestawowo surowek:)Juz sie nie moge doczekac, bo glodna zaczynam sie robic!!!!!

Bocianki, a Ty chodzisz do dr Olszewskiej, prawda?...jaka ona jest..chodzi mi o badania, o to czy np sama proponuje jakies badania dodatkowe, czy raczej tylko wizyta i siup do domu?

anti chodzę do niej:)na każdej wizycie bada na fotelu,potem usg,aa najpierw się pyta jak się czujesz itp. mierzy ciśnienie i zaleca badania .Raz mialam sytuacje,że wyniki byly dobre,to kazala nie robic żadnych badań,a na ostaniej wizycie zaleciła morfologie i mocz.Siedzieliśmy chyba z 45 minut w gabinecie. Jeśli chodzi o usg to też nie jst na ,,szybko'' tylko wszystko dokładnie mierzy i bada.
No ziemniaczki wstawione ,teraz zjem obadek a wieczorkiem pizza bo nie wytrzymam no:)))

a ta Pani przyjumuje w ktoryms ze szpitali?

W studenckim szpitalu,wiem też ,że chyba na klinicznej ,operowała tam babcie mojego męża.Chce rodzić na Zaspie i wiedziałam od początku,że ona tam nie pracuje :)

no wlasnie tez mi sie cos nie zgadzalo, bo kuzynka mi ostatnio mowila ze chodzila do niej i ze z nia rodzila na klinicznej a Ty bociany wybierasz sie na zaspe wiec myslalam ze pomylilam cos:P
oki, ja spadam do domku:P milego weekendu dziewczyny
pozstaram sie w weekend wrzuci fotke ne forum 3miejskiemamy bo wczoraj maz mi zrobil sesyjke z brzucholem:P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry