Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 15*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad, chłopiec:)
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad , dziewczynka:)
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad chłopiec:)
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad, dziewczynka:)
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad, dziewczynka:)
8) fiona2------------- >termin na 21 listopad
9)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad, chłopiec:)
10) Ajeczka1-------- >termin na27 listopad
11)Kasia26 2-------- >termin na 6 listopad
12)goralka ---------- >termin na 29 listopad
13)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
14)Finka-------------- >termin na 10 grudzień
15)megus ----------- >termin na 16 grudzień
16) agata84---------- >termin na 24 grudzień
17)dorotaztomkiem- >termin na 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale znowu prasowania mi sie narobilo..losie!!!!...Moze nowy wateczek juz zaloze;) heihei...

Aaaaaa.. Właśnie wróciłam ze sklepu :/ W poniedziałeczek sobie kupię za to :)
Finka bakłański jest w sklepie na przeciw:) bradzo smaczny, potwierdzam:)

oki jak będę miala chwilkę na pewno napiszę:))ale mała kopie po obiedzi,dziś jechałam tramwajem i też kopnęła 3 razy:]

hehe...sama wciagnelam miche wielka i teraz mi fajnie*** Tez bym sie wybrala do frycka, ale czekam blizej 20 lipca-chrzest siostrzenicy- i wtedy moze cos z piorami zrobie***
Bociany, koniecznie zdaj relacje jak wlosy!

Anti ochotki mi narobiłas:PPP
dobrze,że niedługo wychodzę do tego fryca bo kogoś wzięło na remont i wali jak oszalały na klatce:/

No, to trzeba będzie zakupić, teraz do tych wszystkich warzywek letnich jak znalazł :)
A no i jeszcze ser feta dodalam:)-miod w buzce!

To juz taki gotowy-kupujesz go normalnie w sklepie, jest gesty, ma znacznie mniej kalorii anizeli smietana czy cos takiego...jest pyszny, czesto zjadam go łyzką, sam tak, produkcji Maluta*

Anti, ten jogurt bałkański to jaki? Gotowy, czy coś mieszasz, żeby go zrobić?
Eh, mnaim, mnia-zjadam wlasnie salateczke z pomidorow + cebulka+ koperek+ jogurt balkanski=kocham:)Pyszna, i do tego buleczki z maselkiem smietankowymmmmm!!!!!!!!!!!!

super ze sie podnosi

Maja ruszyła sie dwa może trzy razy teraz na razie nic

Anti nie denerwuj się.Denerwując się mścisz się na swoim zdrowiu za głupotę innych.Szkoda dzidziusia.Moja mama to anioł,nie mogę narzekać,dba o mnie bardzo,też jej pomagam jak tylko mogę.
Naprawdę super kobietka pod każdym względem.
Zaraz wcinam obiadek i do fryzjera:)))
ale mnie dziś wzięło na kaszę kus-kus,pomidorka z pietruszką i polędwiczki-normalnie mi się śniły:DDD

Madzia łożysko podniosło się ale nie dużó, 15 cm a powinno chociaż 5cm. Za 2 tyg nast wizyta i mam nadzieję ze będzie ok. Staram się myśleć pozytywnie, poki co chodzę do pracy. madzia a maja sie rusza juz?bow iem że były kłopoty

Masz racje, ale czasami nerwy puszczaja, nie jestem ze stali....;(..I to najgorsze, ze jak cos obcy ci zawadzi, to mozesz odpuscic, ale jak ktos z rodziny , to boli podwojnie,,Niestety...

evilek nie czytała waszego watku wczoraj i nie wiem jak z twoim łozyskiem .
mozesz mi napisac ?

anti odpusc, nie warto sie denerwowac:)
ja tam wole nie myslec o takich rzeczach ...jak by to nazwac....rodzinnych....po co sie zamartwiac:P

Evilek, moja jest zbytnio wymagajaca, sama pracuje po 8 godzin, spi po 5 w nocy bo ciagle cos robi-musi miec najnowsze firany, samochod, itp..Szał!
Mieszkamy troche od siebie, cale szczescie, nie wytrzymalabym z nia pod jednym dachem, bo sama zadziora jestem..ale ja sie potrafie do tego przyznac, czasem jak zawinie przeprosic, a ona??--cos Ty, ma to w nosie, drygentka, jedna...Nie odzywam sie i to jest moj lek, mniej nerwow...
Najlepsze bylo, jak moja sister poklocila sie cos z mezem o glupote, a moja mama- Ja zabieram dziecko( 3 miesieczne) i macie sie pogodzic--kumasz?? wtedy ja wtargnelam, chociaz jestem mlodsza od siorki, i zrobilam porzadek-dziecko do matki a nie do babci, a ty do swoich rzeczy, nie wtracaj sie w ich zycie-myslalam ze mnie zje;)..Ale ja mam to w nosie, tyle ze boje sie teraz o Jasia, ze mu to moze zaszkodzic moje nerwy!

anti moja mama też ma podobny charakter, ciągle chce żebym coś robiła tylko że ona siedzi w domu i nie pracuje a jak po 8h w pracy jak wracam to jestem zmęczona a ona do mnie ze ona sie tak narobiła, ja się pytam a co zrobiłaś a ona na to wiesz... w domu jest zawsze coś do zrobienia i zaraz karze mi myć podłogę albo w łazience sprzątać i wychodzi na to że nic nie zrobione:(moja mam to lubi tv poogladać, pospać a w domu czesto się zdarza ze jak przychodze to jeszcze obiad robie bo ona niby czasu nie miała... ojjj czasem aż płakać mi się chce a najgorsze jest to że nie mamy gdzie mieszkać i musimy przez 2 lata mieszkać u mnie

U mnie na temat ciazy sie nie wypowiadaja...Ale za to w ogole nie przejumuja sie ze w niej jestem-znaczy, inaczej-nie szanuja tego-kłócą sie ze mna, glownie mama- bo ma remont i ciagle chce pomocy, a to to, a to tamto, ona biedna poszkodowana, a mnie nawet nie spyta czy pomoc w myciu okien, a mam ich jak w szklarni-15!...Siostrze to pomagala, a u mnie-zero, zero zainteresowania...Najlepsze, jak weszlam do niej do domu( mieszka pare domow dalej)..a ona ze mam karton jej pomoc niesc-z 60kg wazyl! Az moj mąż zareagował, ze nie bede nislao bo jestem w ciazy i on moze poniesc!Normalnie szok!
Mowie Ci - kongo, a ze ja sobie nie pozwole , to one sie tez buntuja, i nie patrza ze w ciazy nie powinna sie denerwowac, mama to jak sie zacznie klococ, to nie patrzy na nic, nic ja nie obchodzi!! A ja nie odwroce sie i nie pojde,m tylko musze swoje powiedziec i kropka!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry