Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 15*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad, chłopiec:)
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad , dziewczynka:)
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad chłopiec:)
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad, dziewczynka:)
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad, dziewczynka:)
8) fiona2------------- >termin na 21 listopad
9)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad, chłopiec:)
10) Ajeczka1-------- >termin na27 listopad
11)Kasia26 2-------- >termin na 6 listopad
12)goralka ---------- >termin na 29 listopad
13)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
14)Finka-------------- >termin na 10 grudzień
15)megus ----------- >termin na 16 grudzień
16) agata84---------- >termin na 24 grudzień
17)dorotaztomkiem- >termin na 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rano ok, ale po południu, jak wracam, nie mam już na nic siły :( I jeszcze ta pogoda... Zupełnie nie ułatwia ;)
a ja rano czuje sie rześka:))) najgorsze sa powroty do domu-telepanie sie tym autobusem i stanie w korkach:(

ja też nie mogę sobie pozwolić na zwolnienie, a tak bym chciała sobie posiedzieć i poodpoczywać, najbardziej męczy mnie wstawanie rano

ja wlasnie po pysznym sniadanku zabieram sie za prace, znikam na pare ladnych godzin:(

oj oj oj...ja tez dochodze do tych samych wnisków ale obiecałam wiec teraz nie moge sobie pozwolic na szybsze zwolnienie....no chyba ze lekarz mi zaleci lezenie to wtedy nie ma szans zebym kontynuowala prace.

Hej, dziewczyny! Jak patrzę przez okno, to myślę, sobie, że fajnie byłoby już chyba siedzieć w domku... Najpierw mi się wydawało, że chciałabym pracować, jak długo się da, ale po tygodniu wolnego jakoś mi ciężko wysiedzieć 8h przed komputerem :( Mało nas tu, pracujących, wśród listopadowo-grudniowych mamuś...
ok, kobietki, lece do obowiazkow;)---odezwe sie jak powroce przed kompa;)Ciau!

no mnie też dziś czeka szorowanie podłóg, a ze jest ich tu troche, to chyba caly dzien na kolanach. jeny, jak ja tego nie lubie !!! ale za to siedzę w domk, bo na dworz będziemozna zwariowac !! Milego dzionka, oby sprzątanie nam szło i dzień w pracy szybko minął :)

mg , Ty pracujesz, wiec to normalne-nic sie wtedy nie chce;)
Ja mam duzo energii przez ostatni tydzien, no, chyba, ze mi głowa peka, to juz nic nie zrobie...
Dzisiaj mnie moja mam z rana wkurzyla i az mnie brzuch zaczal bolec, a Jasiu słabiej kopał anizeli codziennie;(MOja mama nie bardzo zwraca uwage na to, ze jestem w ciazy, to przykre, ale tak jest:(...Adrenaline mi podniosla, ale humor stracilam ...

czesc czesc
anti skad Ty tyle sily bierzesz? ja jak wroce do domu z pracy to juz nic mi sie nie chce, zjem obiad, ew wstawie pranie i tyle:P

Cześć,ale śmieci znowu:///nie mogę się dobudzić chyba magnez na mnie tak działa..też mam dziś w domu trochę do roboty ale to po śniadanku,dziś i jutro ma być koszmarnie gorąco:(chce już następny piątek i jeziorko
Anti pewnie po południu się zgadamy
buziaki dla wszytskich mamusiek

Przez ten smietnik znowu wyladowalysmy gdzies daleko:(///brr..jak mnie draznia tacy glupi ludzie, psuja nam tu klimat!Ale pewnie oto tej osobie chodzi!
Ja wstalam wlasnie, juz 2 prale wstawione, pies wykapany, generalnie sie zabieram za łazienki, co by nie sfiksowac w taki upał;)

hej kobietki.Pochłonęłam galaretkę z truskawkami i teraz lenistwo:)))))))))))))genralnie dzisaj dzień łasucha sobie zrobiłam:D
Zaczęła mi drgać powieka i dzwoniłam do mojej ginki kazala zacząć mi brać magnez 2 razy dziennie oprócz elevitu-Magne B6-wlaśnie wzięłam 1 tableteczkę.

idę dziś do kosmetyczni na oczyszczanie twarzy, jak mnie przyjmnie:/

hehehe
na miasto to smigam i sie nie przejmuje ale jakos do roboty to mi tak glupio.... chociaz wiekszosc to kobiety ale jakos mi tak nie wypada
a teraz w weekend idziemy na chrzciny i dopiero bedzie zastanawianie sie w co ja sie jeszcze zmieszcze:D

ja mam obcisłe sukienki ale jakos tez sie wstydze:)

_m_g daj spokój przecież ładnie wyglądasz:D

Cos mi sie z Z stalo..i pisze jak potluczona

Uffff...caz dom pospryatalam+podlogi umzte, prania 2 , w miedyz cyasie siadam na forum+padam, a to dopiero 11Ł=...No nic, jesycye meble wzcyzscic, syafz pryewietryzc i inne prasowanki+s****ki(((..

A ja wlasnie dyisiaj w mega obcislej kiecce latam+a co mi tam, i jesycye w niej sie na yakuoz wzbiore jakpogoda sie nie pogorszyŁ=

ja na początku ciąży byłam wściekła że tyje i staje się coraz wieksza....teraz po mału się przyzwyczaiłam chociaż do pracy nadal wstydzę się ubrać obcisłą sukienkę:P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry