Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 90***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LISTOPAD***

20) joanka ------------------ > 16 listopad
21) fiona2-------------------- > 21 listopad
22) Ajeczka1----------------- > 27 listopad,dziewczynka:)Dagmara

***GRUDZIEŃ***

23) Pauleta------------------- > 1 grudnia, chłopiec
24) agata84------------------ > 24 grudzień

****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pychota, ja na razie odstawilam nabiał, bo mała od dwoch tygosni ma na twarzy wciaz krostki, a nic nowego do diety nie wprowadzilam i sama z siebie odrzucialm mleko, ser i serki topione. Ale krostki są widze dalej, hoc dietke mam dopiero jeden dzien :( Juz nie wiem od czego to ;/
choć miało byc of course :)
Kostek też dostał kostek na buzi, ale przez trzy dni myłam mu buźkę naparem z rumianku i jest już oki, poza tym krostki niekoniecznie muszą być oznaką uczulenia na coś

co do spacerków - chodzimy codziennie, chyba, że temp poniżej 10 stopni albo wiatr potworny, trzeba maluchy hartować :-)

Alis urocza fotka w suwaczku :-)

goralka - daj znać odnośnie kilońskiego :-)
Majaki z*******e zdjęcia. A sesja Bartka i Emilii wymiata:-))

jeju nie poznaje dzis moje dziecka :o spi od 20.30... bez problemow:D

ja musze sobie jakis mamus poszukac co bulwarkiem spaceruja:D to bede tez codziennie wylazic...
Justi bede jutro w redolandzie;)) tak ok 13-14. Moge na momencik wpaść i poznać Sarke?:D jeszcze bym do ciebie rano i tak dzwonila :-))
eeee, a jakby kto był w Rumiolandzie, to ja tu jestem ;D hehe
Risika-hehe moja jak dala czadu od 11 do 15,to potem spala od 15 do 19 prawie.zjadla i dalej spala do teraz.przed chwila zjadla i dalej poszla w kimono.tez jestem w szoku....hehe:D
Risika znasz Emilię i Bartka?? to m.in. dzięki nim wybrałam Wejherowo na poród :-)
Nie wiem jak Risika ale ja znam, o ile chodzi nam o tych samych :-) z spod rekowa, mieszkają niedaleko drogi na półwysep??? :-)
Alis nie stresuj się tymi wypryskami, ja od 3 tygodni z tym walcze. Odstawiłam nabiał bo myślałam że to alergia ale po 5 dniach nadal były. Lekarka powiedziała mi dzisiaj że to trądzik niemowlęcy (u maluszka są jeszcze nasze hormony i to one powodują krostki mają z czasem same minąć). Jak nie jesteś pewna czy to alergia to sprawdz sobie objawy:
pl.wikipedia.org/wiki/Trądzik_niemowlęcy
i daj znać czy to on :-) pozdrawiam
ja spać nie moge buuu... a Paula spi jak zabita:D kurde jak moge spac to mi sie nie chce;//

a znam:D Haniu tak. Ale teraz oni chyba w Gdyni mieszkaja ;). Ale zdjęcia po prostu rewelacja...
hej,moja nocka do d...wierciłam się na wszystkie strony i nie mogłam spać,brzuch od rana znowu boli,niech ten cholerny okres przylezie...
Natusia za to spałą grzecznie od 21 z przerwą na jedzonko,przed 6 znowu mleczko i pewnie do 10-11 pokima.Zaraz wpada szwagierka na śniadanko:))dziś mam mega lenia...
mój maluszek spał całą noc (z przerwami na jedzenie oczywiście) i od 8 mu się już nie chce więc jak na razie grzecznie leży i patrzy na karuzelę.

co do Emilii i Bartka - rzeczywiście teraz w Gdyni mieszkają :-)
Risika - fajnie, że zdjęcia Ci się podobają, miałam już mały brzuszek na ich ślubie :-)
dzien dobry:)

u nas krostek na szyji coraz mniej:), na pleckach i klatce piersiowej prawie nie ma:) a tradzik niemowlecy tez juz mielismy - akurat w swieta bylo najgorzej, wiec na swiatecznych rodzinnych zdjeciach nie wygladamy za dobrze... troche nas znow baczki meczal wiec nocka taka sobie, ale nie jest zle:)
Musze poszukac jakiej cioci aby z malym czasem posiedziala wieczorkiem zeby mama tez mogla jazde autkiem sobie przypomniec... ojojoj.....

pozdrawiamy!
hej. U nas nocka super. Jasiek zasnął o 21 i spał do 7.15!!!!!
Witam i ja:)
U nas noc- EXTRA_ Jasio zasnął po kapanku o 22 i o 2 w nocy tylko jedno karmienie- i spał do 7!!!!!!!!!!!!!..Szok!!!!!chłop nam rosnie chyba, dojrrzeje;)
O 7 dostał jedzonko i kima jeszcze!Wyspałam sie jak nie wiem,..

Do 1 w nocy działalismy a Jasia pokoju, fefekt dzisiaj powinnam Wam pokazać Jaskowego popkoiku:)..Mysle, ze wyszło calkeim- całkeim:)

Jasio wczoraj siedział w wzoie swoim, muza głośno, my z meblami tańcowaliśmy a on ani drgnął, leżał i potem przysnął, aż skończyliśmy:)
Jeny, ale ja mam dziecie kochane!

Bocianym współczuje- ja juz po 2 oikresie, własnie mi sie wczoraj skończył, ale mam zupełnie bezbolesne, jak zawsze po ścianach chodziłam w 1 -szy dzień, tak teraz awet nie wiem , ze dostaje, ale u kazdego widać różnie.

hehe, własnie ciśnie kupalca, az słyszę w pokoju obok:)..hehe, Moj synek rodzynek..:)

p.s. Musze sie dzisiaj "spiąć" co by Wam pokoik pokazać,,,Tylko łóżka narazie ie upujemy, bedzie duzy materazc bo nie wiemy co i jak w pryszłośi, na czym Jasnie Waćpan Księciunio będzie raczył spać:)
witam:)
U nas nocka w miare ok.Terrosystka jak zasnela o 22 to sie obudzila przed 3:D
Nakarmilam i tym razem cos mnie napadlo i mialam taka potrzebe zeby wziasc ja do siebie do lozka,ze nie moglam wytrzymac.:P Niewiem skad to sie wzielo.no i spalysmy sobie razem do 7.

Risika-nie zauwazylam wczoraj Twojego pytania.oczywiscie ze mozesz wpasc.:) Mam tylko nadzieje ze moja gwiazda nie bedzie w tym czasie cyrkowac:P
To czekam na tel.
hej. U nas nocka tez super:)
Byliśmy u Marka, wyniki potwierzdily nietolerancje, musze zrobic bad kontrolne.
Mojego Kubę też wysypało na mordce, nie iwem czemu, zwaliłam na laktoze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry