Widok
a u mnie tez sa nudnosci czasem caly dzien a czasem tylko wieczorem, albo rano. na szczescie nie wymiotuje. w poprzednich ciazach tez tak mialam do polowy 4 miecha. no i te zapachy z lodowy...ble, na obiady tez nie moge patrzec, szczegolnie na miecho, nic smazonego...ale na slodkie a jakze, jak na zlosc, ale panuje nad soba hehe. 18 maja mam usg prenatalne w invikcie, w medisonie, a 19 kolejna wizyte w przychodni. a wy gdzie robicie usg prenatalne?

Hejka :)
Pięknie dziś. Paweł trochę pokasłuje, więc odpuściliśmy sobie przedszkole, ale za to od rana na dworze. Brakowało mi tego :)
Fiffi, mrenda, trzecie dziecko, wow! Dla mnie drugie to wielkie wyzwanie, ciągle się zastanawiam, czy dam radę okiełznać dwoje brzdąców :)
Podczytywałam Was już wcześniej, ale bałam się za wcześnie odezwać, wolałam poczekać do USG. Na szczęście wszystko ok, małe ma 1,73 cm i piękne serducho, no i mogę do Was dołączyć :)
AGA111 wiem co czujesz, miałam tak przez ostatnie 3 tygodnie, najpierw robiło mi się niedobrze, a jak próbowałam to opanować, to robiło mi się słabo i potrafiłam przeleżeć w łóżku pół dnia. A przede mną odebranie małego z przedszkola i pobyt z nim do wieczora. Ale niedawno skumałam, o co chodziło. Robiło mi się niedobrze, kiedy robiłam się głodna, tylko zamiast czuć głód , mnie dopadały mdłości. A jeśli nic nie zjadłam, wtedy robiło mi się słabo i nie byłam w stanie nic zrobić. Teraz staram się wyprzedzić wydarzenia i co chwilę coś podjadam, bo jak mi wszystko podchodzi do gardła, to żadna przyjemność jeść cokolwiek.
Ok, naleśniki zaliczone, idziemy sprawdzić, czy Paweł dostał się do państwowego przedszkola, choć spełniając tylko jeden warunek na ... 10 marne nasze szanse :(
Pięknie dziś. Paweł trochę pokasłuje, więc odpuściliśmy sobie przedszkole, ale za to od rana na dworze. Brakowało mi tego :)
Fiffi, mrenda, trzecie dziecko, wow! Dla mnie drugie to wielkie wyzwanie, ciągle się zastanawiam, czy dam radę okiełznać dwoje brzdąców :)
Podczytywałam Was już wcześniej, ale bałam się za wcześnie odezwać, wolałam poczekać do USG. Na szczęście wszystko ok, małe ma 1,73 cm i piękne serducho, no i mogę do Was dołączyć :)
AGA111 wiem co czujesz, miałam tak przez ostatnie 3 tygodnie, najpierw robiło mi się niedobrze, a jak próbowałam to opanować, to robiło mi się słabo i potrafiłam przeleżeć w łóżku pół dnia. A przede mną odebranie małego z przedszkola i pobyt z nim do wieczora. Ale niedawno skumałam, o co chodziło. Robiło mi się niedobrze, kiedy robiłam się głodna, tylko zamiast czuć głód , mnie dopadały mdłości. A jeśli nic nie zjadłam, wtedy robiło mi się słabo i nie byłam w stanie nic zrobić. Teraz staram się wyprzedzić wydarzenia i co chwilę coś podjadam, bo jak mi wszystko podchodzi do gardła, to żadna przyjemność jeść cokolwiek.
Ok, naleśniki zaliczone, idziemy sprawdzić, czy Paweł dostał się do państwowego przedszkola, choć spełniając tylko jeden warunek na ... 10 marne nasze szanse :(
witam kolejne mamusie :)
sporo nas :D w grupie zawsze raźniej :)
Ja czuje się okropnie. Ledwo ciągne nogi za tyłkiem, mdli mnie cały czas... dzis tata czyscił ryby a ja zdychałam nad muszlą :( buzię mam calą w pryszczach jakbym miała 15 lat :)
Liczę, że to minie. Najwazniejsze, by dzidzia była zdrowa, ja przezyje :D
sporo nas :D w grupie zawsze raźniej :)
Ja czuje się okropnie. Ledwo ciągne nogi za tyłkiem, mdli mnie cały czas... dzis tata czyscił ryby a ja zdychałam nad muszlą :( buzię mam calą w pryszczach jakbym miała 15 lat :)
Liczę, że to minie. Najwazniejsze, by dzidzia była zdrowa, ja przezyje :D
fiffi, pewnie, ze najwazniejsze jest zdrowko, ja sie tylko smieje, ale jakby nie patrzac milo by bylo gdyby wyszla dziewczynka, choc trzeci chlopak to wersja ekonomiczna;) wiekszosc rzeczy mam po swoich lobuzach, co prawda oddalam je mojej sis dla jej przyszlego brzdaca, ktorego planuje w 2012, no i coz, bede musiala wszystko odebrac z powrotem hehe :)

a co to znaczy z rejonu? z dublina? ja mieszkalam w kildare, wiec to na pewno nie byl moj rejon a jednak rodzilam tam 2 razy. nie sadze zeby cos sie zmienilo. moja gp z przychodni irl wyslala do nich list i po jakims czasie dostalam zaproszenie do szpitala na pierwsza wizyte, tyle ze na kontrole jezdzilam do naas bo przyjezdzaly tam polozne i lekarze z coombu no i bylo mi blizej. takze kati spoko, na pewno cie przyjma:)