Widok

LUMINARC-gdzie kupie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie gdzie można kupić na terenie Trójmiasta a zwłaszcza Gdyni serwisy obiadowe LUMINARC? Pojedyncze talerze, półmiski widziałam w hipermarketach, ale z serwisami już trudniej. Będę wdzięczna za podpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak do tej pory największy wybór znalazłam w outlecie, tylko kubków nie mieli do kompletu
akurat seriws, który mi sie spodobał, na allego jest ponad 50 zł tańszy niż w outlecie a nigdzie indziej nie mogę już znaleźć... o i przypomniało mi się, ze jeszcze jest sklep koło top mebli, gdzieś niedaleko biedronki ale nie jestem pewna czy akurat luminarc tam mają, mają też w hipermarketach, zależy czy ma być zwykły, czy bardziej ozdobny ale może warto poszukać w auchanie lub carefurze
Kontaktowałam się ze sprzedawcami z allegro i część ubezpiecza przesyłki i w przypadku stłuczenia wymieniają na nowe... Tylko koszty przesyłki są spore a ostatnio kupiłam na mieście serwis kawowy w tej samej cenie co na allegro;/, więc żadna oszczędność.
Ostatnio w Szczepanie widziałam tylko zwykłe białe i ciemne a w outlecie byly jeszcze kolorowe, ale i tak wybór taki sobie, więc osobiście zdecydowałam się na allegro z nadzieją, że przyjdzie w całości :)
http://www.sklep.dajar.pl/

sklep Dajar jest w FashionHousie
może zobacz tu
http://www.szczepan.gda.pl/
kiedyś tam jeździłam i były i nawet w fajnych cenach.Ale to było kawal czasu temu.
spróbuj w Macro

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry