Widok

LUTOWE I STYCZNIOWE CIĘŻĄRÓWKI:) 4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy!!

pamietając o Moni. zrobiłam 2 w 1. za 2,5 godziny lecę do domu, a wizyta coraz bliżej....:))))

Ogólnie w pracy mam lenia totalnego, nic mi się nie chce. Pewnie dlatego, że cały dzien myslę o tym co się wydarzy po południu. emocje coraz wyższe.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale ja się zgodziałm zeznawać, bo wiem jaka jest sytuacja, ale wted nie byłam jeszcze w ciązy. Bez moich zeznań będzie bardzo cięzko, to jest skomplikowana sprawa.
nie powinni cię powoływać na świadka bez twojej zgody

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
No to tylko się cieszyć, że Cię kopią:) Mnie tylko podtrzymuje na duchu fatk, że mam w brzuszku dzidizę i tylko o niej myślę. Jest to sprawa rozwodowa moich rodziców (cięzka sprawa) i weż tu teraz zeznawaj przeciwko jednemu z nich :(((
Iza nie martw się będzie dobrze, na pewno wszystko po Twojej myśli.
Majls Ty też się nie martw,sama piszesz,że dzidzia ksiązkowo się rozwija, więc jest ok.
A mnie dla pocieszenia dzieci kopią z 2 stron brzucha naraz:)

Iza, a co to za rozprawa?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
aleksad...nie martw się, ja tez mam dołka w związku z jutrzejsza rozprawą, ale pocieszam się, że jutro o tej porze będę juz po wszystkim. Mam nadzieję, że to jakoś wytrzymam, trzymajscie za mnie kciuki.

majls...a ja wyczytałam gdzieś ze od 17 tyg, potem w necie wyczytałam, że od 20 tyg wiec już zgłupiałam.
iza, ja miała spotkanie z klientem , wiec mnie pół dnia nie było, ogólnie 5 miesiąc zaczyna sie dopiero od 18 tygodnia, bo każdy miesiąc to 5 tygodni, a dowiedziałam sie tego dzięki suwaczkowi, na razie u mnie wskazuje 4, a od piatku juz będzie 5 miesiąć. co prawda jak kogoś spotykam, to już mówię, iz jestem w 5 bo 2 dnia w ta czy w tamta to żadna różnica.

A ja mam dziś wizytę u endokrynologa! I mam nadzieję, że wszystko będzie oki.

ja jestem,ale mam dołka i lepiej się nie będę udzielać:(

a o czym chcesz pogadać?

fakt, że sennie dziś bardzo

image
łeeeeee.....tu chyba dziisaj wszyscy śpią. Nikt nie chce ze mna pogadać :(
ktoś jest:)
image
hallooo...jest tu ktoś dzisiaj??????
coś wątek dzisiaj przycichł :( mam pytanko, od którego tygodnia zaczynia się piąty miesiąc ciaży, bo w gazetach piszą inaczej, w książkach inaczej i necie inaczej.
Cześć dziewczyny :) jak tam samopoczucie mamusiek? Wczoraj nic nie pisałam bo komputer w pracy mi padł i cąły dzień informatycy walczyli z oprogramowaniem. Dzisiaj już mogę poklikac na forum, wiec jest ok :)
w kadrach warto zgłosic, jak bierzesz zwolnienie lekarskie wówczas będziesz dostawac 100% pensji.

czy jest jakis wymog prawny ze powinnam zglosic pracodawcy ze jestem w ciazy? mam umowe na czas nieokreslony, kierownikowi powiem jutro - bezpieczniej bedzie dla mnie i dziecka, ale nie wiem czy musze zglaszac np w kadrach
moja lekarka jest Olszewska i do niej pojde na usg, ale nie zapytalam ile kosztuje, chcialam sie zorientowac, a na wizyty bede chodzic do niej w przychodni studenckiej
w przychodni lekarskiej ok.60 zł,ale nie lepiej iść do lekarza,który ma dobre usg. Ja chodzę do Maciejewskiego na fikakowo i tam przy każdej wizycie mam robione usg i dzięki temu już nigdzie nie muszę biegać.

ile orientacyjnie kosztuje usg ale takie zwylke zeby sprawdzic czy serduszko bije, takie w 7 tyg
piri tak zrobiłam, wczoraj badanie dziś wyniki a jutro wizyta. wiem, że nie wolno serfować po internecie w porównywaniu wyników. ale ta "głupota"jest silniejsza ode mnie.Jestem pozytywnie nastawiona,wiem, że będzie dobrze.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry