Widok

LUTOWE I STYCZNIOWE CIĘŻĄRÓWKI:) 4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy!!

pamietając o Moni. zrobiłam 2 w 1. za 2,5 godziny lecę do domu, a wizyta coraz bliżej....:))))

Ogólnie w pracy mam lenia totalnego, nic mi się nie chce. Pewnie dlatego, że cały dzien myslę o tym co się wydarzy po południu. emocje coraz wyższe.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej dziewczyny..jak tam samopoczucie:)?u mnie brzuszek rosnie w oczkach:)ale czuje sie super nadal:)troche spiaca ale to raczej przez pogode niz ciążę:)aaaa dziś miałam straszny sen...śniło mi się że mój mąż ma kochanke i ona akurat rodziła dzidzie....przykro mi było na maxa ale myślałam o zuzi i sie az tak nie stresowałam...skad takie mysli w ogole nachodza ....szok...ja praktycznie zazdrosna nie jestem:)
Monia Ty za duzo myslisz albo za bardzo wypoczęta jesteś.....bo mnie się chyba na razie nic nie śni.....a może nie pamiętam.

czy też tak macie, że dzieciak wam daje znać czego potrzebuje do rozwoju?

ja od kilku dni zajadam się rzeczami z żelatyną:żelki, galaretki

poza tym dziś pochłonęłam całą chałwę a nie jadłam jej chyba co najmniej rok:)
własnie widzisz to że na zowlnieniu jestem nic mi w zasadzie nie dało bomam pracy od groma nawet czasu teraz mniej mam niz jak pracowąłam na etacie....i nie myslę praktycznie przed snem o niczym zawsze zuza mie kilka razy kopnie i zasypiam szcześliwa:)mąz się smieje ze sie wiaż usmiecham jak mam zamkniete oczy:)
no a ja własnie dostałam wyniki tarczycy, robione wczoraj na czczo bez tabletki

TSH 0,855 norma (0,49 - 4,67)
FT4 10,69 norma (9,1 - 23,8)

ciut FT4 mnie zdołowało, że jest tak nisko, ale pocieszam się, że po tabletce rośnie, więc nie jest tak źle. ale jak to ja jak mi mój endo nie powie, że jest ok, to dołka miec będę....dziwna jestem.

Ważne, że maleństwo zdrowo rośnie.....a może szukam problemu tam gdzie go nie ma?

majls
jeszcze jesteś w normie wiec nie ma co płakać

będzie dobrze, jestem przekonana:)

image
musi byc dobrze i na pewno jest! Ale wiesz dopóki mi tego specjalista nie powie, to wiesz jak to jest .....ciągła nie pewność.

i znów szperam po internecie pow ieści, a to mnie zabija, bo przeciez każdy przypadek jest inny, dobrze, że jutro mam wizytę, to przynajmniej mnie lekarz uspokoi i będzie ok.

Dziewczyny jeśli mogę Wam coś poradzić to róbcie badania jak najbliżej wizyty i najlepiej odbierajcie wyniki przed samą wizytą, takie szukanie w internecie i porównywanie wyników nic dobrego nie niesie a tylko się zestresujecie :)

piri tak zrobiłam, wczoraj badanie dziś wyniki a jutro wizyta. wiem, że nie wolno serfować po internecie w porównywaniu wyników. ale ta "głupota"jest silniejsza ode mnie.Jestem pozytywnie nastawiona,wiem, że będzie dobrze.

ile orientacyjnie kosztuje usg ale takie zwylke zeby sprawdzic czy serduszko bije, takie w 7 tyg
w przychodni lekarskiej ok.60 zł,ale nie lepiej iść do lekarza,który ma dobre usg. Ja chodzę do Maciejewskiego na fikakowo i tam przy każdej wizycie mam robione usg i dzięki temu już nigdzie nie muszę biegać.

moja lekarka jest Olszewska i do niej pojde na usg, ale nie zapytalam ile kosztuje, chcialam sie zorientowac, a na wizyty bede chodzic do niej w przychodni studenckiej
czy jest jakis wymog prawny ze powinnam zglosic pracodawcy ze jestem w ciazy? mam umowe na czas nieokreslony, kierownikowi powiem jutro - bezpieczniej bedzie dla mnie i dziecka, ale nie wiem czy musze zglaszac np w kadrach
w kadrach warto zgłosic, jak bierzesz zwolnienie lekarskie wówczas będziesz dostawac 100% pensji.

Cześć dziewczyny :) jak tam samopoczucie mamusiek? Wczoraj nic nie pisałam bo komputer w pracy mi padł i cąły dzień informatycy walczyli z oprogramowaniem. Dzisiaj już mogę poklikac na forum, wiec jest ok :)
coś wątek dzisiaj przycichł :( mam pytanko, od którego tygodnia zaczynia się piąty miesiąc ciaży, bo w gazetach piszą inaczej, w książkach inaczej i necie inaczej.
hallooo...jest tu ktoś dzisiaj??????
ktoś jest:)
image
łeeeeee.....tu chyba dziisaj wszyscy śpią. Nikt nie chce ze mna pogadać :(
a o czym chcesz pogadać?

fakt, że sennie dziś bardzo

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry