Widok
wiesz w jednej bardzo mądrej książce przeczytałam, że to normalne, jesli chodzi o brak zorganizowania. Mi w piątek zdarzyło sie zostawić włączone światło w kuchni na 8 godzin, (a co tam ......) a dziś się wracałam do domu, bo nie byłam pewna czy w łazience wyłączyłam, w ogóle ostatnio mam problem ze skupieniem się. Jeszcze 3 tygodnie i idę na zwolnienie.
głowa pobolewa lekko, i nie biore leków, ale ciągły ból męczy......ech....
głowa pobolewa lekko, i nie biore leków, ale ciągły ból męczy......ech....
Ja z teściową mieszkałam rok....po czym szybciutko kupilismy własne mieszkanko....i teraz jestem najszczęśliwsza,mamy tylko dwa pokoje,ale dla nas są one extra. A przede wszystkim jesteśmy sami i nikt nam nie mówi co mamy robić i jak......
Życzę Wam jak najwięcej spokoju,cierpliwości i wytrzymałości.
Czy musi,aż tak padać????
Życzę Wam jak najwięcej spokoju,cierpliwości i wytrzymałości.
Czy musi,aż tak padać????
Właśnie cały problem polega na tym, że oni nic nie rozumieja.... Raz próbowałam porozmawiać, wyjaśnić sprawę bez pretensji itd... Dowiedziałam sie wtedy, że nic z domu nie wyniosłam, że mnie rodzice niczegonie nauczyli itd Dostaję piany na ustach jak sobie przypominam, a wtedy języka mi zabrakło bo nie spodziewałam się, że można naskoczyć na moich rodziców!!!!
Teraz jak dojdzie do "rozmowy" to może się to źle skończyć, a nie chce tego ze względu na męża.
Teraz jak dojdzie do "rozmowy" to może się to źle skończyć, a nie chce tego ze względu na męża.
wszystko zalezy od lekarza! Mi Maciejewski robi na każdej wizycie usg + każdorazowe mierzenie dziecka , ale są lekarze, którzy robia te 3 obowiązkowe i koniec. To tak jak z farbowaniem, jeden lekarz mówi ok, nie ma przeciwskazań, a Maciejewski powiedział mi tylko balayage, bo jakby nie było skóra głowy jest cienka i równiez wchłania chemie położna na niej, i wolałby, aby włosy po całości nie były farbowane, a że ja robię tylo balayage, to nie ma problemu. I co lekarz to inne zdanie.
a wierze Maciejewskiemu i jest ok.
a wierze Maciejewskiemu i jest ok.