Widok

LUTOWE I STYCZNIOWE CIĘŻĄRÓWKI:) 4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy!!

pamietając o Moni. zrobiłam 2 w 1. za 2,5 godziny lecę do domu, a wizyta coraz bliżej....:))))

Ogólnie w pracy mam lenia totalnego, nic mi się nie chce. Pewnie dlatego, że cały dzien myslę o tym co się wydarzy po południu. emocje coraz wyższe.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
GRATULACJE:D
Ale teraz obie musimy zacząć się martwić o nasze córki..... Jak to jest, że chętniej pokazują tylek niz buźkę;) My mieliśmy to samo....

magda:)tez bedziemy miec córeczkę:)zuza na 120%:) pisie pokazała od razu ale buźki niestety tnie chciała wiec zdjecia mamy słabe,spała biedulka mimo ze doering jatam ostro atakował i trzasł na chwilke tylko sie obróciła wiec mamay zdjecia profilu raz jak smutna jest z raz usmiecha sie:)ale smiesznie juz taka wieeeelka jest wazy 416 gr:)powiedział ze duza dzidzia:)ale śmiesznie mąż całe badanie miał usmiech od ucha do ucha:)no i co najwazniejsze wszytsko ok! zdrowiutka i wszytsko z nia dobrze:)oby trak dalej:)
Mi Doering powiedział, że jeśli juz któraś nie może wytrzymać do 30 t.c. to niech przyjdzie w 25. Wcześniej podobno zdjęcia nie są najlepsze.
Ja byłam w ostatnim dniu 20 t.c. i zdj mamy dość fajne, ale nie tak wyrazne jak te z 30 t ktore widziałam na necie.

iza25 ja właśnie dziś zaczynam 17 tydzień-myslisz że nie za wczesnie na 4D??? daj znać jak było :))
DZIś ZACZYNAM 5 MIESIąC !!!! JESTEM SZCZęśLIWA :)))

a ja się właśnie umówiłam do Doeringa na 4d na 24 września, będę wtedy w 17 tyg, mam nadzieję, że już coś będzie widać :)))
bylam u endokrynolog wiec dopiero teraz odpowiadam:
moj mąż był wzruszony, ale bez wielkich emocji
zdjęcia były słabo wyraźne
lekarz zaprasza na USG 3D po 22 tygodniu-wtedy ma byc fajny widoczek:)
wcale Ci się nie dziwię. Oczywiście jak wrócisz to dasz znać jak było i opiszesz wszystko ze szczegółami :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry