Widok

LUXMED - dobry pediatra

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić nam sprawdzonego pediatrę w Luxmedzie?
Z nazwisk tam pracujących rzuciło mi się w oczy:
- Magdalena Szalewska
- Lucyna Maciejka - Kapuścińska
- Jolanta Tosik
- Małgorzata Zaborowska-Sołtys
- Anna Szabunio
- Konrad Boblewski

Może ktoś zna tych lekarzy;-)
Będę wdzięczna;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy pediatrę Sołtys- super lekarz, dokładna, spokojna, jak coś podejrzewa, od razu daje skierowania.
Jesteśmy zadowoleni.
zniesmaczona - jesteś pewna, że twoje dziecko jest zdrowe? że świszczący oddech nie jest spowodowany tym ostatnio panującym zapaleniem oskrzeli/płuc spowodowanym nie pamiętam jaką bakterią/wirusem?

my akurat od ponad roku chodzimy do Dr Szabunio i nie mamy zastrzeżeń - owszem, na pierwszej wizycie była dość oschła w stosunku do rodziców, ale do dziecka ma wspaniałe podejście :) później już okazała się super fajną babeczką :)

mało jest lekarzy, którzy w państwowej przychodni przychodzą godzinę przed rozpoczęciem dyżuru i sami proponują pomoc w łapaniu siuśków na posiew... i nie ważne, że dziecko może ich obsikać i będą cały dzień w takim fartuchu... "przecież wyschnie"...
a ile razy dzwoniłam do Pani Dr po poradę - to wie tylko moja rodzina i Dr Szabunio :) zawsze wszystko dokładnie sprawdza, tłumaczy, pyta...

może miała gorszy dzień? a może faktycznie twoja córka jest chora - a ty jeszcze o tym nie wiesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzi o wirus RSV
właśnie :) wiedziałam, że będziesz wiedziała ;) (masło maślane?)
przepraszam, ze dopiero teraz odp ale znów szukam pediatry dla mojej córy i trafiłam na wątek który sama napisałam wcześniej!:-) Oczywiście mojej córce nic nie było a te wszystkie objawy są normalne u niemowlaka i to potwierdziła moja państwowa pediatra. Może pani dr miała wtedy gorszy dzień bo wyglądała jakby chciała szybko wyjść z gabinetu, ale przyznam, że nie jestem osobą wybuchową i nigdy nie zdarzyło mi się pokłócić z lekarzem! Pewnie zależy kto czego oczekuje od lekarza bo widzę, że dr Szabunio ma również dobre opinie i tym się sugerowałam ale jednak nie dla mnie kłócenie się z lekarzem i wysłuchiwanie oskarżeń, a w dodatku to podejście - jak dla mnie tragedia i to jest oczywiście tylko moja opinia :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Hanna Sass, niestety przyjmuje w Gdyni. Bardzo dobry pediatra. Zresztą świadczy o tym okres oczekiwania na wizytę. Bardzo polecam tego pediatrę
przychodzi wcześniej do pracy ... a co ma robić? w domu ma tylko kota do nakarmienia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry