Widok

LUXMED - dobry pediatra

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić nam sprawdzonego pediatrę w Luxmedzie?
Z nazwisk tam pracujących rzuciło mi się w oczy:
- Magdalena Szalewska
- Lucyna Maciejka - Kapuścińska
- Jolanta Tosik
- Małgorzata Zaborowska-Sołtys
- Anna Szabunio
- Konrad Boblewski

Może ktoś zna tych lekarzy;-)
Będę wdzięczna;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja osobiście polecam Lucyna Maciejka - Kapuścińska
wie co robi i dobrze to robi
nie używa słynnego " to tak ma byc to nic nie jest"
jest doświadczonym lekarzem pracuje w akademi medycznej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Tosik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szalewska jest też bardzo dokładna, również daje bez problemu skierowania na badania i konsultacje, im dluzej do niej chodze z dzieckiem, tym bardziej sie do niej przekonuję :)
ODRADZAM Lucyne Maciejke-Kapuscinska : nie skupia sie na pacjencie, jest malo przyjemna ( bylam na 3 wizytach) i wypisuje smialo leki-chemie bez wczesniejszych badan, w koncu to "obojetne dla organizmu leki"

POLECAM Malgorzate Zaborowska-Soltys, szczegolnie na 1-sza wizyte. Jest pedantycznie dokladna, oglada dziecko wszedzie ( pachwiny, genitalia glowa , wlosy), jak sie czego dopatrzy od razu zleca konsultacje i dodatkowe badania, jest bardzo sympatyczne i dociekliwa.

Konrad Bobolewski- przesympatyczny, przecietny, i dobry lekarz, rozsadny i dokladny

Mam abonament w LUX MEd od 2 lat i tam lecze dzieci jak choruja. Pozostalych lekarzy poznal moj maz ale on to lubi wszystkich :)
Jolanta Tosik jest lekarzem moich dzieci od 10 lat. Kiedyś uważałam ja za lekarza "rejonowego", posiłkując się wizytami prywatnymi u naprawdę świetnych pediatrów. Od kilku lat jednak obserwuję, że nabrała ona dużego doświadczenia, jest dobrym lekarzem, kilka razy rozpoznała choroby u moich dzieci, kórych nie zdiagnozowano nawet w szpitalu. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja najbardziej lubie Szalewską, ale nie moge powiedziec, ze jakaś rewelacja. Dobry jest też Konrad Bobolewski. Szabunio wydawała mi sie za bardzo przewrażliowna, ale moze komuś podpasuje.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry