Widok

LaSposa i Cosmobella

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej kochane, nie wiedziec gdzie mozna w 3miescie znalezc suknie LaSposy i Cosmobelli? wyczailam na necie pare naprawde pieknych sukien i teraz sie zastanawiam jak je upolowac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Suknie La Spossy można na pewno kupić w camelii w Gdyni bo sama mierzyłam. A suknie cosmobella w salonie Lisa Ferrera.
Możesz mi napisać jak wygląda ta włścicielka. Bo ta poprzednia miała długie ciemne włosy i była strasznie chuda. I oszukała moją siostrę która miała u niej zamówioną sukienke. Więc bardzo chciałabym wiedzieć czy teraz jest inna właścicielka. Bo jak jest ta sama to wolę tam nie wchodzić.
wiecie co ja szyłam sukienkę na pierwsze ubranie a potem do oddania i zapłaciłam tylko 1000zł a to nie zbyt dużo jak na szycie takiej jak chciałam ,a ja po propstu wydrukowałam sukienkę z katalogu z netu i poszłam z tym do Pani, która z resztą ma salon bardzo niepozorny na hali w Gdyni na dole po schodach,a ona mi uszyła prześliczną replike z La Sposa i to tak jak chciałam ze szczegółami.WARTO polecam!!!
jakies namiary na krawcowa? bo ja wlasnie tak chce zrobic i boje sie, ze ze zdjecia ciezko bedzie uszyc...
pzdr
ps suknie cosmobella, demetrios sa w salonie lisa ferrera na wysepce we wrzeszczu
julia

Cosmobella jest na Allegro
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
do góry