Widok
I tu się mylicie moje drogie... Suknie La Sposy oraz paru innych zagranicznych firm można dostac w... Gdyni, oczywiście tylko niektóre modele, a konkretnie w Camelii. Faktem jest, że są drogie (ok. 4 tys. zależy od modelu). A Cosmobella jest w salonie Lisa Ferrera we Wrzeszczu.
Lenka81 i Lori: zależy kiedy macie ślub; gdybyście były zainteresowane kupnem sukni La Sposa pod koniec sierpnia to właśnie będę miała śliczny model do sprzedania (oczywiście taniej niż w salonie). Mam nadzieję, że nie zapeszam... ;)
Pozdrowienia!
Scully
Lenka81 i Lori: zależy kiedy macie ślub; gdybyście były zainteresowane kupnem sukni La Sposa pod koniec sierpnia to właśnie będę miała śliczny model do sprzedania (oczywiście taniej niż w salonie). Mam nadzieję, że nie zapeszam... ;)
Pozdrowienia!
Scully
nie jestes jedyna, mi się swego czasu też podobała Lasposa, te suknie sa przepiękne, niestety w Trójmieście nie ma nigdzie tych sukien, najbliższy salon to w Bydgoszczy. Już tam miałam jechac ale znalazłam naprawdę ładna suknię w marietcie. Podobne do Lasposy, są suknie sposabelli, chyba tak to się pisze i je można dostac w Cameli w gDyni na władysława IV. To sa suknie robione na wzór tamtych ale nie takie same, wiem sprawdzałam.
Dzieńdoberek
Niestety nie można ich kupić w Gdańsku. Wiem, bo sama chciałam...Co prawda w końcu się zdecydowałam na Demetriosa, ale dłuuugo myślałam o La Sposa. Mają jeden mankament: ceny zaczynają się od 4 tyś zł. Spróbuj poszukać na Allegro lub na innych portalach weselnych (najlepiej ogólnopolskich), w ich komisach. Czasem można tam znależć niezłe okazje. Powodzenia!!!
Niestety nie można ich kupić w Gdańsku. Wiem, bo sama chciałam...Co prawda w końcu się zdecydowałam na Demetriosa, ale dłuuugo myślałam o La Sposa. Mają jeden mankament: ceny zaczynają się od 4 tyś zł. Spróbuj poszukać na Allegro lub na innych portalach weselnych (najlepiej ogólnopolskich), w ich komisach. Czasem można tam znależć niezłe okazje. Powodzenia!!!
Dzieńdoberek