Widok

Łeba, Władysławowo

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś może polecić mi pensjonat blisko morza w Łebie lub Władysławowie. Może ktos ma sprawdzone i godne polecenia miejsca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Hotel Velaves we Władysławowie. Blisko morza, 3 baseny hotelowe w tym jeden zewnętrzny, wiele udogodnień dla dzieci (plac zabaw, pokój zabaw przy restauracji). Nie jest tanio, ale uważam, że warto. My byliśmy tak trzy dni na początku lipca, a nasz 3-latek był tak zachwycony, że nie przestawał śpiewać przez cały okres naszego pobytu. Gdyby nie narodziny młodszego braciszka, na pewno namawiałabym meża na ponowny wyjazd.
Ja również moge polecić Velaves we Władku..byłam tam tydzień temu na weekend mimo , iz pogoda nie dopisła było super...świetne SPA..mmmm jeszcze raz bym chciała aby ktoś tak dobrze o mnie zadbał ;) fakt ceny wysokie ale wiadomo za co..wejdz sobie na ich strone i zobacz ;)
równiez moge polecić velaves, też spędziłam tam bardzo udany wekend

ja polecam Łebę. Warto ją odwiedzić. Wiele hoteli, pensjonatów, pokoi gościnnych, kwater prywatnych i domków letniskowych.

odwiedź sobie stronę: http://www.noclegileba.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

do góry