Widok

Lekarz od kręgosłupa - ortopeda..

Cześć, od jakiegoś roku zmagam sie z bólem kręgosłupa na odcinku ledzwiowym i szyjnym, ból czasem bywa tak dokuczliwy ze nie jestem w stanie funkcjonować, po wizycie u lekarza rodzinnego dostalam ketonal i skierowanie do neurologa na termin megaaaa odległy, gdy poprosilam o zwolnienie lekarskie kategorycznie mi odmowiono, lekarz stwierdzil ze bez badań ,,na moje slowo ze boli,, zwolnienia mi nie wystawi! Może i ma słuszność ale nie jestem w stanie funkcjonować w pracy :-( dlatego może możecie polecić jakiegoś lekarza prywatnie który nie będzie robił problemu ze zwolnieniem, co więcej czy wykaże większe zainteresowanie diagnozą .. Nie ogranicza sie do ketonalu. Bardzo prosze o namiar i cene za wizytę. Żeby chociaż na ten tydzień wystawił..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na takie bole to tylko terapeuta manualny masz najprawdopodobniej przestawiony kregoslup i jeden/dwa zabiegi załatwia sprawe. Zaden lekarz nic tu nie pomoze oprocz faszerowania tabletkami i naciaganiem na.kase. niestety lekarze nie polecaja terapeutow bo to dla nich konkurencja a ja sie zawsze zastanawiam czy osoba ktora szuka u nich ppmocy w takiej sprawie nie zna alternatyw czy jest po prostu glupio zaslepiona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest dokladnie tak, jak napisal "-Pozdrawiam" - tylko terapeuta manualny, moze pomoc w takiej sytuacji. Mi pomogl Pan Paweł Tyka z Pogotowia Ratunkowego w Sopocie - jest on naprawde znakomitym specjalista chiropraktyki jak i tez fizjoterapeuta.
Lekarze tylko lecza objawy, a chiropraktycy lecza przyczyny chorob. A mi Pan Paweł wyleczyl migreny ktore mialem od 5 lat, bezsennosc, problemy z zatokami ktore rowniez mialem od lat, a o bolach kregoslupa juz nie wspominajac. Trzeba zawsze szukac przyczyny bolu, a jak sie w moim przypadku okazalo Pan Tyka wyleczyl mnie z chorob, ktore bezskutecznie leczyli neurolodzy, laryngolodzy i ortopedzi, ktorzy mowili ze w moim wieku to jak nie boli to znaczy ze sie nie zyje, a az taki stary to nie jestem :) i na koniec dodam jeszcze ze Pan Paweł poswieca duzo czasu na pacjenta, a sam wywiad chorobowy trwa do 20min, gdzie u lekarza bylo pytanie co boli i gdzie boli i sam wywiad trwal 20 sekund. Oby wiecej takich specjalistow jak Pan Paweł Tyka!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

dobry optyk (34 odpowiedzi)

witam, jak w tytule szukam dobrego optyka i to najlepiej w rozsądnej cenie. Muszę kupić nowe...

Co na poprawę libido u kobiety (5 odpowiedzi)

Pytam się w imię mojej żony. Wydaje mi się,ze totalnie straciła na mnie ochotę :( Dodam,że...

do góry