Widok

Lemira

Na hemoroidy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kabaret

Mój pancerz wspomagany jest systemem autonomicznym i izolowanym od otoczeni, wytrzymuje ciśnienia do 100 at. Robaczek chyba się nie przegryzie.
A na robaczki mam też coś specjalnego.... CYKLON B

Dr. Lecter

A myślisz, żę przyszedł by dobrowolnie do nas. Nieee. To ja szykuję kaftanik.

Lemiro

Określenie w słowach swoich przemyśleń znacznie ułatwia ich weryfikowanie. Pozwala to na dostrzeżenie błędów w myśleniu. Warto spisać, potem zawsze można do tego wrócić i skonfrontować z nowymi doświadczeniami.

...

...
Ja zamknięta szczelnie w swej skorupie ja powoli staram sie zrozumieć czemu chroniłeś mnie
Wiem, że ciągle próbowałes pomóc, wiem że mialam Twoje słowa za nic, wiem już myliłam się.
...

Kabaret

A co zrobi Mózgowiec jeżeli przyjdę z Mózgownicą? Niezaprzeczalnie zabuja się w niej! Te czarne, wielkie pary oczu, te długie kończyny w liczbie nietuzinkowej, ta wysokość z której łypie na interlokutora. (Tylko Merigold ją przebije, ale to się nie liczy, bo Triss brzydka jak buła krematoryjnego piekarza) Moja Mózgownica jest w stanie sobie ze wszelakimi Mózgowcami poradzić. Może dlatego wciąż czuje się (jest) sama. Ona już nie może się doczekać.

Malayach

Dawno nie poruszaliśmy kwestii wiary, jakoś ją ominęliśmy w naszych dyskusjach przez ostatnie 3 lata.
Miałbym ochotę ją podjąć, tu byłaby nawet ciekawsza.
Ja w tej chwili stwierdzam że Bóg nie istnieje, sama idea Boga jest niespójna w sobie i wewnętrznie sprzeczna. Religia powstała w wyniku zaspokajania pewnych ludzkich potrzeb już w czasach prechistorynch. Systemy religijne są mocno powiązane z systemami społecznymi, utrwalają normy potrzebne do funkcjonowania społeczeństwa. Religia opisuje zjawiska na które człowiek jeszcze nie znalazł odpowiedzi by zapewnić mu poczucie bezpieczeństwa w kwestii wiedzy. Według mnie świat jest zdeterminowanym chaosem bez żadnego sensu czy celu istnienia. Początek czy koniec świata jest tylko początkiem czy końcem jakiegoś procesu fizycznego. Określanie granic początku i końca jest ludzkim błędem określanym jako Antropomorfizacja. Zapraszam do dyskusji.

Samotna

A czy nie umiesz się przeciwstawić ludziom z twojego otoczenia, czy potrafisz postawić na swoim w kontaktach np. z rodzicami. Czy dasz się oszukać w sklepie? Jeśli tak to jestęś dość silna by żyć normalni. A strch przed bólem jest żeczą normalną, tylo trzeba go niestety przełamać by wygrać. Uwierz w swoją siłę to będziesz ją miała.

...

Nie pokonałaś swoich problemów, zostawiłaś je, teraz co ? Przegrałś?

dr. Lecter

Już wiem. Jemu chodziło o taką specyficzną odmianę gangreny, którą wywołują pierdzące bakterie. Za dużo ostatnio piszę o pierd.. Załóżmy, że bakterie puszczają bąki.

Upadły Aniele

Kto powiedział, że ja jestem adminem????? Ja jestem administratorem Kliniki. I to tylko z przymusu, bo Zwierz pogryzł poprzedniego. Leży teraz bidulek w kanałach i okłada altacetem swoje rany.

Dr. Albert

To tam sie ten drań ukrył ja go dorwe jak tylko uprząż przegryzę
WrrrrrrrrrrrrrrrrrGrrrrrrrrrrr

...

...
Teraz kiedy cała przeszłośc przed oczami - rozumiem, rozumiem swój błąd, lecz cofnąć się nie mam szans. Kiedy ziemia niknie pod nogami i gdy już wiem że mogłam wszystko zmienić rozumiem. Lecz za pózno już.
...

Bokel i Bokelowa

Wasze ogłoszenia nikną w tłumie. A nawet jeśli nie to nie tylko z duszą, a le nawet bez duszy też nie mamy. W akcie desperacji mogę zaproponować autobus miejski z uszkodzoną dyszą.

...

Najważniejsze byś nie popełniła tego samego błędy następnym razem. Bo to pewnie się już skończyło. Musisz rozpocząć wszystko od nowa , z kimś innym

Jestem już

...

Piguła

To wspaniale, podaj temu od apocalypsy coś na uspokojenie, niech wyklaruje swoją wizję. Ja idę na seminarium zakładowe.

Ok. Doktorku

Ale leków dziś nie dowieźli,
W obecnej chwili dysponujemy tylko zestawem młotków...
A coooooooo mi tam...

:(

Idę na kilkudniowe zwolnienie lekarskie-opieka.
Muszę

Clarice

Miło Cię tu widzieć. A jeśli chodzi o Kiwdula Nneba to coś czego szczególnie nie lubię to brak taktu.......

Pigóła

Wrócisz prawda?
:}
☻♫♫

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry