Widok
Kiwbul czy jakiś tam
Weź ty sie wal gościu!Jak ci mowie, ze to nie ja pisałem to tak jest!Mam w d..pie co myślisz, Jesteś jakimś chrzanionym schizofrenikiem-wszyscy sie na ciebie uparli co? hahaha.Ty myslisz, ze taki z ciebie fajny pisarczyk? Głupi jesteś! Ja też bym cie miał dość. Masz piep.. manie prześladowcza czyco?
Ty
... można było używać drobnego html'u-dlatego bede go uzywał dalej...(razem z moja "skrzyneczką....)(w tej chwili nie mam czasu, ale pózniej sie tym zajme...)
Wcześniej
Nie było takich ograniczeń.
...wiem, jak sie wyraza swoje emocje...i nie omieszkam tego zrobic...narazie Ci je podaruje...
...nie bede pisał na te adresy, bo juz zapewne zdązyłeś przedstawić mnie w ...dobrym świetle....czyli to bezsensowne...
zrobie cos innego...
Nie przejąłeś się tym mottem, które napisałem?prawda?
nie musisz odpisywać-wiem
(tylko, że ja miałem nadzieje, że bedzie inaczej...)
Nikt mnie stad nie wywali(pomimo tych głupot co pisałes niedawno do żeńskiego nicka)-jest pare osób, co chcą bym tu był...
I DLA NICH TUTAJ ZOSTANĘ . BEZWZGLĘDNIE.
(nigdy sie nie słuchasz, prawda?-nie chciałem Twojej wypowiedzi-miało byc tylko "tak" lub "nie")
.
( nie mam zamiaru wiecej pisac z Tobą )
.
Morfeusz Ty jesteś naprawde ograniczony...
.(domyślam sie kim jestes)
...a dlaczego jak tak poniżej napisałem...(wiedziałem o tym Ty(...)
dlatego grzecznie Ci odpowiedziałem ...że i ja ...Tobą...
(czy ja musze wszystko pisac wprost???
wysil czasem swą mózgownice...
ja bez zadnego wysiłku wiedziałem, że piszesz o mnie
I tym własnie sie róznimy...
.
...a dlaczego jak tak poniżej napisałem...(wiedziałem o tym Ty(...)
dlatego grzecznie Ci odpowiedziałem ...że i ja ...Tobą...
(czy ja musze wszystko pisac wprost???
wysil czasem swą mózgownice...
ja bez zadnego wysiłku wiedziałem, że piszesz o mnie
I tym własnie sie róznimy...
.
Kiwdul
NIE. Nie musisz mieć skrzyneczek z HTML-u. Nikt tu niczego nie musi. Tak jak HP nie musi istnieć. Tak jak ty w nim nie musisz istnieć. I tak by było (nie ukrywam) dla nas najwygodniej. Na IRC-u (od 20 lat!) radzą sobie z wyrażaniem bogatej gamy emocji bez zbędnych ozdópek, więc ty też nie musisz. Służy do tego kilkadziesiąt emotikon (smiley-ów) czysto tekstowych. Jak szukasz kontaktu z administratorem, to chyba jasno i wyraźnie czarno na białym był podany kontakt, prawda?? Przeoczyłeś? To powtórzę poniżej
I tam ślij dalej prośby, a nie tu, na stronę.
I tam ślij dalej prośby, a nie tu, na stronę.