Widok
Johanno
jakoś tak w mojej świadomości "tja" funkcjonowało jako coś w stylu "no tak...", natomiast my "hmmm" mówimy w momencie zamyślenia, zastanawiania się co dalej etc, a "no tak" w nieco innych sytuacjach, tylko czasami w tych samych.
Dodam , że poza jedną lekcją, nigdy nie uczułam się niemieckiego, a moje doświadczenie opiera się na obejrzeniu wszystkich 178 odcinków "Star Trek The Next Generation" w niemieckim dubbingu. Każdego odcinka kilkukritnie, w miarę jak seria była powtarzana. ;p
Dodam , że poza jedną lekcją, nigdy nie uczułam się niemieckiego, a moje doświadczenie opiera się na obejrzeniu wszystkich 178 odcinków "Star Trek The Next Generation" w niemieckim dubbingu. Każdego odcinka kilkukritnie, w miarę jak seria była powtarzana. ;p
Gaja
Aha, u mnie zbyt duża ilość nasienia powoduje, ze sperma uderza mi do głowy. PS. Ty naprawdę jesteś taka fałszywa i straszna? Łojezu... Coś Ty zrobiła temu biednemu bożyszczu Hyde Parku, że sie znów musi przy wszystkich nad sobą użalać. Widzisz znów ON (tak, tak ON) przez dużo "O" znow to musi znosić, że jakaś wredna baba robi mu krzywdę. Ej - ty zła kobieta jesteś:)))Żegnam
Jimmy
jednym długim, cętkowanym rzutem na koniec wpienić resztę, a potem zniknąć, i dusić się, dławić, zaglądając tu jeszcze od czasu do czasu, bo się zadeklarowało. aha, jest wentyl. "raczej". no, to do następnego "raczej". ale raczej żegnaj. musiałeś zdjąć gacie i wystawic tyłek, bo do tego rejonu netu już więcej nie zawitasz? ale wrażenie, Jimmy, zostaje takie samo.