Widok
Ryszard Horowitz ...
w Zielonej Bramie w Gdańsku, wystawa o tyle ciekawa co beznadziejnie zorganizowana.Moim skromnym zdaniem nie wystarczy sprowadzić, czy też wypożyczyć dzieła jakiegokolwiek autora.Należałoby też zadbać o to, aby w sali, gdzie organizowana jest wystawa była jakakolwiek informacja o autorze i chociażby tytuły pod prezentowanymi dziełami.
A tak poszłam i w sumie nie bardzo wiedziałam co oglądam poza tym, że to ładne jest...na pytanie, czy mogę dostać jakiś katalog, czy inną informację o wystawie dowiedziałam się, że owszem...w kasie jest do nabycia album w cenie 120zł!!!
Wobec powyższego idę sobie w sieci poszukać informacji o tym co dziś obejrzałam.
A tak poszłam i w sumie nie bardzo wiedziałam co oglądam poza tym, że to ładne jest...na pytanie, czy mogę dostać jakiś katalog, czy inną informację o wystawie dowiedziałam się, że owszem...w kasie jest do nabycia album w cenie 120zł!!!
Wobec powyższego idę sobie w sieci poszukać informacji o tym co dziś obejrzałam.
Smucio
prawdę mówiąc to ja nawet nie wiedziałam, że na tym naszym molu są zainstalowane kamery...proponuję interwencję na stronach urzędu miejskiego w Sopocie.
p.s gdybym próbowała komukolwiek pomóc w jakielkolwiek kwestii technicznej to obawiam się, że przez przypadek włączyłabym autodestrukcję....dalej jesteś zainteresowany moją pomocą??
p.s gdybym próbowała komukolwiek pomóc w jakielkolwiek kwestii technicznej to obawiam się, że przez przypadek włączyłabym autodestrukcję....dalej jesteś zainteresowany moją pomocą??
Shaigan
Rozglądam się. Widzę za oknem dwóch panów uciekających sprintem z (najwyraźniej nie swoją) teczką, zaraz potem radiowóz. W tej samej chwili na drugim końcu tramwaju ktoś ustępuje miejsca starszej pani, a bliżej młody chłopak delikatnie gładzi włosy swojej dziewczyny.
Dużo można zobaczyć. Jeśli tylko się chce.
Dużo można zobaczyć. Jeśli tylko się chce.
Agentka
Jak to po co?
"Ratownik: (przyłapuje element samobójczy) - Ha hultaje!!! Mam was, mam was! Ja wam się potopię! Ja wam się potopię!... Przychodzą tu od takiego do takiego na mój rewir się topić! Jakby nie mogli spokojnie z głodu umrzeć! A ja już się z kataru wyleczyć nie mogę! Niedługo to mi błona pławna między palcami wyrośnie. Żyć mi nie dają!!!!
Samobójca tragiczny: - Żyć albo nie żyć, oto jest pyt...
Ratownik: - HAMLET!!! TO ZNOWU TY?!!! Jak ja cię nie lubię!!!
Samobójca tragiczny: - Ależ my tylko tak na spacer...
Ratownik: (patrząc na kamienie) - A to co?! Breloczki?... Wyrzucić mi to natychmiast! NIE DO WODY!!!"
"Ratownik: (przyłapuje element samobójczy) - Ha hultaje!!! Mam was, mam was! Ja wam się potopię! Ja wam się potopię!... Przychodzą tu od takiego do takiego na mój rewir się topić! Jakby nie mogli spokojnie z głodu umrzeć! A ja już się z kataru wyleczyć nie mogę! Niedługo to mi błona pławna między palcami wyrośnie. Żyć mi nie dają!!!!
Samobójca tragiczny: - Żyć albo nie żyć, oto jest pyt...
Ratownik: - HAMLET!!! TO ZNOWU TY?!!! Jak ja cię nie lubię!!!
Samobójca tragiczny: - Ależ my tylko tak na spacer...
Ratownik: (patrząc na kamienie) - A to co?! Breloczki?... Wyrzucić mi to natychmiast! NIE DO WODY!!!"